Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
46 minut temu, Łolek napisał:

Tomek @Bananeka powinni pokazać w rolnikach z Podlasia a oni jakichś obsrajców pokazują 

Popieram . Ten nygus Andrzej to wstyd całemu Podlasiu przynosi. A u Bogdana to gorszy rozpierdol wszędzie niż u mnie.

Edytowane przez 6465
  • Like 1
Opublikowano
10 minut temu, soltys48 napisał:

Pokaż jego tył 

Strasznie się wierci gnojek 

IMG20221107151331.jpg

Opublikowano
19 godzin temu, Agrest napisał:

Jakaś durna moda na wszystko co koreańskie nastała.

Dzieciaki kupiły w markecie zupki koreańskie. Jedna pikantna druga pikantna x2.

Żona zrobiła tą pikantna.

O jezusićku kochany. Jeden makaronik wciągnąłem. Poczułem jakby ktoś w języku dziurę wypalał. Syn chciał być twardy wciągnął dwa razy na widelcu makaron. Łzy pociekły i zaczął wyć z bólu. Pół litra mleka wciągnął żeby złagodzić pieczenie.

Nie wiem kto to zjada i co organizm na to.

Żarcie zakopane żeby jaki kot czy pies tego nie ruszył.

Dwie te super pikantna mogę komu oddać. Dobre na pokutę za grzechy🤣

20221106_210511.jpg

masz jeszcze te zupki ? gdzie dokładnie kupione tzn nazwa marketu ? pewnie wysyłka wyjdzie drożej jakbym to qpił gdzieś w okolicy 

Opublikowano

Napisy po francusku więc auchan zapewne.

9 minut temu, Qwazi napisał:

Qq 2022 czas zacząć😉

A był twój sołtys na otwarciu pryzmy? Bo jak nie to w ciągu miesiąca się zepsuje

Opublikowano
47 minut temu, Dziad932 napisał:

za tego jajcunia dają po 14 brutto rr  , dobrze będzie

Dobrze. Na kolejnego złoma do kolekcji będziesz miał🤣

Opublikowano
1 minutę temu, Wędrowycz85 napisał:

Dobrze. Na kolejnego złoma do kolekcji będziesz miał🤣

Spierdalaj 😛

Opublikowano
3 minuty temu, Dziad932 napisał:

Spierdalaj 😛

Rozważę twoją propozycję jak tylko wrócę z Radomia

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, MonteChristo napisał:

Podejrzeń do powinna nabrać że żołnierze są dużo młodsi i raczej nie gustują w 70-letnich dziewczynach.    xD Może jakaś jeszcze cnotliwa, albo teraz albo nigdy wibrator byłby tańszy.   :D

Edytowane przez Desperado
Opublikowano
Wędrowycz85 napisał:

9 minut temu, Qwazi napisał:

Qq 2022 czas zacząć😉

A był twój sołtys na otwarciu pryzmy? Bo jak nie to w ciągu miesiąca się zepsuje

co tam sołtys proboszcz był o wójt 😜

Opublikowano

Proboszczowi trzeba zapłacić. Sołtys za darmo w większości przypadków 👍

Opublikowano
34 minuty temu, 6465 napisał:

Popieram . Ten nygus Andrzej to wstyd całemu Podlasiu przynosi. A u Bogdana to gorszy rozpierdol wszędzie niż u mnie.

Gdzie u ciebie rozpierdol 

Opublikowano
8 minut temu, Wędrowycz85 napisał:

Rozważę twoją propozycję jak tylko wrócę z Radomia

A co ty ty robiłeś w moim mieście powiatowym?🤔

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Wędrowycz85 napisał:

Proboszczowi trzeba zapłacić. Sołtys za darmo w większości przypadków 👍

Się kurna mylisz, jakie darmo jak w moim przypadku to ze 2 flaszki sam wypije a do tego zagrycha a to nie są tanie rzeczy 

Edytowane przez Łolek
  • Haha 2
Opublikowano
6465 napisał:

46 minut temu, Łolek napisał:

Tomek @Bananeka powinni pokazać w rolnikach z Podlasia a oni jakichś obsrajców pokazują 

Chyba bym się ze wstydu spalił jakbym swoje wywody na ekranie zobaczył. 🤦

Opublikowano
3 minuty temu, Bananek napisał:

Chyba bym się ze wstydu spalił jakbym swoje wywody na ekranie zobaczył. 🤦

Widać nie umiesz występować przed ludźmi, nie to co ja, 30 lat doświadczenia scenicznego

Opublikowano
1 godzinę temu, Dziad932 napisał:

@soltys48 @HF86 no za tego jajcunia dają po 14 brutto rr  , dobrze będzie 🤔

IMG20221107151339.jpg

dobrze.sztuka dobra, ale nie rewelacyjna. aby waga się zgadzała 

Opublikowano
30 minut temu, Wędrowycz85 napisał:

21 minut temu, slawek74 napisał:

co tam sołtys proboszcz był o wójt 😜

Sołtys nie ma czasu, jak zawsze. Małżonkę przysłał, proboszcz kościelnego, a ten to wypić lubi i może, tylko się obecnie własnej połowicy obawia i odmawia. Co do wójta to stwierdził, że on już dzisiaj o własnych siłach z urzędu nie wyjdzie, w związku z czym telefonicznie blogoslawieństwa udzielił ( głosem wskazującym na to, że za pomyślność mojej kiszonki już wypił ) 😉. Chyba nie powinno się psuć🤔

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v