Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 minutę temu, Karol6130 napisał:

Był na dożynkach we wsi handlorzy? 

Kiedy? W Borowiu chwilę byłem, ale zimno i do dumu zaraz. Średnia pogoda na imprezę 

Opublikowano

Dziś na boisku we Dworni. 

Że też Ci się chciało jechać w taką pogodę 

1 minutę temu, danielursus3p napisał:

Kiedy? W Borowiu chwilę byłem, ale zimno i do dumu zaraz. Średnia pogoda na imprezę 

Opublikowano

@Agrest czemu się tak zdziwiłeś? Ja zawsze byłem inny niż wszyscy 🤭😜 

A sportami walki to dziadek mnie zaraził i tak lubię pooglądać  ;)

1 minutę temu, Karol6130 napisał:

Dziś na boisku we Dworni. 

Że też Ci się chciało jechać w taką pogodę 

Siła wyższa 🤦‍♂️

Opublikowano
5 minut temu, danielursus3p napisał:

W Moim przypadku wódka nie wpływa na atrakcyjność kobiety. Chyba za bardzo wybredny jestem 

może po prostu nie ma takiej ilości alkoholu na ziemi

Opublikowano (edytowane)
41 minut temu, Desperado napisał:

No to w sam raz, a na co Ci babcia potrzebna?

nie wiesz , na starej piczy ... 

31 minut temu, TheraRolnik napisał:

Toć to jeszcze dzieciak 🙈

to ja 30 lat i o 22letniej znajomej z pracy myslę tak samo , niby chuchro ale za to jakie śliczne🥰

Edytowane przez konteno
  • Like 2
Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał:

No ja nie lubię, 

Spoko, szanuje 😀

Opublikowano
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Nie słyszałeś żony Seniora, ona dopiero jedzie z koksem 😁

Czasem w pracownika rzucę zdaniem przekleństw z dodatkiem imienia. Ostatnio jednak coraz spokojniej się pracuje. 

Opublikowano
Przed chwilą, konteno napisał:

nie wiesz , na starej piczy ... 

to ja 31 lat i o 22letniej znajomej z pracy myslę tak samo , niby chuchro ale za to jakie śliczne🥰

No to na co czekasz? Do boju kowboju

1 minutę temu, jahooo napisał:

może po prostu nie ma takiej ilości alkoholu na ziemi

Nie ma szans. 

Opublikowano
18 minut temu, gregor1284 napisał:

Gwiazdeczka że mnie nauczył? Haha chłopie tu jeszcze na wiosnę @PRIMOGotów był mi się rzucić do krtani jak się nabijałem z tych jego cyrków. Nie starego wróbla ma plewy 

Ale że co?🤔🤨

Opublikowano
Przed chwilą, hubertb napisał:

Czasem w pracownika rzucę zdaniem przekleństw z dodatkiem imienia. Ostatnio jednak coraz spokojniej się pracuje. 

No ona często jedzie z niecenzuralnymi słowami, wychodzą czasem z tego śmieszne sytuacje. Oklęta bardzo ale w sumie poczciwy człowiek. 

Opublikowano
Przed chwilą, Karol6130 napisał:

Te co jutro będą kosić kukurydzę to będą mieli wesoło 

Przejezdzalem w sumie przez twoją wioskę dziś. Ktoś zielonym superbem z twojej dzielnicy wyjeżdżał jak raz, żebym wiedzial to bym odbił z ciekawosci zobaczyć. 

Opublikowano
26 minut temu, 6465 napisał:

A co ty tak podpuszczasz do kłótni i gówno burzy. Nie ładnie Marcinie oj nie ładnie.

siedzi z popcornem i chipsami 

20 minut temu, hubertb napisał:

Do mojego technikum uczęszczało aż dwie dziewczyny i wątpię żebyś chciał je demoralizować. 

też u nas  2 w klasie maturalnej były  to jedna pasztet a druga ładna ale jechowa 

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Na wiosnę co się śmiałem z tych traktorowych przejazdów co pisałeś że najlepiej się śmiać ale nic nie robię i takie tam 

Pisz do rzeczy a nie coś gdzieś ktoś tam. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v