Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 minut temu, Belaruss820 napisał:

Ale dalej niemiecki. Ale co kto lubi

Z polskich buraków, z dawnej Polskiej cukrowni. W glinojecku to robią. Weź Ty się w Ryśka nie baw i nie rób z siebie nie wiadomo jakiego patrioty 😂

• Like 3
Opublikowano
1 godzinę temu, Dziad932 napisał:

Nie chcę 

"Nie chcę, ale muszę" tak to trochę wygląda. ;) Tylko czy naprawdę musisz? Bo to co opisujesz to są jakieś bardzo dziwne relacje. 

1 godzinę temu, TheraRolnik napisał:

Zakupy zrobić i do domu 🙊

received_1505160123271663.jpeg

Dżem robisz czy bimber? Bimber w sumie jak Ci się uda to dobry interes jest. ;)  

Opublikowano

już ile można słuchać tych krzyków 🙉

nawet ja wstaję. 😖

Opublikowano
4 godziny temu, hubertb napisał:

@Belarus820 Tak też przypuszczałem, niezbyt często robię takie rozruszniki ale tylko jeden na te pięć które miałem, dało się naprawić za sensowne pieniądze. Żeby Cię nie oszukiwać chińczyk przetrwa góra 2-3 lata. 

I wystarczy. Oryginal cos pod tysiaka podchodzi. Dzisiaj jeszcze mam zadzwonic do chłopaków co sie w to bawią i sie dowiem czy jest sens naprawiać 

Opublikowano
6 godzin temu, Kierownik napisał:

No dobra ale tak naprawdę nie masz nic swojego. Podwórko wspólne. Nawet pokłócić się "nie wypada"

Kolego moje to jest od 20 lat teście notarialnie zapisane mają jedno mieszkanie i swobodne korzystanie z podwórka i sanitariatów, 

A to co zastałem, a co jest teraz, a zresztą czemu ja się tłumaczę....... 

Ja nie mam 15 lat żeby się kłócić 

6 godzin temu, Strongman napisał:

Prawdę mówi ja tez nie nawidzę współwłasności.

Z żoną ją masz chcesz czy nie więc nie pisz bzdur 

A po za tym miłego dnia i siemanko 🙋‍♂️

• Like 2
Opublikowano

z żoną masz współwłasność tylko jeśli chcesz więc też nie pisz głupot ;) Ja rozumiem o co Ci chodzi ale masz swoje podwórko itp. U mnie mieszkam ja z kobietą, brat z kobietą, rodzice i jeszcze drugi brat który uwaga u nas w domu ma nawet kancelarie adwokacką ;) Prawie 600m2 więc nikt się o nikogo nie obija ani nic. Ja np do ludzi jestem przyzwyczajony bo mieliśmy punkt paszowy. Wiecznie się ktoś przewija i mi to nie przeszkadza. A inny lubi jak nikt mu się na podwórko nie wpierdziela ;)

Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, Kierownik napisał:

z żoną masz współwłasność tylko jeśli chcesz więc też nie pisz głupot ;) Ja rozumiem o co Ci chodzi ale masz swoje podwórko itp. U mnie mieszkam ja z kobietą, brat z kobietą, rodzice i jeszcze drugi brat który uwaga u nas w domu ma nawet kancelarie adwokacką ;) Prawie 600m2 więc nikt się o nikogo nie obija ani nic. Ja np do ludzi jestem przyzwyczajony bo mieliśmy punkt paszowy. Wiecznie się ktoś przewija i mi to nie przeszkadza. A inny lubi jak nikt mu się na podwórko nie wpierdziela ;)

To czego się dorobicie po ślubie  jest wspólne 

Ale tu masz rację że są różni ludzie i różne charaktery i upodobania 

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
7 godzin temu, gregor1284 napisał:

Cukier od pfeifera dużo wydajniejszy, tyle że ja kupuje w tych większych workach 🤭

Z lidla jest lepszy- bakterie fermentacyjne tak twierdzą. Jako ciekawostke podam, że kilka lat temu znajomy ruski przywoził cukier z obwodu Kalinigradzkiego- wizualnie teoche drobniejszy, słodszy i tańszy od naszego z Biedronki a co najlepsze wyprodukowany w Polsce w Glinojecku.

Opublikowano

Jak ja lubię takie dni , zachodze z rana do obory a tam już mały angus łazi 😊

I to tego bycek 💪

Opublikowano
1 minutę temu, Kierownik napisał:

to tymbardziej intercyza.

Nie mam tyle pieniędzy żebym się musiał obawiać

Chyba że różne firmy i poprostu dla bezpieczeństwa w razie wtopy 

• Like 1
Opublikowano
Dziad932 napisał:

11 minut temu, DANDYS napisał:

Dobrze mieć syna 😍

Tak mówisz 🤔

12 minut temu, slawek74 napisał:

oby nie łańcuch od roweru 🤦‍♂️🤪

mój większy odemnie 😀👍

A mądrzejszy ? Czy też taki pusty jak stary 😜

pusty i ciemny to chyba tY 😜🙋‍♂️

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v