Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, hubertb napisał:

Ja poznałem przypadkowo. To ból z kategorii "śmieszny". Coś ala wleźć w nocy na otwarte drzwi głową. 

Śmieszny ? 🤔

Ode mnie to by zaraz poleciało "nosz k**wa mać"

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, bratrolnika napisał:

jednodniowe wycieczki w promieniu 100km od domu

Ja też tak lubię, np. Bolestraszyce, nawet głupi Przemyśl, Łańcut. Pizza w Krośnie nie dość że dobra to jeszcze widoki jak z bajki. 

• Like 1
Opublikowano
bratrolnika napisał:

To fakt, kiedyś był taki czas że ojca było strach gdzieś samemu wypuścić bo potrafił za kierownicą zasnąć

"Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek, a nie krzycząc w przerażeniu tak jak jego pasażerowie"

• Haha 4
Opublikowano
1 minutę temu, TheraRolnik napisał:

Ode mnie to by zaraz poleciało "nosz k**wa mać"

Uwierz że jak stanąłem to nawet mnie na chwile zatkało. Potem poleciały błogosławieństwa. 

Opublikowano

Hehe, luz. Zgrywam się.

Kto normalny może w nazwie miasta kazać komuś kminić?

Albo nie potrafić poprawnie wymówić łańcuch. 😉

To rzeczywiście poyebane. 🤣😅😂

Opublikowano
1 minutę temu, Bananek napisał:

Kto normalny może w nazwie miasta kazać komuś kminić?

To od Przemysła założyciela miasta ponoć ale nazwa jest przyznam dość zastanawiająca ;) 

Opublikowano

To by się zgadzało, bo dziewczyna miała iście rubensowkie kształty. 😉

stempos1980 napisał:

1 minutę temu, Bananek napisał:

Z Łańcuta dziewczyna się że mną na politechnice uczyła.

Znaczy obydwoje się wzajemnie uczyliście w nocy🤔

Bij paliki tam.

• Haha 2
Opublikowano
2 godziny temu, Krzak napisał:

żeby Ci kiedyś zięć tez tak nie powiedział 😆

Moze mowic, ja mam inne nastawienie do ludziniz moj tesc wiec z dogadaniem nie byloby problemu. 

@bratrolnika ledwo by przyjechal a zaraz znowu by zabrali do szpitala. 

Dobra,ide spraedzic czy wszystko dobrze poskladalem w ładowarce 😂

Opublikowano
50 minut temu, Łolek napisał:

Gdybyś miał hodowlę i ziemi wiecej to jeszcze byś był wdzięczny za pomoc 

Nigdy mi to przez myśl nie przeszło. Z moim uporem i metodami to nie było by po co się pchać w towarowe rolnictwo. 

Opublikowano
48 minut temu, Bananek napisał:

Tys z centralnej Polski, w jaką byś stronę 100km nie pojechał to nadal będziesz w Polsce. My jesteśmy w ciut innej sytuacji. Tylko w 3 strony możemy sobie tak pozwolić.

Mu nie wyszło 😉 ,u mnie akurat tak po 70 km ,i jestem w 3 innych państwach ,tak blisko ,a żem nigdy na Białorusi nie był . To tak jak z metrem ,w 3 różnych państwach jechałem a w W-wie ni hu hu🤷‍♀️ .

Opublikowano
1 godzinę temu, Bananek napisał:

Tys z centralnej Polski, w jaką byś stronę 100km nie pojechał to nadal będziesz w Polsce. My jesteśmy w ciut innej sytuacji. Tylko w 3 strony możemy sobie tak pozwolić.

Ja mam 3 państwa w okolicy. Do każdego mniej więcej 50km. Tylko że na Litwe jedynie  można normalnie jechać.

Opublikowano

Kurde mam zagwostke. Poskladalem wszystko. Odpalilem i chodzi jakos inaczej niz przedtem. Mialem podniesiony fotel zeby do silnika sie dostac. Jak opuscilem to silnik wszedl na wyzsze obroty i teraz za kazdym razem jak odpalam ma te wyzsze obroty,ale rowno pracuje silnik. 

Opublikowano
1 godzinę temu, hubertb napisał:

Ja też tak lubię, np. Bolestraszyce, nawet głupi Przemyśl, Łańcut. Pizza w Krośnie nie dość że dobra to jeszcze widoki jak z bajki. 

Ostatnio rzuciłem hasło że jedziemy na pizzę, oj nie chciała, a jak co do czego to nie mogła nachwalić że taka dobra, jednak inaczej smakuje taka prosto z pieca, a inaczej wieziona 12km

46 minut temu, Belaruss820 napisał:

@bratrolnika ledwo by przyjechal a zaraz znowu by zabrali do szpitala. 

Albo od razu do parku sztywnych

11 minut temu, Łolek napisał:

@bratrolnikablisko masz Uniejów i teraz Poddębice termy baseny sauny masaże niedaleko zoo safari Borysew na weekend wystarczy 

Po co tak daleko jechać, jak ja za miedzą Suntago mam 

Tyle że moja pani za wodą nie przepada

Opublikowano
Marcin133 napisał:

@Łolek to cięcie się przesunęło? Teraz też cały czas deszcz nadają. U nas wczoraj gnojówka poszła a dzisiaj saletra. Jak tak dalej będzie to 2p będzie lepszy od pierwszego.

jak dwa lata temu...

Opublikowano
Łolek napisał:

Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

U mnie ojciec się do niczego nie pcha. Pomoże ale nie decyduje o niczym. A nawet jak coś mówi to i tak go nie słucham przeważnie.

Gdybyś miał hodowlę i ziemi wiecej to jeszcze byś był wdzięczny za pomoc 

ale to nic nie daaa 🤪🤦‍♂️

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v