Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, stempos1980 napisał:

Dzieńdoberek  

-1 bez jakikolwiek opadów atmosferycznych 

@ŁolekMarek godzina jest nieważna ale  najważniejsze jest to żeby @soltys48dotarł  do Nas szcześliwie bez żadnych incydentów na drodze i szczęśliwie wrócił do domu.

Zgadzam się z tobą w 100%

@soltys48jak przyjedziesz to będziesz ani wcześniej ani później, tylko pytałem bo jak Sołtys do sołtysa przyjeżdża to święto by musi i może chleb i sól naszykować 😉

• Like 3
Opublikowano
6465 napisał:

1 minutę temu, superfarmer02 napisał:

Paczta jak do hurtowni zamówienie składa 🤣🤣

Znaleźli ciało tego co ta kobietę zaźgał nożem.

pomogli mu?

Opublikowano
6 minut temu, szymon09875 napisał:

Jastech kobzarenko i chyba autoagro czy jakos tak 

Tej 3 marki nie znam, chodzi mi o jakąś starsza przyczepę. Myślałem nad skorupą, ale jakby coś było takiego podobnego czyli coś ze ścianą przesuwna w pieniądzach ok 50tys to byłoby spoko.

Opublikowano
21 minut temu, Mecha napisał:

Tej 3 marki nie znam, chodzi mi o jakąś starsza przyczepę. Myślałem nad skorupą, ale jakby coś było takiego podobnego czyli coś ze ścianą przesuwna w pieniądzach ok 50tys to byłoby spoko.

Na olx jest jakaś z naczepy ze ścianą 

Opublikowano
40 minut temu, Mecha napisał:

Znacie jakieś przyczepy wielozadaniowe coś jak fliegl asw ale które tyle nie kosztują?

pronar coś robi. 

Opublikowano
11 godzin temu, Pafnucy napisał:

@Aktywnyrolnik7245, nawet ładny... a ciul, niech stracę... jak by co , 100zł dołożę !

Tak ładny . No dobry pomysł z tą dokładką , ci normalni po 100 , kawalerowie jak @konteno i @Chłoporobotnik itp po 500 a bogaci jak np @Agrest @soltys48 @Łolek Sławek krowiarz itd to po 1000 zł mogli by się szarpnąć 🤭, no i uciułał by  😛

Opublikowano
9 godzin temu, szymon09875 napisał:

30 dziś wskoczylo 🤣

Ja tam się do jej życia nie wtrącam, tak jej pasuje to niech tak będzie. Jakiś tam szwagier niby jest. Ale nic poważnego. 

A jak to było w wyjściu awaryjnym ? 

Na takiego koniosraja prosto patrzeć bym nie mógł  czy jakoś tak 🤭 jak on taki na codzien jak tu na forum to gdzie z nim jakkolwiek funkcjonowac 🤣

to w sumie ja mam szwagra na wydanie, 37 lat, poważny łowiczak z pogranicza😁

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, stempos1980 napisał:

Raczej coś uciska na mózg🤔

Adam teraz wszyscy by chcieli, zdrowy młody chłop  i daj daj, nie ładnie dziadować panie @Aktywnyrolnik7245

Jak by był chory i na chleb nie miał to rozumiem a tak wstyd 

Edytowane przez Łolek
  • Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
54 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

No mi się to nie podoba osobiście ale nic nie poradzę na to. Są rzeczy, na które samemu się nic nie poradzi. 

To lepiej jak polne drogi są pełne wybojów, dziur i wysypanych bezładnie polnych kamieni?   Z bruzdą po dwóch stronach taką, że jakby po deszczu ktoś tam wpadł to by się utopił. 

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v