Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Łolek napisał:

10 minut temu, 6465 napisał:

W Łowiczu 🤔

Tomek a może to wk to jest wielka Krysia a nie wydział komunikacji 

Albo wydepilowana Krysia, kameralnie. 😉

A nie, kameralnie to był niebrzydki Jacek.

• Haha 1
  • Confused 1
Opublikowano (edytowane)

@gregor1284 a weź nie pier**l farmazonów...

@bratrolnika Po południu oglądałem "Listy do M 3" 

I mimo że widziałem to już kilka razy to nadal bardzo ciekawy film 

Teraz trzeba czekać z rok albo dwa jak "kogel mogel 4" i "to musi być miłość" będzie w tv to się obejrzy 

Edytowane przez TheraRolnik
  • Confused 1
Opublikowano
8 minut temu, TheraRolnik napisał:

Ostatnio 3 oglądałem w tv i bardzo ciekawy 

W kinie trzecia część jakoś obejrzałem, ale w tv to jakoś tak aż się flaki przewracały, szkoda gadać. 

Ale czwarta część to już w ogóle sranie w banie, niczym nie nawiązująca do dwóch pierwszych części. 

3 minuty temu, TheraRolnik napisał:

Teraz trzeba czekać z rok albo dwa jak "kogel mogel 4" i "to musi być miłość" będzie w tv to się obejrzy 

Ale jak już lubisz tego typu filmy, to czemu do kina nie pójdziesz??? Przecież więcej codziennie na fajki wydajesz niż ten bilet kosztuje

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Karol6130 napisał:

Jest teraz potrzeba tłumaczenia zagranicznego dowodu rejestracyjnego? 

jedynie z poza unii.

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano
3 minuty temu, Karol6130 napisał:

Z tego co mi wiadomo to nie, przynajmniej kraje UE

1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Bo on chyba sam tam nie chce chodzić.

Ale oglądać lubi

• Thanks 1
Opublikowano
5 minut temu, bratrolnika napisał:

Ale jak już lubisz tego typu filmy, to czemu do kina nie pójdziesz??? Przecież więcej codziennie na fajki wydajesz niż ten bilet kosztuje

A bo nie ma z kim a sam siedzieć to wolę poczekać i w domu obejrzeć 

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Karol6130 napisał:

A u nas jak im się zechce

takie coś znalazłem.

Kiedy nie trzeba tłumaczyć dokumentów do rejestracji samochodu?

Zgodnie z obowiązującymi regulacjami, jeśli samochód pochodzi z kraju członkowskiego Unii Europejskiej, Konfederacji Szwajcarskiej, czy też państwa należącego do EFTA, nie ma potrzeby, aby tłumaczyć dowód rejestracyjny pojazdu oraz inne dokumenty niezbędne do rejestracji auta. Jednak jeśli urzędnicy będą mieć co do dokumentów jakiekolwiek wątpliwości, zauważą braki lub przeciwnie – elementy dodane, tłumaczenie uwierzytelnione dokumentów może być wymagane.

Karol kupiłeś coś?

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano
20 minut temu, TheraRolnik napisał:

2 lata od premiery kinowej. Chyba że ogladalność będzie spadać to szybciej.

Opublikowano
13 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Ale to też kosztuje... 

No weź, 20zl??? To co to za pieniądze

4 minuty temu, dsbh napisał:

2 lata od premiery kinowej. Chyba że ogladalność będzie spadać to szybciej.

Cos mi się wydaje że to hit nie będzie, na 275 miejsc w kinie 269 wolne

Opublikowano
19 minut temu, Karol6130 napisał:

Ja powiem tak. Swój jak rejestrowalem w pazdzierniku to mialem przetlumaczone dokumenty przez sprzedajacego. W WK babeczka miala watpliwosci jakies bo na tym malym.byla pieczatka "anulowany" i niby wtedy trzeba tlumaczenie zeby to bylo wyjasnic. Wysylala gdzies zapytanie,ale normalnie zarejestrowalem, jak odbierałem dowód twardy to ten dokument byl do wgladu dla mnie. Juz nie pamietam jak ta "instytucja" sie nazywala

• Thanks 1
Opublikowano
17 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Ale to też kosztuje... Ja byłem ostatni raz w 2018 i teraz już nikt mnie nie wyciągnie do jakiegoś kina.

Akurat na koszt to ja nie patrzę ... Toć bilet grosze kosztuje 

5 minut temu, bratrolnika napisał:

No weź, 20zl??? To co to za pieniądze

Patrząc na ceny wszystkiego do okoła to bilet grosze kosztuje 

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v