Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
34 minuty temu, TheraRolnik napisał:

Najgorzej pierwszy raz 🙈 później już idzie 😉

Od 0:10 

Co w tym trudnego? Prędkość jakąś tam obrać pilnować rządka w lusterku i tyle cała filozofia, aby kierownicą zbyt mocno nie machać . Karczycho może i trochę boli

Opublikowano
5 minut temu, TheraRolnik napisał:

Kamieniem rzuć 😉

Skurczysyny tak nisko startują, że dorzuciłby. 😉 

A kurna częściej niż w Warszawie starty. 

A Litwinki brzydkie...... Jak zwykle. Nic się tam nie zmienia. Muszę tam chyba zaprowadzić swoje geny. 😉 

Opublikowano
6 minut temu, danielursus3p napisał:

Co w tym trudnego? Prędkość jakąś tam obrać pilnować rządka w lusterku i tyle cała filozofia, aby kierownicą zbyt mocno nie machać . Karczycho może i trochę boli

Trzeba ogarnąć bo odwrotnie jest z gazem 

Normalnie jak chcesz sypać na tył to dodajesz gazu a tu jak dodasz to se na ciągnik nasypiesz 🙈

Opublikowano
26 minut temu, bratrolnika napisał:

O 20 rolników Podlasie oglądam to żebyś nie przeszkadzał 😁🤦‍♂️🤷‍♂️😁 

Kask sobie weź, to się jawką przejedziesz 

Ok. Będę przed 20. A na jawie to kiedy indziej, dziś za zimno.

Opublikowano
1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

Mogę Ci zagwarantować że w takim składzie po renowke do ojca przyjedziemy i tłumika nie musze kraść ale jak już wspomniałeś że może zginąć to bliżej niż na 5 metrów do motoru nie podchodź 😴

To ile masz wzrostu że aż taki zasięg ramion?🤭

Opublikowano
54 minuty temu, bratrolnika napisał:

No co ci powiem, to nie był mój wymysł, tylko on przysłał mi dwa zdjęcia i pyta czy da się coś takiego zrobić. Da się, przywiózł graty, po dwóch wieczorach odebrał to co chciał. Wczoraj dokonałem małej przeróbki, i tyle

o jaki kąt odchyla się góra lub ile centów amplitudy wychyłu ma ? 

Opublikowano
30 minut temu, Bananek napisał:

Łooooooooooo. 

IMG_20220904_155946.jpg

Wytrzyj usta boś się uślinił.🤭

W Warszawie ostatnio w godzinach szczytów przylotów byłem to lądowanie co minutę, max półtorej

Opublikowano
6 minut temu, Agrest napisał:

To ile masz wzrostu że aż taki zasięg ramion?🤭

Czytaj ze zrozumieniem 😉

6 minut temu, konteno napisał:

Przy takich wynalazkach to praktykę się stosuje a nie teorie i wyliczenia 😂

• Like 1
Opublikowano

Wydaje mi się że dobrze zrozumiałem. Zasięg ramion nie do zajumania,  a do wymierzenia sprawiedliwości kurpiowskiej🤭

Opublikowano
29 minut temu, Bananek napisał:

Słuchajcie tego: piwo na Litwie w niedzielę można kupić tylko do 15:00. Tu już jest po 15. 🤦 Baba na kasie zabrała mi butelki. 🤣

a ty nie pisałeś kiedyś, że nie pijący? o.O

Opublikowano
4 minuty temu, Agrest napisał:

Wydaje mi się że dobrze zrozumiałem. Zasięg ramion nie do zajumania,  a do wymierzenia sprawiedliwości kurpiowskiej🤭

Mafia kurpioska 🤭

5cfa596bd61ed6a059c45af7293af81b.jpg

Opublikowano

Taka ciekawostka dla lubiących obserwować przyrodę .

Roszczdpienie cech genetycznych u róży jabłkowatej.

99,999999% roślin daje standardowe owoce jak u góry zdjęcia. Na kilka tysięcy sadzonek trafił się okaz rodzący gigantyczne owoce. Dodatkowo wyróżnia się dużo silniejszym wzrostem, niesamowicie większą zdrowotnością liści i to co najpiękniejsze - mega kolcowatością🤣 Jakby mogły to kolec rósł by na kolcu

20220904_140608.jpg

Opublikowano
danielursus3p napisał:

Mafia kurpioska 🤭

gregor to ten w okularach 🤔

Opublikowano
3 minuty temu, danielursus3p napisał:

Mafia kurpioska 🤭

Mają atrybuty do zbierania podpisów przed ostatnią drogą delikwenta na tym padole. I ubrani na towarzyszenie w ostatniej podróży.

Jak nic kurpioki😜

3 minuty temu, slawek74 napisał:

Raczej ten niepozorny mózg całego biznesu - blondynek🤣

Opublikowano

Taka ciekawostka dla lubiących obserwować przyrodę .

Roszczdpienie cech genetycznych u róży jabłkowatej.

99,999999% roślin daje standardowe owoce jak u góry zdjęcia. Na kilka tysięcy sadzonek trafił się okaz rodzący gigantyczne owoce. Dodatkowo wyróżnia się dużo silniejszym wzrostem, niesamowicie większą zdrowotnością liści i to co najpiękniejsze - mega kolcowatością🤣 Jakby mogły to kolec rósł by na kolcu

20220904_140608.jpg

a na pewno przypadkiem nie dostała się inna odmiana do pakietu sadzonek?  

Opublikowano
11 minut temu, Agrest napisał:

Takiego zawodnika  jakbym miał katar to i gilem bym zabił 🙄

12 minut temu, danielursus3p napisał:

Mafia kurpioska 🤭

Cieniutko, wiele od Ciebie nie wymagam ale tylko na tyle Cię stać? 😂

Opublikowano
36 minut temu, 6465 napisał:

Ok. Będę przed 20. A na jawie to kiedy indziej, dziś za zimno.

O, drugi ciepłolubny, i wybredny w dodatku 

30 minut temu, konteno napisał:

A po przeróbce nie mierzyłem, ale na górnym otworze to pewnie ok 25cm skoku

25 minut temu, Łolek napisał:

Koledzy pomogą to robota idzie 

A zdjęcia bimberu same wskakują 🙆‍♂️

IMG_20220903_184826.jpg

IMG_20220904_152746.jpg

O, jak ładnie umyta szyba, nawet jednej ryski nie ma, czy kropki po musze 😉

• Haha 3
Opublikowano
6 minut temu, gregor1284 napisał:

Takiego zawodnika  jakbym miał katar to i gilem bym zabił 🙄

Cieniutko, wiele od Ciebie nie wymagam ale tylko na tyle Cię stać? 😂

Ty od kogoś coś wymagasz ? 🤣🤣🤣🤣🤣 

Opublikowano
12 minut temu, slawek74 napisał:

Jak Ci się taki zięć podoba to mogę być i ja 🤔

10 minut temu, Agrest napisał:

Mają atrybuty do zbierania podpisów przed ostatnią drogą delikwenta na tym padole. I ubrani na towarzyszenie w ostatniej podróży.

Jak nic kurpioki😜

Raczej ten niepozorny mózg całego biznesu - blondynek🤣

No bo niedożywiony, masz rację 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v