Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
20 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Potrafi zrobić coś z niczego. A ten by wszystko kupował a potem rachunek się robi. Ja jestem z jego napraw bardzo zadowolony. Wszystko co było robione do tej pory działa. A u tego mocno średnio, znajomy oddał tam C-330 do remontu, skasował go jak za woły.

Byłem u drugiego machera, ale jak sam stwierdził - "mi w C-330 też opada". 

Wszystko bez zmian, filtr w zeszłym roku nowy, czysty. Trochę się obluzowała ta końcówka od dołu, na dwóch czy trzech śrubkach się trzyma to dokręciłem i w porządku. 

To nie pomogę, trzeba rozbierać. ewentualnie jeździć, obserwować może przejdzie 😂

Opublikowano
45 minut temu, bratrolnika napisał:

Słuchaj, reszta to nie wiadomo jakby się sprawowali, a ja już 13 lat po ślubie, teściu mnie chwalił, nawet Tomek @6465 to potwierdzi, dzieci po mnie ładne wychodzą, czego chcieć więcej. No i prawie że z okolicy, a nie ze świata jak reszta 😁

A Ty mnie tak próbujesz podejść🤔. Może głupie by to nie było. Odpowiedni testamencie, potem szybciutkie wykończenie i jeszcze by dziewczyna zdążyła za młodszego się wydać 🤭

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, Qwazi napisał:

A cwaniaczek 😜🙆. I co? Jak teraz spojrzeć w tabelę to Karol na czele🤦🤭. Ale 🥚nadal zagrożone 🤔

@Karol6130 czekaj, niech no ja tylko drabinę wezmę i zajadę tam do niej ! 

To jeszcze może zieloną kartkę zdobędę 🤔

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, slawek74 napisał:

jaki masz olej w skrzyni ? ja muszę emkę w oborze trzymać by paliła chyba już pierścienie poddarte...

Agrol U. Może zawory, albo pompa?

Opublikowano
5 minut temu, Qwazi napisał:

A daj spokój. Ja już wystarczająco "błogosławiony między niewiastami". Mam drugą córkę, tylko zanim ona dorośnie to oni wszyscy będą emerytami. I na pewno te emerytury będą mieli za niskie😉🤭

A cwaniaczek 😜🙆. I co? Jak teraz spojrzeć w tabelę to Karol na czele🤦🤭. Ale 🥚nadal zagrożone 🤔

W tam u mnie dwóch krowiarzy ma po 5 córek i nie narzekaja

Opublikowano

Darek cwaniak chce podwójną łapę na majątku położyć 

On przecież ma syna 

Zetora bratu odda 

Oj, nie ze mną takie numery 

Niedam teścia oskubac 😁😉

3 minuty temu, TheraRolnik napisał:

@Karol6130 czekaj, niech no ja tylko drabinę wezmę i zajadę tam do niej ! 

To jeszcze może zieloną kartkę zdobędę 🤔

Ale po co Ci drabina 

Za wysokie progi na twoje nogi 🤔

2 minuty temu, malaczarna napisał:

W tam u mnie dwóch krowiarzy ma po 5 córek i nie narzekaja

W okolicy jeden ma 3 córki 

Ziecie zapieprzali w gospodarstwie do czasu jak przestali być elektami 

Tera teściu ja cię pier... ja mam swoje 

• Haha 1
Opublikowano
52 minuty temu, Pafnucy napisał:

taaa, pośredniak... jaaaasne.

no ale jak awans, to co będziesz robił?

Zarządzał 😁 

Wszystko fajnie, tylko lokalizacja mi nie pasuje, gdzie indziej bralbym w ciemno 

34 minuty temu, Łolek napisał:

Dopatrzyli się że się opierdalasz 

A skąd, całkiem odwrotnie, powiedzieli: młody i ambitny😁

24 minuty temu, Karol6130 napisał:

Te te te

6 minut temu, Qwazi napisał:

A Ty mnie tak próbujesz podejść🤔. Może głupie by to nie było. Odpowiedni testamencie, potem szybciutkie wykończenie i jeszcze by dziewczyna zdążyła za młodszego się wydać 🤭

Ja po ojcu jestem z tych twardych, co to tak łatwo się nie dadzą wykończyć, nawet o tym nie myśl 

• Haha 2
Opublikowano
15 minut temu, pedro2 napisał:

Ma swój instrybutor. Przy chałupie na ganku -12, przy garażu -14 w drodze jej pokazywało -21 ale to w przeciągu. Muszę se kupić jakąś mini stację pogodową

TVN meteo może? Właścicielowi się zmarło 

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, bratrolnika napisał:

Zarządzał 😁 

Wszystko fajnie, tylko lokalizacja mi nie pasuje, gdzie indziej bralbym w ciemno 

A skąd, całkiem odwrotnie, powiedzieli: młody i ambitny😁

Te te te

Ja po ojcu jestem z tych twardych, co to tak łatwo się nie dadzą wykończyć, nawet o tym nie myśl 

To gdzie cię chcą wysłać teraz?

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

TVN meteo może? Właścicielowi się zmarło 

Miałem z nim zdjęcie ;) jak skończyliśmy u nich siewy to przyjechał i chciał z nami i kierownikami z gospodarstwa zdjęcie na tle zestawu 😳 ale telefon mi przepadł i zdjęcie też 🤣

Opublikowano
44 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Somsiad mnie grosze skasuje a ten zedrze parę stówek. W zeszłym roku dwa dni roboty, z moją pomocą i zapłacone 150 i flaszkę wypiliśmy. W jego garażu, jego narzędzia. A ten to pewnie jakby wymienić tłok, cylinder to skasuje za samą robotę ze 2 stówy jak nic. 

No musisz oszczędzać bo masz rodzinę wielodzietną 🤦‍♂️

• Haha 2
Opublikowano
10 minut temu, Karol6130 napisał:

Darek cwaniak chce podwójną łapę na majątku położyć 

On przecież ma syna 

Zetora bratu odda 

Oj, nie ze mną takie numery 

Niedam teścia oskubac 😁😉

Raz się już dorobiłem to i drugi raz może Bóg da się dorobić

A tak na poważnie to jedyny sposób żebyśmy z @Qwazim rodziną zostali to jego tą najmłodszą za mojego chłopaka wydać, nie dla mnie jego córka, tym bardziej że na swoją narzekać nie mogę 

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v