Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
24 minuty temu, TheraRolnik napisał:

I wtedy wchodzę ja 🤭

Wyobraźmy sobie jak by to mogło wyglądać 🤔 Sławkówna z waszymi dziećmi 🤭

FB_IMG_1667683677245.jpg

Opublikowano
Przed chwilą, Dziad932 napisał:

Wyobraźmy sobie jak by to mogło wyglądać 🤔 Sławkówna z waszymi dziećmi 🤭

FB_IMG_1667683677245.jpg

A z tyłu biegnie sławek z siekierą i krzyczy młody ty draniu łoddaj córke

Opublikowano
30 minut temu, konteno napisał:

akurat wtyczke to ma jej mąż a nie ona 

dwiema na raz ciąłeś?

to glukoza dożylnie 

racja , jak patrze to wszystkie dziewuchy w robocie większość czasu na telefonie a to muzyka filmy itp itd ciuchy, kosmetyki kluby imprezy itp itd  

takich jak ty że do tańca i do różańca to ze święcą szukać , a nawet jak są to już też na lekki chleb wyciągnięte do miasta i po pare bachorów już niańczą 

a propo wychowania zależy od podejścia rodzica , znajomy opieprzał synków jak za długo w telefonie siedzieli czy przy komputerze , starszy całe gimnazjum i średnią szkołe w LOLa pykał i miał wywalone na gospodarkę choć najbardziej poszedł w ojca charakterem to jednak z dziewczyną i córką w mieście siedzą , młodszy pomaga i w rolniczej się uczy , na razie jeździ i panienki zalicza zmieniając jak rękawiczki i szukając tej jedynej na gospodynię do dojenia krów 

Rosołu zjedz pełno na tym świecie kobiet. To że zostałam w domu rodzinnym to nie żaden sukces po prostu mi wygodnie tak 

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
Przed chwilą, malaczarna napisał:

Rosołu zjedz pełno na tym świecie kobiet. To że zostałam w domu rodzinnym to nie żaden sukces po prostu mi wygodnie tak 

Nie chciałaś na siłę budować chaty bo jak nie którzy twierdzą, że jak mieszkasz w domu rodzinnym to jesteś niesamodzielny i żyjesz na garnuszku rodziców

Opublikowano
30 minut temu, bratrolnika napisał:

Powiem tak, pojezdzilby, tyle że w zeszłą sobotę wepchnąłem już grata na koniec garażu, i jak sobie teraz pomyślę ile trzeba odstawić żeby go wyciągnąć, to pojeżdżę, ale dopiero w marcu

Wiosną to jak było +3 to już się śmigało, teraz nie zimno, a mokry asfalt jest przeszkodą, wychodzisz z zakrętu, odwijasz manetkę, a d*pa ucieka 

A ja już po drobnej przejażdżce.

Całkiem miło.

Brat są jakieś sposoby żeby szybka nie rosiala od... chucha?

Nie oddychanie nie wchodzi w grę 😄

Opublikowano
3 minuty temu, Pafnucy napisał:

A ja już po drobnej przejażdżce.

Całkiem miło.

Pinlock musisz dokupić

Albo wersja bez wydawania pieniędzy: jeździć z uchyloną szybką 

Opublikowano
32 minuty temu, MonteChristo napisał:

Nie jedna wyżej sra niż d*pę ma, takich jak w rsz

jak są dobrze sytuowane bo maja kasę i umieją dobrze zarobić to mogą mieć wymagania , jak każde bogate dziecko bogatego rodzica 

Opublikowano
7 minut temu, Pafnucy napisał:

maska tlenowa pilota mysliwca i butla z tlenem w kufrze 

Opublikowano
1 minutę temu, konteno napisał:

jak są dobrze sytuowane bo maja kasę i umieją dobrze zarobić to mogą mieć wymagania , jak każde bogate dziecko bogatego rodzica 

Teraz każdy ma wymagania a później tkwienie w nieszczęśliwym związku i rozwody

Opublikowano
7 minut temu, MonteChristo napisał:

Nie chciałaś na siłę budować chaty bo jak nie którzy twierdzą, że jak mieszkasz w domu rodzinnym to jesteś niesamodzielny i żyjesz na garnuszku rodziców

Po co mi nowa chata? Mam więcej na koncie.  Moi rodzice prawie po 80 lat mają. Trzeba ich zawieść do lekarza szpitala leki wykupić zakupy zrobić. Nie chciałam ich zostawiać też samych. 

