Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, szymon09875 napisał:

A dla nie doszlego zięcia też taki wyrozumiały będziesz ?? 🤭

Wtedy będę z nimi siedział w pokoju i czytał agrofoto 😁

• Haha 6
Opublikowano
9 minut temu, 6465 napisał:

A jak już będzie zięciem to już niech same się pilnują. Kupię sobie korki w uszy, co by mi nie przeszkadzali i będę spał 😁

W jakim jest wieku? 

Za chwilę 6 lat. Weekendy 5/6 rano do szkoly jak ma iść to 7 wielką tragedią wstac

• Like 1
Opublikowano
9 minut temu, szymon09875 napisał:

A jak syn dziewuchę przyprowadzi ? 

A to zobaczę czy ładna 😁 i wtedy podejmę decyzję 🤣🤣

13 minut temu, malaczarna napisał:

Za chwilę 6 lat. Weekendy 5/6 rano do szkoly jak ma iść to 7 wielką tragedią wstac

O to już odchowana. Moja 4lata.

Opublikowano
3 minuty temu, 6465 napisał:

A to zobaczę czy ładna 😁 i wtedy podejmę decyzję 🤣🤣

O to już odchowana. Moja 4lata.

Córki to mają przegwizdane jednak 🤣

2 minuty temu, Łolek napisał:

Szymek to może być twoja córka tylko się za robotę bierz 

A no... Coś by się już zdało działać w tym kierunku 🙄

Opublikowano
1 minutę temu, szymon09875 napisał:

Córki to mają przegwizdane jednak 🤣

A no... Coś by się już zdało działać w tym kierunku 🙄

A jak. Moja to taka tatusiowe że chodzimy spać razem, jak zasniecto ja przenoszę na jej łóżko. A rano jak wstaje to dzwoni do mnie czy śniadanie zjadłem😁

• Like 3
Opublikowano
2 minuty temu, 6465 napisał:

A jak. Moja to taka tatusiowe że chodzimy spać razem, jak zasniecto ja przenoszę na jej łóżko. A rano jak wstaje to dzwoni do mnie czy śniadanie zjadłem😁

Chyba wszystkie są tatusiowe. 

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, malaczarna napisał:

Chyba wszystkie są tatusiowe. 

Oj tak. Dodam tylko, że nikt tak nie poustawia faceta jak córeczka. ;)

Edytowane przez Bananek
Opublikowano

faktycznie, ma toto dużą władzę i moc. 

jeden uśmiech, dobra minka i ojciec urobiony 🤭

Opublikowano

2 minuty temu, HF86 napisał:

faktycznie, ma toto dużą władzę i moc. 

jeden uśmiech, dobra minka i ojciec urobiony 🤭

I potem nosi taki stary ojciec wałówy po całym festynie obładowany, a córa się bawi w najlepsze ;)

Opublikowano

nom, niestety tak to jest. tydzień temu też ostatni festyn sportowy zaliczony, mimo że miała mieć szlaban 😆

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, malaczarna napisał:

Chłopie robisz oczy jak kot że Shreka i masz wszystko co chcesz. Nie trzeba nic mówić przy tym

Pioter nie oglądał shreka, jak my oglądali to on słuchał huru Aleksandrowa 😁

Edytowane przez 6465
  • Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Nie wiem jak jest z córką,ale moje już dorosłe chłopy a do mamusi na przytulanie przychodzą 

Ale fajnie jak dzieciaki mają takie relacje z rodzicami 

Edytowane przez Łolek
  • Like 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v