Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, Baks00 napisał:

Witajcie🙋znowu za szybko spałem....😔

🙋Kuźwa jak już i tak wstałeś to mogłeś za mnie jechać 😒

Ja tam bym pospał.

Opublikowano
7 godzin temu, gregor1284 napisał:

Dejta spokój dopiero kontrahenci z centralnej Polski pojechali 🙆‍♂️ tam wszyscy są jak Ursus932? Towar zapłacony bez oglądania już ze 3 miesiące temu ale jak się rozgadali to już ich dość miałem 

No nie wiem na kogo trafiłeś 😊

Opublikowano

Jazda motocyklem jest po prostu piękną sprawą, mając 19lat rozbijałem się prywatnie CZ cross typ 513 miało to jad niesamowity. Z drogowych miałem MZ i GPZ 750, potem Ducati 996. Co najlepsze Ducati było cholernie tanie jeździło jak szatan zakręt tym motocyklem to prawdziwa przyjemność spokojnie można było ogarnąć winkiel mając na zegarze więcej niż CBR. Tyle że wtedy Ducati nie było popularne. A zawsze marzeniami odchodziłem do prawdziwego angielskiego cafe recera typu Norton albo Triumph 

Opublikowano
9 minut temu, jahooo napisał:

Moje marzenie to Enfield

A moje ursus 934 😛 , ale kobieta kręci nosem 

Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, jahooo napisał:

Ty jeszcze nie masz prawdziwej kobiety, to dopiero namiastka

To jeszcze gorzej może być 🤔

Edytowane przez Gość
Opublikowano
11 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

A polecaliście mnie na "dobrą drogę" sprowadzić... I takie kwiatki wychodzą. 

Jakie kwiatki ??

Ten ciągnik mu 3/4 ludzi odradza więc nic dziwnego że i ona nie chce :o

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano
24 minuty temu, jahooo napisał:

Moje marzenie to Enfield

Około 2009 roku miałem przyjemność zrobić rundkę arielem  square four to od niego zaczyna się historia wszystkich jednostek typu "seeed twin". Pierwsze odczucia? rama z gumy i totalny brak hamulców. 

Opublikowano
9 minut temu, Dziad932 napisał:

bo samemu czy z nią to i tak pewnie z  gospodarką się pożegnam

Ta najpierw wygnać babę bo chce gospodarkę likwidować, żeby potem i tak jebnąć gospodarką 😳 No co to za logika? 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, szymon09875 napisał:

Jakie kwiatki ??

Ten ciągnik mu 3/4 ludzi odradza więc nic dziwnego że i ona nie chce :o

.

Edytowane przez Gość
Opublikowano
1 minutę temu, Dziad932 napisał:

Ona to nic nie chce z materialnych rzeczy , byle dach nad głową był i w spokoju mieszkać , to taki typ wolnościowca żeby nie być przywiązanym 

Znaczy się lyń

Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, hubertb napisał:

Ta najpierw wygnać babę bo chce gospodarkę likwidować, żeby potem i tak jebnąć gospodarką 😳 No co to za logika? 

Edytowane przez Gość
Opublikowano
Rolnik1973 napisał:

🍌 nie widać

Kurła moźe obdarli ze skóry jak wyrostka ✂

🍌 nie widać

Kurła moźe obdarli ze skóry jak wyrostka ✂

jak juz zaczoles, to może wiesz co tam pafnucek porabia? nie mysli tu wrócić?

Opublikowano
5 minut temu, hubertb napisał:

Co to znaczy oporowy zbiór? Pytam poważnie. 

To tak jak z flaszką do oporu wlewanie aż padniesz

Przed chwilą, robi57362 napisał:

jak juz zaczoles, to może wiesz co tam pafnucek porabia? nie mysli tu wrócić?

Nie wiem nic

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v