Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
41 minut temu, Bananek napisał:

No ja w wakacje pracuję normalnie. Kwiatka to nie wiem, ale już kilka osób próbowało mi zapłacić flaszką i bardzo się zdziwiły. 😉

Że przyjąłeś? 😉😂😂😂😂 Liczyli że załatwią i sami wypiją, a tu ni flaszki ni załatwionego 😉😂😂😂

Opublikowano
jahooo napisał:

Jak urośnie, będzie na dach domu, który wtedy zaczniesz budować

O kutfa, krokwie z dębu. No długo toto nie poleży. A jak dekarz będzie klął to obrabiając.

kris91 napisał:

a tu ni flaszki ni załatwionego 😉😂😂😂

🤷 Czas poznać banankowe oblicze

Opublikowano
8 minut temu, Karol6130 napisał:

Marcinie kupuj materiał na dom, buduj i płodzi syna. 

Z jego ruchami to dzieciak będzie dziadku wołał na ojca. 🤭

4 minuty temu, galan99 napisał:

Posadź drzewo DĘBA .

A "ananasek" wyrośnie. 🤭

Opublikowano
9 minut temu, Dziad932 napisał:

No dokładnie , akceptuje że mam gospodarstwo i tyle , a ja też wiedziałem od początku że moja chce mieszać osobno 

To takie dość zastanawiające🤔🤣

Opublikowano
10 minut temu, Karol6130 napisał:

Jak masz czym pocierać to i gumę spalisz, wtedy coś będzie😂

Marcinie kupuj materiał na dom, buduj i płodzi syna. 

Chociaż z twoją ostrożnością to będzie córka 😉

Chyba że jak najpierw byś w piachu umoczył.

• Haha 1
  • Confused 1
Opublikowano
Agrest napisał:

No dokładnie , akceptuje że mam gospodarstwo i tyle , a ja też wiedziałem od początku że moja chce mieszać osobno 

No w garnku chce sama mieszać, a nie żeby teściowa zaglądała. 😉

Opublikowano
7 minut temu, Agrest napisał:

No masz odpowiedź 👇😊

7 minut temu, Bananek napisał:

No w garnku chce sama mieszać, a nie żeby teściowa zaglądała. 😉

Opublikowano
7 minut temu, marcin19071980 napisał:

Ja do teściów 891km mam więc spokój gwarantowany.

Ale że Ci się chciało tak daleko jeździć 🤔

Opublikowano
11 minut temu, Dziad932 napisał:

No masz odpowiedź 👇😊

Odrobina pokory  nikomu nie zaszkodziła - czasem teściowa też ma rację. A jak kandydatka na partnerkę nie potrafi sobie życia ułożyc z teściami, to i z tobą tez nie będzie potrafiła, chyba, że całe życie chcesz jej ustępować i żyć pod pantoflem.Teraz to na ciebie oddziaływuje ta "mała czarna" ale życie długie i z czasem ważne stanie się co innego i wtedy będą schody.

• Like 1
Opublikowano

Nie zbadane są ścieżki pana

2 minuty temu, Dziad932 napisał:

Ale że Ci się chciało tak daleko jeździć 🤔

Co zrobić

Opublikowano
2 minuty temu, marcin19071980 napisał:

Nie zbadane są ścieżki pana

Mój kolega swoją żonę poznał pracując w Anglii. Przez pięć lat studiowali na jednej uczelni, na jednym kierunku, na jednym roku tylko grupa wykładowa inna, tu jednak nie dane było się im spotkać. Ona z pod Warszawy od spod Rzeszowa. Teraz żyją razem pod Poznaniem ;) 

6 minut temu, jahooo napisał:

czasem teściowa też ma rację.

Chyba jak się pomyli 

Opublikowano
10 godzin temu, stempos1980 napisał:

No tak i mu nie sprzedałem to zalał mi 15 kilo olejem przepalonym jak mnie nie było przy samochodzie a sąsiad to widział..

Prosto z marszu strzał w uzębienie i wypluł zęba a fasola do wyrzucenia

o cie uj, chyba na miejscu by został ubity....

9 godzin temu, stempos1980 napisał:

I mnie Teść złoty chłop ale teściowa działa na uzębienie🙄

wczoraj ćwiczyłeś na wyjeździe, to dziś mamusię pogłaskaj tak samo😁

9 godzin temu, krilan06 napisał:

Kiedyś wiedziałem co to za model, musiałbym trochę poszperać

mi tam to do niczego nie potrzebne, luzik

1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

Z tym cukrem to jest taka komedia że szok, wożą to w baksach do Niemiec a na powrocie ładują w torbach kilogramowych 😂

którejś zimy na magazynie mieliśmy z Glinojecka tysiąc tonowych bigbagów z cukrem (jeden milion kilogramów), śmieszne to było jak gdzieś z dachu pociekło i się cały bigbag skawalił, zostawała taka jedna kostka cukru, o wadze 1 tony😁

Opublikowano
Agrest napisał:

👍 ja też z rudym bym nie chciał 🧑‍🦰🤪🤭

Opublikowano

Nie,teściowie kupili w prezencie nam drugie nie daleko mojego.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v