Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, Desperado napisał:

A co działają? w krajach o dużym wyszczepieniu skąd tylu niby chorych?

Nie wiem, przecież powinny działać. Ja nie szczypany ale jak tak bidny ze mną się nawet choroby brzydzą 

• Haha 1
Opublikowano
slawek74 napisał:

FarmerDyzio napisał:

to zacznij od siebie

może od cIebie zacznę trolu 🤔

Jestem trochę rozczarowany Twoja postawa. Twój forumowy kolega obiecał nam że usuniesz konto, nie minęło kilka dni a Ty znów gnój robisz.

• Like 2
Opublikowano
4 minuty temu, HF86 napisał:

widać ta poszczypawkowa nerwowość się udziela. 

senior też od humoru do zagotowania teraz 3 sekundy, a jak tuska widzi to I ułamek 🤣

To wina Tuska nie szczepionki 🤣

• Haha 1
Opublikowano

co cię boli trolu ? przypier... do mnie na każdym kroku tobie też prawda nie na rękę ?

FarmerDyzio napisał:

slawek74 napisał:

FarmerDyzio napisał:

to zacznij od siebie

może od cIebie zacznę trolu 🤔

Jestem trochę rozczarowany Twoja postawa. Twój forumowy kolega obiecał nam że usuniesz konto, nie minęło kilka dni a Ty znów gnój robisz.

większego gnoju niż ty nikt nie zrobi...

Opublikowano
3 godziny temu, pawel885 napisał:

No akurat chyba większego pozera i fantasty od Ciebie to na tym forum nie ma 😆

Żyj dalej w swoim przekonaniu 😂

Opublikowano
34 minuty temu, gregor1284 napisał:

To takie dziwne? 😂

W sumie nie wiem ile wypiłem. Przy wódce po 0.5L po 11h zawsze było 0.0. Ostatnio po 0.65 po 12h też 0.0. Po większej ilości nigdy nie mierzylem

Opublikowano
3 godziny temu, TheraRolnik napisał:

@Bananek Dej mnie tego upału a se weź ten deszcz 🤭🤭🤭

A kiedy łąki zebrać 🤔 a uj z tym deszczem, niech idzie gdzieś indziej 

Był czas na zrobienie siana :D

Ojciec dziś ma jechać kosić, bo ja nie zdążę. Prognozy są ze się uda zebrać, a co wyjdzie się okaże ;)

Opublikowano
4 godziny temu, stempos1980 napisał:

Dzień Dobry Wszystkim 

Qurła o 4 godzinie było tylko 6⁰ 

Pogoda zwariowała totalnie w tym roku

Jak samopoczucie po wczorajszym?🤣

• Like 1
Opublikowano
59 minut temu, stempos1980 napisał:

Qurła robi się mocno nie bezpiecznie na niebie.

Grzmi do około a teraz zaczyna już padać i wiać mocno

Właśnie u mnie teraz mocno pompuje i przestaje tak na zmianę no i trochę gradem sypło ale niegroźnie. 

Opublikowano
2 godziny temu, FarmerDyzio napisał:

Gnój w cenie teraz to co się dziwisz

1 minutę temu, stempos1980 napisał:

Samopoczucie i zdrowie lux.

Pada deszcz akurat

U mnie z 5 minut popruszylo i poszło dalej

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v