• Like 2
Opublikowano
3 minuty temu, bratrolnika napisał:

Pinlock musisz dokupić

Albo wersja bez wydawania pieniędzy: jeździć z uchyloną szybką 

Aż poczytałem.

To po te takie dziurki w szybce.

Chyba wybiorę uchylanie.

Niezbyt trwałe rozwiązanie ten pinlock

Przed chwilą, konteno napisał:

maska tlenowa pilota mysliwca i butla z tlenem w kufrze 

Pomysł dobry, ale jeszcze kufra nie kupiłem 

Opublikowano (edytowane)
48 minut temu, slawek74 napisał:

ociepl strych styropianem plus wylewka albo pianką i conajmniej 20% opału mniej a i cieplej będzie

to nie jest poddasze użytkowe/mieszkalne by fanaberie z posadzkami robić tylko suszarnia i magazyn sezonowych ubrań ,obuwia , pościeli , słoików itp  , małe wąskie schody drewniane, jednoosobowo i po godzinach ciężki temat do ogarnięcia , bardziej na sezon wiosenno-letni zajęcie 

IMG_20221106_130707.jpg

IMG_20221106_130507.jpg

Edytowane przez konteno
Opublikowano
1 godzinę temu, soltys48 napisał:

zdjęcie pistoleta 40 kilka cm

Słabo. Też chyba pojadę nad Wieprz  zobaczyć czy coś bierze. Ty na rzece czy stojąca woda?

Opublikowano
3 minuty temu, malaczarna napisał:

Po co mi nowa chata? Mam więcej na koncie.  Moi rodzice prawie po 80 lat mają. Trzeba ich zawieść do lekarza szpitala leki wykupić zakupy zrobić. Nie chciałam ich zostawiać też samych. 

To już co najlepsze mają za sobą 

2 minuty temu, konteno napisał:

to nie jest poddasze użytkowe/mieszkalne by fanaberie z posadzkami robić tylko suszarnia i magazyn sezonowych ubrań ,obuwia , pościeli , słoików itp  , małe wąskie schody drewniane, jednoosobowo i po godzinach ciężki temat do ogarnięcia , bardziej na sezon wiosenno-letni zajęcie 

Mało tu teściów na af, biez którego 

Opublikowano
2 minuty temu, TheraRolnik napisał:

Uświadomiłem sobie że jak bym miał kiedyś wszystko sam robić to ja dziękuję za te krowy ...

jakbyś się nauczył robić przy krowach mlecznych dobrze i robotę w obejściu umiejętnie zorganizujesz oraz zmechanizujesz to zarobisz na to by przy twoich możliwościach produkcyjnych wynikających z posiadanego areału stać byłoby cię na wynajęcie usług do wszystkiego i zostałoby ci więcej $ niż zostaje z etatów dorywczych i opasów , ale mleczne to jednak dla ludzi z charakterem i samozaparciem

Opublikowano
Przed chwilą, konteno napisał:

jakbyś się nauczył robić przy krowach mlecznych dobrze i robotę w obejściu umiejętnie zorganizujesz oraz zmechanizujesz to zarobisz na to by przy twoich możliwościach produkcyjnych wynikających z posiadanego areału stać byłoby cię na wynajęcie usług do wszystkiego i zostałoby ci więcej $ niż zostaje z etatów dorywczych i opasów , ale mleczne to jednak dla ludzi z charakterem i samozaparciem

Nikt gospodarstwa nie rozwinął z dorabiania na etacie, ale młody pisał, że nie ma zamiaru rozwijać więc tych rad nie weźmie do siebie

Opublikowano
Przed chwilą, TheraRolnik napisał:

I nawet nie myśl kupować ! Psuje to wygląd Moto ... 

Lepiej plecak założyć i do plecaka rzucić co trzeba 

A już przygotowania poczynione. 

Świeżo kupiony stelaż z płytą.

Teraz nad kufrem się zastanawiam.

Po za tym łatwo odpiąć 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v