Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Karol6130 napisał:

W netto taniej, po UJ mnie faktura 😂

Gnój to dopiero będzie jak kupię a krowy przerobią 😂

O i takie podejście mnie się podoba👍

Opublikowano
5 minut temu, Dziad932 napisał:

230 tyś , jeżeli wierzyć 

A co już nie będzie dało się tym jeździć ?

Teraz zrobić dobrze 1.7 Isuzu to nowe to nie każdy mechanik chce się tego podjąć 😁

Opublikowano
bratrolnika napisał:

1 minutę temu, Bananek napisał:

Ja prdl, który tyle pali?

To nie o paliwo chodzi, również o moje nadgodziny. I wkurwienie na resztę dnia

Zażyj tabaki. 😉

Opublikowano
24 minuty temu, bratrolnika napisał:

Jutro z rana idzie pismo do wszystkich świętych żeby się zastanowili kogo na ochronę przyjmują 

I w dodatku zapłacą za ten przyjazd z 500 to się zastanowią na drugi raz

Czyli doniesiesz na niego za to, że nie chciał za Ciebie, Twojej roboty wykonywać? Nieźle xD

Opublikowano
27 minut temu, superfarmer02 napisał:

Ło matko. Bamber. Jakie to masziny 

Tera to deutz fahr m2685 dokupiony.

Opublikowano
20 minut temu, stempos1980 napisał:

Teraz zrobić dobrze 1.7 Isuzu to nowe to nie każdy mechanik chce się tego podjąć 😁

Nie zatarł się , zrobię turbo i narazie będę jeździł 

Szkoda jeszcze na złom oddać

Opublikowano
5 minut temu, jajonasz napisał:

Czyli doniesiesz na niego za to, że nie chciał za Ciebie, Twojej roboty wykonywać? Nieźle xD

Cieć jest na miejscu i to do jego obowiązków należy sprawdzić co się dzieje na początku, a dopiero potem podjąć odpowiednie kroki, wezwać odpowiednie osoby 

Opublikowano
8 minut temu, jajonasz napisał:

A jakby Tobie ktoś poranniaka przerwał to byś nie napisał? 

• Haha 1
Opublikowano
hubertb napisał:

2 minuty temu, Bananek napisał:

Zażyj tabaki. 😉

A żadnej chemii, są lepsze sposoby na poprawę nastroju z rana. 

Do tego też musi być "chemia". 😉

bratrolnika napisał:

Cieć jest na miejscu i to do jego obowiązków należy sprawdzić co się dzieje na początku, a dopiero potem podjąć odpowiednie kroki, wezwać odpowiednie osoby

Może sprawdził i podjął odpowiednie kroki.

• Haha 1
Opublikowano
10 minut temu, Bananek napisał:

Może sprawdził i podjął odpowiednie kroki.

Gdyby mi przez telefon nie powiedział że on nie jest od tego tylko powiedział że sprawdził ale nie wie co to by nie było dymu. 

Wyszło to tak jakby ci krowa wyła w oborze, a ty zamiast iść sprawdzić co i jak to od razu zadzwoniłeś po weterynarza

Opublikowano
4 minuty temu, 6465 napisał:

A bo ja nie nadążam. 

W sumie to spontaniczny zakup. Blisko i stan wydaje się że jeszcze trochę powinien pochodzić, tak by nikt nie kupował. 

Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

10 godzin temu, bratrolnika napisał:

Nie poznaje kolegi 

9 godzin temu, hubertb napisał:

Pieter doszedłeś wreszcie do zdrowia! 

Obaj nie zrozumieliście sensu przenośnego bo pisałem to po paru drinkach i jednego magicznego słowa - "niż" zabrakło. Nigdy nie wydawałem na kobiety i nie mam zamiaru wydawać. Lepiej było za to ul kupić. Kobieta to dla mnie dziwne stworzenie, żeby nie powiedzieć dosadniej i nie zasługuje na jakiekolwiek zainteresowanie wg mnie. 

Zaczyna padać.

Dobry kogut z ciebie widzę 😆😆

Opublikowano
1 godzinę temu, stempos1980 napisał:

A Witam Pana.

W domu % się chłodzą😁 

Na górce podejrzewam że żółto i bardzo nisko cenowo🙄

Jestem. 7 złotych wyjście jest i górka cała. Chociaż po weselu ale mam kierowcę 🤣🤣. Co za okazja do%

• Like 1
Opublikowano
33 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Kurna, parę razy mi się zdarzyło ale jako, że z kichaniem i kręceniem w nosie mam złe doświadczenia to szybko zrezygnowałem... Choć może i na katar dobre.

Pioter wczoraj u mnie w domu bawiło się pięcioro dzieci w wieku od 1 do 7lat. Wszystko było tak porozwalane że nogi nie było gdzie postawić 🤦 zrobił bym zdjęcie ale nie zdążyłem a jak spałem to żona posprzątała. Był byś zachwycony taka zabawą😁

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Chłoporobotnik napisał:

Kobieta to dla mnie dziwne stworzenie, żeby nie powiedzieć dosadniej i nie zasługuje na jakiekolwiek zainteresowanie wg mnie. 

Zajrzyj czasem do alkowy jakiejś, zaręczam że nie będzie dziwnie tylko lepiej niż z Zofią Rączkowską. 

Opublikowano
Przed chwilą, hubertb napisał:

Zajrzyj czasem do alkowy jakiejś, zaręczam że nie będzie dziwnie tylko lepiej niż z Zofią Rączkowską. 

A co mi to da? Ty jakiś dziwak jesteś, co tylko o babach myśli. Kiedy zrozumiesz, że nie każdy jest zdrowy, silny i może się zabawiać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v