Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Strongman napisał:

Mozę dym z Francji czy Hiszpanii przywiało bo tam duże pożary.

Pierwsza myśl rano ale ludzie tych rzepaków w te piaski nasiali:D

Tylko że wiater od ukraińców 👀👀👀👀 Ostatnio to jakieś te słońce dziwne, że trzeba oczy mróżyć żeby coś zobaczyć 🤔🤔🤔

Opublikowano
14 minut temu, HF86 napisał:

na Podlasiu też to samo. 

pewnie wina stuska 😪

LRA też tak siwo🤔 myślę że słońce i gorąc i odparowuje resztka wilgoci z ziemi😔 rzepak nie posiany...kurła muszę swój siewnik do tego kupić bo usługi zaczynają mnie irytować.

3 minuty temu, kris91 napisał:

Tylko że wiater od ukraińców 👀👀👀👀 Ostatnio to jakieś te słońce dziwne, że trzeba oczy mróżyć żeby coś zobaczyć 🤔🤔🤔

Też pomyślałeś że elektrownia atomowa w Zaporożu pizła?😬

Opublikowano
1 minutę temu, Rolnik1973 napisał:

Człowieki

😁😁😁😁😁😁😁😁

☀☀☀☀☀☀☀☀☀

😎😎😎😎😎😎😎😎😎

🏻🏻🏻🏻🏻🏻🏻🏻🏻

IMG_20220823_142614.jpg

A czemu takim jednostką tylko dają 🤔

Opublikowano
2 godziny temu, Karol6130 napisał:

Radek Ty mnie Dariusza zostaw w spokoju. 

To mój kolega jest. 

Wyspawał pierścionek dla Sławkówny , tani a ładny, podobał się, i se teraz chodzę posag wybieram 😉

Beczka se wezme, przyda się, może być że będzie płakać za mamusią to będzie czym wodę zebrać 

IMG_20220823_122636.jpg

Nareszcie odpowiedni sprzęt  nabyłeś 😉

1 godzinę temu, pedro2 napisał:

Ale smali 🥵 dobrze że wiaterek jest. Gałęziówke trzeba w końcu porznąć, a tu przedłużaczy zabrakło @bratrolnika może być taka przejściówka?

? 🙈 

IMG_20220823_131604.jpg

Żeby  prawidło było , zanurzyć  w wiadrze z wodą 

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
10 minut temu, gregor1284 napisał:

Następny co język ojczysty kaleczy. Ile klas skończyłeś? 

Żadnej 

Opublikowano
19 minut temu, Łolek napisał:

Zamówiłem fliz w środę  krwa do dziś  jeszcze  nie  dojechał  wydzwaniam do dziadostwa pół  dnia nikt nie  odbiera  f*ck 

Jak moja przedłużka do żmijki 🤨

Opublikowano
1 godzinę temu, Strongman napisał:

Jakaś taka mgła dzisiaj ,z kodś dym czy kurz,przywiało czy jak.

Też tak za stodołą walczę z tym drewnem i dumam co za kurz..

1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

standardowa, spotkasz taką na każdej budowie😁

jeszcze powinny być utkane patyczkiem, żeby kable nie wypadały  (albo wersja dla hardkorów-gwoździe)

Specjalnie izolacji nie ściągałem dalej bo luźne było, a tak to ścisło i nic nie smaży. 👍

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, Desperado napisał:

I se napisze taki w ogłoszeniu że to ma 80KM   xD   Wysokość piszą że  to to ma 253cm z kabiną.

Piszą, ale ja muszę wiedzieć w praktyce 😉 do galerii muszę się udać i dorwać jakiegoś użytkownika

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v