Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, pedro2 napisał:

Szwagra X5 dzisiaj w karambol wzięli, dobrze że sam jechał. Ale w samym środku. Przód i tył obity, zderzaki, chłodnica, maska i klapa. 

Sprawca OC w Uniqa, miał ktoś do czynienia z tym ubezpieczycielem?

Uniqa jeden z tańszych ubezpieczycieli, resztę dopowiedz sobie sam 

55 minut temu, Łolek napisał:

Kuwa kasy,  pisze kiepsko bo % działają 

@Agrestteż miałem chęć na motor sobie kupić ale mocno się zastanawiam bo człowiek już nie ta sprawność ma

Choć kusi mocno 

Powiem ci tak, młodszy niż w tej chwili nie będziesz już nigdy. Wedle tej zasady zacząłem spełniać sobie zachcianki,i jest ok

51 minut temu, Agrest napisał:

Ja od dziecka wiem że motor nie dla mnie

To jak mój brat, pierwszy raz wsiadł na motorynkę i na pełnej k**wie przywalił w betonowy płot

36 minut temu, sadownik12 napisał:

Jakiś czas temu znajomy dał mi skuter, żebym po piwa pojechał. Wyjebałbym się. pier**le te skutery. Nie potrafie na tym. I od zawsze tak 😂

Baku między nogami brak

• Sad 1
Opublikowano
bratrolnika napisał:

Uniqa jeden z tańszych ubezpieczycieli

A jak sprzedałem yamahe i przyszło płacić za ten motocykl składkę po roku to przekonałem się skąd się wzięła nazwa firmy. Ona klienta unika. 😉

Opublikowano
pedro2 napisał:

Szwagra X5 dzisiaj w karambol wzięli, dobrze że sam jechał. Ale w samym środku. Przód i tył obity, zderzaki, chłodnica, maska i klapa. 

Sprawca OC w Uniqa, miał ktoś do czynienia z tym ubezpieczycielem?

Widziałem go jak stal w tym tasiemcu i przez tel zadowolony gadał to chyba bmki nie szkoda 😉 Współczuć tym ze Śląska czy z Niemiec...

Opublikowano
5 minut temu, DanielFarmer napisał:

Widziałem go jak stal w tym tasiemcu i przez tel zadowolony gadał to chyba bmki nie szkoda 😉 Współczuć tym ze Śląska czy z Niemiec...

On zadowolony, że dzieci nie wziął bo zawsze weekend to  z samego rana na działkę z nimi jedzie robić. A dostał dwa strzały i za drugim razem mocno go zerwało. 

Z Gliwic na wakacje jechali na 2 tyg rodzina 🙄 a Niemiec facet nowy superb to tam się nie wzruszył nawet 🙈 pojechał, nawet dowodu nie zabrali. Ale w porządku gość, od razu powiedział, że widział jak szwagier się zatrzymał, a za chwilę strzał. 

Opublikowano

nadmiarowe germanskie sprzęty zasięg mu psują 🤣

Opublikowano (edytowane)

@HF86 germańska stal jak klatka Faradaya

1 godzinę temu, MonteChristo napisał:

Albo wózek inwalidzki

do niego to te piate koło z tyłu jak w dragsterach by musiał załozyć bo by leżał na plecach

Edytowane przez konteno
Opublikowano

🤝🏻🙋🏻‍♂️

15°🌤

🙋🏻‍♂️ hej człowieki jak żyjecie

🙋🏻‍♂️hej człowieki czy pijecie

Czy Wam rano sam staje

Czy za rok będą urodzaje

Czy roztelepasz się psuje

Czy torbanek za noc poładuje

Bo nie wiem czy go kupować

Czy na bizona odżałować

Bo dżondyre ledwo zipie

Gdy ma ciężej to już chrypie.

Ciężkie życie człowiek ma 

Gdy germanca się ma.

😎😎😎😎

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

🤝🏻🙋🏻‍♂️

15°🌤

Czy Wam rano sam staje

Czy za rok będą urodzaje

Czy na bizona odżałować

Bo dżondyre ledwo zipie

Gdy germanca się ma.

😎😎😎😎

Eeee

Poetaaa... 

Brombrałeś? 🤭

Opublikowano
19 minut temu, Rolnik1973 napisał:

🤝🏻🙋🏻‍♂️

15°🌤

Czy Wam rano sam staje

Czy za rok będą urodzaje

Czy na bizona odżałować

Bo dżondyre ledwo zipie

Gdy germanca się ma.

😎😎😎😎

Na *UJ mi to wszystko jak leżankę ma się blisko 

Zapomniałeś dodać 🤔

• Like 1
Opublikowano
37 minut temu, Rolnik1973 napisał:

W tym tygodniu nie będzie kiedy poleżeć.

W tym tygodniu nie będzie kiedy poleżeć.

od którego dnia ruszasz w pszenżyta?

Opublikowano
stempos1980 napisał:

Plus do tego przeprawa przez Wisłę promem i puźniej rejs w Kazimierzu Dolnym statkiem po Wiśle.

Młody był bardzo zadowolony

IMG_20220717_143627.jpg

🙋‍♂️ wróciłeś 🤔 nikt nie strzelał jak widać w lulkowie nie byłeś 😃

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v