Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
47 minut temu, Łolek napisał:

O to się  panna  cieszy 

Gdzie  teraz  zawiniesz 

Tak się cieszy że się prawie nie odzywa 🙄

Teraz okolice Mrągowa 

44 minuty temu, soltys48 napisał:

Ty wyjeżdżasz ja przyjeżdżam 🤭

Ja dalej na wschód jadę 

Opublikowano
danielursus3p napisał:

wybieram się za 2 tygodnie w okolice Orleanu,

Pchie, sam wczoraj dwa razy koło Orlenu przejeżdżałem. Czym się tu chwalić. 😉

szymon09875 napisał:

Ja dalej na wschód jadę

Pewno do mojego sąsiada co mu wczoraj słomę sprzątnąłem. 😉 Tylko kukurydzy mi nie połam.

• Haha 1
Opublikowano
7 minut temu, Bananek napisał:

sam wczoraj dwa razy koło Orlenu przejeżdżałem

WOW 9_9 jaaaciee .. dwa razy 😮 😁

Opublikowano
28 minut temu, szymon09875 napisał:

Teraz okolice Mrągowa 

Ja dalej na wschód jadę 

Szymek  musisz ja na dwa dni  do siebie  ściągnąć i  tak  się  postarać  żeby z tydzień  chodzić  nie mogła  to jej humor  wróci 

• Haha 3
Opublikowano
18 minut temu, szymon09875 napisał:

No nie dziwne 🤣 

Martwi się żebyś się za dobrze nie bawił.

Milion myśli na sek. 

8 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

WLKP

A przypomniało mi się żeśmy gadali lata wstecz, ale nick mnie zmylał 😉 

Tera wiem już.

Opublikowano
15 minut temu, 6465 napisał:

wytrzymał  15lat. 

Nie pitol nawet. U mnie w prawdzie sas 17kW, już 13 rok mija 😮

Opublikowano
31 minut temu, Bukat82 napisał:

A przypomniało mi się żeśmy gadali lata wstecz, ale nick mnie zmylał 😉 

Tera wiem już.

Wiesz, to bardziej wybór z rozsądku był. Na pewno są lepsze typy ramek a co za tym idzie uli ale teraz to już nie będę tego zmieniał - zbyt dużo władowane w zakup uli aby to zmieniać, co prawda miodarka jest typu uniwersalnego ale raczej nie planuję zmian. Chyba, że, o ile dożyję to za kupę lat, jak te ule się nie będą nadawać do dalszego użytku, choć u Seniora najstarsze styropianowe mają już koło 20 lat.

Opublikowano
38 minut temu, Łolek napisał:

Szymek  musisz ja na dwa dni  do siebie  ściągnąć i  tak  się  postarać  żeby z tydzień  chodzić  nie mogła  to jej humor  wróci 

Ty pewnie się tak bardzo nie starałeś, no bo w końcu kto by krowy doił 🤭

I to jeszcze przez tydzień 😂

Opublikowano
5 minut temu, 6465 napisał:

Czemu miał bym pitolić? I co w tym dziwnego?

Tomek  a widać  gdzie  cieknie ? 

Bo może  by go na szybko  poratować i zanim  drugi  założysz  to będzie  hulać 

W poniedziałek  zadzwonię  do Romka  i wymienię  was numerami  to się  dogadacie 

2 minuty temu, Karol6130 napisał:

Ty pewnie się tak bardzo nie starałeś, no bo w końcu kto by krowy doił 🤭

I to jeszcze przez tydzień 😂

Moja  to już  przyzwyczajona, prędzej ja wyzione ducha 😉

Opublikowano
9 minut temu, 6465 napisał:

Czemu miał bym pitolić? I co w tym dziwnego?

Chodzi o to że u mnie do tego wyniku jeszcze dwie wiosny zostały 😏 

Może pożyje dłużej 🤔

Opublikowano
3 minuty temu, Łolek napisał:

Tomek  a widać  gdzie  cieknie ? 

Bo może  by go na szybko  poratować i zanim  drugi  założysz  to będzie  hulać 

W poniedziałek  zadzwonię  do Romka  i wymienię  was numerami  to się  dogadacie 

Moja  to już  przyzwyczajona, prędzej ja wyzione ducha 😉

Gdzieś przy wylocie do komina, bo jak otworzyłem drzwiczki od czyszczenia to kałuża wody była. Ale jeszcze na zewnątrz nie ciekło

Opublikowano
7 minut temu, hubertb napisał:

SEKO ponad 20kW do tej pory sprawny 98 rok produkcji. 

To ładny wynik 👍

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, radekz200 napisał:

@konteno to pewno ta biała dysza coś się zepsuła 😛 ale to kupie już cała końcówkę  

Turbodyszę chciałeś naprawić 🤔 

U mnie jest kulka. Nie działa jak powinno.

Eeee to nie to 🤭

Edytowane przez Bukat82
Opublikowano

A to te gówniane marketowe myjki mają turbodysze?

1 minutę temu, Bukat82 napisał:

Turbodyszę chciałeś naprawić 🤔 

U mnie jest kulka. Nie działa jak powinno.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v