Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
33 minuty temu, Krzak napisał:

Witam szczęść Boże co słychać ja znowu po %

Ja znowu pijany

kurna ja znowu w korku żona się denerwuje co zrobić a ja i tak się musze dopic. tragedia

Co to znaczy muszę , chcesz nie musisz 

3 minuty temu, Krzak napisał:

Daj spokój jedyne co dobre to ze z łapami nie lecę do żony itp. przez pół roku z tura co ważył 100 kg teraz 80 kg waze

To da się leczyć tylko trzeba chcieć 

Opublikowano
7 minut temu, bratrolnika napisał:

Mówisz że jak się z prezerwatywą w tyłku obudzi to mu się pić odechce???

To kowal tak podobno leczył 😂 chłop silnie wierzący to co wiara mu nie pozwoli przezwyciężyć nałogu? Jak nie da rady z pomocą wiary to on siusiak a nie mocno wierzący 

Od września w szkołach katolickie ołówki mają być 

• Haha 1
Opublikowano
HF86 napisał:

wytrzeźwiej i jedz na wszywkę 

powinno pomóc. 

E, nie ma strachu. Taki co o tym otwarcie mówi to nie zrobi sobie żadnej krzywdy. Gorzej jak kto cichy. O to już trzeba uważać.

• Like 1
Opublikowano
20 minut temu, Krzak napisał:

musze ja juz 2 miesiące w maratonie

Za składnie piszesz. 

Opublikowano

Największy pijak we wsi siedzi przed sklepem i sączy oranżadę

Przysiedli się koledzy z winkiem, polewają - odmówił

Po kilku dniach w końcu z niego wyciągneli - nie piję, kowal mnie zakodował

Jak to zakodował ? A no normalnie, wziął mnie w swoje obroty i zakodował, do końca życia kropli do ust nie wezmę

Jednego ruszyło sumienie i też postanowił pójść do kowala, aby przestać pić

Kowal go przyjał, posłuchał w czym rzecz, kazał się rozebrać i wypiąć d....., po czym go kilka razy wykorzystał

Po wszystkim kazał mu się ubrać i wracać do domu

Facet na to - A kodowanie ?

Jakie kodowanie ?? AAA, to, podszedł do niego kowal i szepnął słodko na ucho: Wypijesz chociaż kropelkę - wszystkim na wsi opowiem

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Krzak napisał:

Witam szczęść Boże co słychać ja znowu po %

Ja znowu pijany

kurna ja znowu w korku żona się denerwuje co zrobić a ja i tak się musze dopic. tragedia

Weź sobie postanow że nie będziesz pił i ch*j 

35 minut temu, Krzak napisał:

musze ja juz 2 miesiące w maratonie

To sobie jakieś hobby znajdź

33 minuty temu, Krzak napisał:

ja juz mam dosyc. W stodole fajna linka wisi może to rozwiązanie dla mnie.

Masz dziecko? 

Opublikowano
2 godziny temu, Dziad932 napisał:

Ja też zacząłem orać dziś, kuźwa pług muszę kupić , stara UG nie spełnia już moich oczekiwań 🤨

Tylko co tu szukać , unia tur lub jakiś akpil 🤔

Tylko germański

2 godziny temu, tytanowyJanusz napisał:

Sucho...

Widzę że wcale tak głęboko nie orzesz

Lepiej nie będxie

Do żółtego piachu skrobie

Opublikowano
25 minut temu, Dziad932 napisał:

Weź sobie postanow że nie będziesz pił i ch*j 

To sobie jakieś hobby znajdź

Masz dziecko? 

Koło tego żółtego Złomka z linku stoi czerwony z prostą maską. Jeszcze nie ogłoszony.

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Dziad932 napisał:

Nie miałem 

Każdą skibę znać osobno, nie podoba mi się to🤨, to stara UG nie ma się czego wstydzić 😉

To listwa dokładajaca tak dokłada zgórek

Przy 9 km na h już tego nie widać

Tu 6.5 km 

Bo przy 9 iskry idą

Kiedyś na początku orałem 9 ale to lemieszyki i odkładnie w przedpłużkach szybko ździera

Teraz 6.5 i po 2 sezonach prawie nic nie ubyło.

Ja mam czas mi sie nie spieszy gnać.

IMG_20220830_173525.jpg

Edytowane przez Rolnik1973
Opublikowano
56 minut temu, Bananek napisał:

E, nie ma strachu. Taki co o tym otwarcie mówi to nie zrobi sobie żadnej krzywdy. Gorzej jak kto cichy. O to już trzeba uważać.

Kolega kiedyś dawno już jelczem wraca w nocy a gość leży na drodze, wziął się zatrzymał wychodzi a gość pijany i mówi żeby go przejechać bo mu się już żyć odechciało

Kumpel mówi ok leż poszedł do auta wyciągnął kawał węża i tylko trzy razy mu sięgnął tak mu ochota di życia wróciła 

• Haha 3
Opublikowano
8 godzin temu, Dziad932 napisał:

Jaki panie Zbyszku ?

Janpol

6 godzin temu, Baks00 napisał:

No to uchyl rąbka tajemnicy cos tam zamówił 🤔

a ja nic nie ukrywam. Janpol 2,5 metra uprawowo siewny.

7 godzin temu, 6465 napisał:

Poka który.

ło taki

Agregat Uprawowo-Siewny z Hydropakiem JANPOL 2,5m - 10045250908 - oficjalne  archiwum Allegro

Opublikowano
2 godziny temu, Krzak napisał:

ja juz mam dosyc. W stodole fajna linka wisi może to rozwiązanie dla mnie.

Chłopak. Ty się do psychiatry zgłoś. nie to że uważam Cie za nienormalnego, ale powinien Ci pomóc.

a jeśli sobie robisz jaja z wszystkich tymi durnymi wpisami, to .... to źle..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Szukałem,nic nie znalazłem wiec napisałem ten temat.
      No,własnie na pewno czesc z was ma komórke,bo to przydatne urządzenie
      Chciałbym wiedziec jakie macie marki i modele swoich sprzetów,jesli to nie jest tajemnicą..
      Co jest w nich dobre i przydatne a co raczej nie pasuje i wam przeszkadza.
      Piszcie ,chetnie zobacze jakie posiadacie sprzety.
      Ja mam aktualnie Nokie 3310 i jestem zadowolony,nie psuje mi sie,jest prosta w obsłudze.
      A wady to wiadomo jak w starych telefonach,a mianowicie brak polifonii,troche juz sie muli ze starosci ale jakos chodzi,juz mi sie cyfry na przyciskach zmazaly ale mam ja tak dlugo ze jak pisze cos to juz pamietam gdzie co jest.
      Tak wiec prosze o wypowiedzi.
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
  • Dodaj nową pozycję...
v