Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, Pafnucy napisał:

dużo. że też Ci się chce... i to w dzień!🙆‍♂️

Te zdjęcia wczoraj zrobione o 20 także już wieczór 🤭

1 minutę temu, DANDYS napisał:

to dobrze, w plecy pójdzie 😁

I bydzie garb 🐪

Opublikowano

no dla Ciebie to chyba tak wczesne popołudnie bardziej? ;)

Opublikowano
6 godzin temu, jahooo napisał:

jeszcze trzeba mieć żonę, a nie "towarzyszkę życia na kartę rowerową"

To tylko papier , Jasiu na całe życie to wiążą tylko kredyty a nie miłość czy małżeństwo 😉

5 godzin temu, stempos1980 napisał:

Zrobiłeś tego grzmota opla?

Prawie ,bo dziś popołudniu dopiero wtryski odebrałem 

Opublikowano
13 minut temu, stempos1980 napisał:

Dobrze widzę że tylko 45 tys przelatane? 

A obroty jakie?

2 jest z przodu. A obroty to nie znaju. Jeszcze by poszedł ale ja myślę że na niego to dość 

• Like 1
Opublikowano
5 godzin temu, Łolek napisał:

Pewno ta jego panna go nieźle szkoli 

@Dziad932ty pewno trochę na baczność przed tą swoją stoisz 

Niby dlaczego 🤔

4 godziny temu, stempos1980 napisał:

A spojrzeć na nią to na taką groźna nie wygląda bynajmniej na fotce 

Bo nie jest 🙂

Opublikowano
2 godziny temu, jarecki napisał:

a tak z ciekawosci ile za taki obiad razem z colą ? w moim regionie cena 40 zł  z małą colą .

32 zł, dwa albo trzy lata tam byłem płaciłem poniżej 20 napewno 

49 minut temu, klama958 napisał:

Nie ma ktoś na zbyciu nie potrzebnych opon 170/70 r13? Potrzebuje do wału od amazone jakiś nie za drogich. Najlepiej z 50 km od Wielunia. Ze 3 znalazłem na wulkanizacjach i jeszcze z 9 bym potrzebował😃

Powietrze muszą trzymać ? 

Opublikowano
24 minuty temu, 6465 napisał:

@gregor1284 widział ty to? Tylko szum.

IMG_20220715_194743.jpg

Przy takiej prędkości jadąc Lublinem to miejsce sw. Krzysztofa zastępuje już święty Piotr 😇

19 minut temu, Bananek napisał:

Co za zbieg okoliczności. Za tyle samo u Ciebie napchalim kiszki. 😉

E tam, u was lepsze było 

8 minut temu, Dziad932 napisał:

😉

Wytryskiwacze 

Opublikowano
53 minuty temu, klama958 napisał:

Nie ma ktoś na zbyciu nie potrzebnych opon 170/70 r13? Potrzebuje do wału od amazone jakiś nie za drogich. Najlepiej z 50 km od Wielunia. Ze 3 znalazłem na wulkanizacjach i jeszcze z 9 bym potrzebował😃

Szkoda że akurat taki rozmiar, 10-15 lat temu miałbyś tego multum, teraz łatwiej spotkać oponę 15 czy 16 jak 13

Opublikowano
13 minut temu, Dziad932 napisał:

To tylko papier , Jasiu na całe życie to wiążą tylko kredyty a nie miłość czy małżeństwo 😉

Powiedz to w szpitalu, jak trzeba zapytać o stan "żony", przy zakupie auta czy ziemi

Opublikowano
10 minut temu, stempos1980 napisał:

Gadaj se gadaj ale my swoje wiemy😁🤭

🤨

4 minuty temu, bratrolnika napisał:

😇

Wytryskiwacze 

A tam , i tak wszyscy wiedzą o co chodzi 

4 minuty temu, Łolek napisał:

Bo z niektórych twoich wypowiedzi można wysnuć takie wnioski 

Marek lejeta swoje baby czy co 🤔 , kobiety są marudne to co mam poradzić  ...

5 minut temu, jahooo napisał:

Powiedz to w szpitalu, jak trzeba zapytać o stan "żony", przy zakupie auta czy ziemi

Są plusy i minusy , ale ziemie czy samochód bez problemu można kupić 

Opublikowano
Przed chwilą, szymon09875 napisał:

Naprawdę się starzeje, czas chyba na zmiany 🤔

Chłopok , ożeń się 🙂

Opublikowano
Leszy napisał:

1 minutę temu, DANDYS napisał:

nie dla agencji to dal pola sieje :P 

Dla pola też lepiej później.. Zaraz po żniwach to dzień za długi i zaraz zacznie kwitnąć. 

1 minutę temu, TheraRolnik napisał:

A jakoś tak 🤔

To teraz jakoś tak rozładuj, a nie chętnych jeleni szukasz 😜 

2 minuty temu, Bananek napisał:

Jaki tego powód?

Być może by nie kwitła. Ja przynajmniej dlatego nie siałbym zaraz po żniwach. 

zależy kiedy te żniwa 🙋‍♂️ dzisiaj patrzyłem ziarna u ludzi na różnych polach są takie co jak dało by radę słomę ciąć to się nadają są takie co już twarde ale jeszcze nie a są i zielone mówię o pszenżytach ozimych

Opublikowano
2 godziny temu, Bananek napisał:

Ja jak tylko słomę zbiorę to sieję gorczyce. Niech kwitnie. Pszczoły niech buszują.

Ja też. Domieszam trochę innych nasion i niech choć trochę pyłku naniosą moje i nie tylko. Słomę zbiorę to od razu UG na drugi czy trzeci dzień do C-330 i pokładać wszystko. 

Super udany dzień, nawet czteropak z somsiadem spożyty.

Opublikowano
3 minuty temu, slawek74 napisał:

zależy kiedy te żniwa 🙋‍♂️ dzisiaj patrzyłem ziarna u ludzi na różnych polach są takie co jak dało by radę słomę ciąć to się nadają są takie co już twarde ale jeszcze nie a są i zielone mówię o pszenżytach ozimych

no i wszystko jaaaasne... 9_9

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v