Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
9 minut temu, hubertb napisał:

🤦‍♂️

Zrób sobie wystarczy konto w banku, mobywatel też jest bardzo przydatny. 

9 minut temu, szymon09875 napisał:

Przez bank lub e dowód też można, ja profil zaufany kiedyś przy okazji w ARiMR sobie zrobiłem 

A ja wiem czy mój bank takie coś oferuje , jak nawet nie mam konta internetowego a przelew jak przyjdzie to tylko osobiście bo nie mają opcji powiadomienia SMS 🤨

Opublikowano
47 minut temu, marcin19071980 napisał:

-3 na zwykłym polu., Mamy za wsią przeklęty staw ale nie wiem ile tam stopni🤪

Wasz staw to jak moja wierzba. Zawsze zimniej 

46 minut temu, Łolek napisał:

Brzmi jak z horroru 

Bo tam jest jak w horrorze

Opublikowano
11 minut temu, malaczarna napisał:

To nie złożysz wniosku

To przepraszam panią za słownictwo ,.ale ch*j z ich pomocą , te 5 tyś to i tak by mi nie pomogło

Opublikowano
4 minuty temu, hubertb napisał:

To kup jej fendta i zostawi MF. 

To dlatego Marek @Łolek ma mf i fendta

9 minut temu, malaczarna napisał:

Nie wiem dlaczego zaczął się śmiać jak mu to pokazalam

A co miał zrobić, jak przytaknie to wejdziesz mu na głowę i po chłopie, a tak dalej będziesz się starała 

Opublikowano
2 minuty temu, superfarmer02 napisał:

To mi daj, przyda się 

Dał bym , tylko nie mogę ich wziąć

Opublikowano

19 minut temu, malaczarna napisał:

Nie wiem dlaczego zaczął się śmiać jak mu to pokazalam

Pewnie dlatego że pomyślał że ten co to napisał o dobrej żonie, sam nie wie co pisze.   :P Nie no żartuje oczywiście.   :D

Opublikowano
5 minut temu, malaczarna napisał:

Przygarnę za ciebie założenie profilu zajmujemy je chwilę przyda się do rzeczy

A jakie dane trzeba podać żeby założyć ?

Opublikowano
32 minuty temu, Dziad932 napisał:

To przepraszam panią za słownictwo ,.ale ch*j z ich pomocą , te 5 tyś to i tak by mi nie pomogło

Bogaty człowiek jesteś skoro 5 tys za poklikanie chwilę w laptopie nic w twoim zyciu nie zmienia 

Opublikowano (edytowane)
41 minut temu, soltys48 napisał:

Wasz staw to jak moja wierzba. Zawsze zimniej 

Bo tam jest jak w horrorze

Przed wojna utopiło tam się rodzeństwo we wojnę dwóch Niemców po pijaku wiechalo tam motorem i też nie przeżyli bo to w lutym było a z 15 lat temu rolnik przyłapał skarpy i przewrócił traktor śmierć na miejscu.Troche straszno.

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano
22 minuty temu, malaczarna napisał:

https://www.gov.pl/web/gov/zaloz-profil-zaufany

Rejestrujesz się i trzeba potwierdzić tożsamość np w gminie

No teraz rozumiem , proste ale czy to szybko będzie , bo wnioski tylko do końca miesiąca 

14 minut temu, krzychu121 napisał:

Bogaty człowiek jesteś skoro 5 tys za poklikanie chwilę w laptopie nic w twoim zyciu nie zmienia 

Bogaty nie , ale nie jestem chciwy na złotówkę 

Opublikowano
1 godzinę temu, Dziad932 napisał:

Nie mam profilu zaufanego 😊

To gdzieś ty się uchował że nic nie wiesz i nic nie masz jak w dzisiejszych czasach to podstawa aby mieć takie coś pozakładane. Teraz wszystko w telefonie przychodzą e-skierowania, e-recepty z kodami QR dla całej rodziny. 

Musisz sobie pozakładać 😉

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, Dziad932 napisał:

No teraz rozumiem , proste ale czy to szybko będzie , bo wnioski tylko do końca miesiąca 

Bogaty nie , ale nie jestem chciwy na złotówkę 

I już Cię lubię. Z tymi chciwymi to się ciężko gada😱

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Też nie mam, na co mi to. 

Z ciekawości - jakie macie stawki za koszenie kukurydzy na ziarno w swoich stronach?

550, 600 za ha 

18 minut temu, Qwazi napisał:

I już Cię lubię. Z tymi chciwymi to się ciężko gada😱

Też chciwy nie jestem ale lubię kasiorke np dzisiaj już pohandlowałem  jałówkę i 8k wpadło, a znajomy dawał mi 7,5 

Aż tak dobrze się nie znamy żeby mu 500 podarować 

Są też tacy ludzie którym mogę darmo dać lub zrobić co dość często się nawet zdarza co niektórzy się o tym przekonali

Edytowane przez Łolek
  • Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, Łolek napisał:

550, 600 za ha 

Też chciwy nie jestem ale lubię kasiorke np dzisiaj już pohandlowałem  jałówkę i 8k wpadło, a znajomy dawał mi 7,5 

Aż tak dobrze się nie znamy żeby mu 500 podarować 

Są ludzie którym mogę darmo dać lub zrobić co dość często się nawet zdarza 

Ciebie też lubię 😉

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Szukałem,nic nie znalazłem wiec napisałem ten temat.
      No,własnie na pewno czesc z was ma komórke,bo to przydatne urządzenie
      Chciałbym wiedziec jakie macie marki i modele swoich sprzetów,jesli to nie jest tajemnicą..
      Co jest w nich dobre i przydatne a co raczej nie pasuje i wam przeszkadza.
      Piszcie ,chetnie zobacze jakie posiadacie sprzety.
      Ja mam aktualnie Nokie 3310 i jestem zadowolony,nie psuje mi sie,jest prosta w obsłudze.
      A wady to wiadomo jak w starych telefonach,a mianowicie brak polifonii,troche juz sie muli ze starosci ale jakos chodzi,juz mi sie cyfry na przyciskach zmazaly ale mam ja tak dlugo ze jak pisze cos to juz pamietam gdzie co jest.
      Tak wiec prosze o wypowiedzi.
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
  • Dodaj nową pozycję...
v