Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

całe szczęście na chwilkę deszcz przestał. 

mało życia nie straciłem. 

miałem do wyboru iść w deszczu,  zmoknac i zaraz choroba i po chłopie, albo zginąć z odwodnienia przez parkietoze 🙉🥺

16534903074151992784046005441569.jpg

Opublikowano
HF86 napisał:

całe szczęście na chwilkę deszcz przestał. 

mało życia nie straciłem. 

miałem do wyboru iść w deszczu,  zmoknac i zaraz choroba i po chłopie, albo zginąć z odwodnienia przez parkietoze 🙉🥺

16534903074151992784046005441569.jpg

Dzięki Bogu.

Opublikowano
33 minuty temu, gustaww napisał:

Spokojnie u mnie teraz ładnie podlało i poszło do Ciebie

Nie do mnie tylkk obok mnie.

Z kierunku opatowa, Ożarowa nigdy do mnie nie idzie.

Kamienna i Wisła nie puści 

Opublikowano (edytowane)
46 minut temu, Bananek napisał:

Siedzi i patrzy co to za turyści po dachu łażą. 😉

W szoku jest skąd się tacy odważni mężczyźni biorą :o bo tu niby żadnego godnego kandydata nie ma :o

Edytowane przez szymon09875
Opublikowano
53 minuty temu, DANDYS napisał:

Mówisz

Screenshot_2022-05-25-16-25-38-070_com.facebook.katana.jpg

Ewidentnie za mało kostki, betonu i asfaltu😉

Opublikowano

też tak myślę. 

na uj komu trawa i drzewa w mieście. kosic trzeba, liście zbierać 🤨

Opublikowano
34 minuty temu, danielhaker napisał:

@kamcio15 duży leje?

W końcu jakiś porządniejszy deszcz od połowy kwietnia, choć nie pogniewał bym się gdyby jeszcze popadało. Bokiem gdzieś bardziej poszło bo w koło grzmiało. 

Opublikowano
3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Tak, być dziadem, pod kapciem, nie podejmującym żadnych decyzji i mieć kobitę mądrzejszą od siebie. Zajefajne.

Żadnej odpowiedzialności, same korzyści, nie wiesz co piszesz :o

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, szymon09875 napisał:

Żadnej odpowiedzialności, same korzyści, nie wiesz co piszesz :o

Dopóki nie zasmakuje tego rarytasu i nie zerwie plomby to dalej będzie pisał takie durnoty. 😩

1 minutę temu, Łolek napisał:

Jak by dobry kupiec był to może bym to sprzedał 

16534928910528736841059536200813.jpg

Mój tfu somsiad ma taką. 

Opublikowano
szymon09875 napisał:

46 minut temu, Bananek napisał:

Siedzi i patrzy co to za turyści po dachu łażą. 😉

W szoku jest skąd się tacy odważni mężczyźni biorą :o bo tu niby żadnego godnego kandydata nie ma :o

A Kizak? 🤔

Opublikowano
5 minut temu, 6465 napisał:

To ty tam zasięgu szukał na dachu żeby do mnie SMS wysłać🙆

A czego więcej się spodziewasz po Podlasiu 🤣🤣 z Markiem gadałem to musiałem na wiatrak wejść 😁

Przed chwilą, Bananek napisał:

A Kizak? 🤔

Zajety

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano
HF86 napisał:

też tak myślę. 

na uj komu trawa i drzewa w mieście. kosic trzeba, liście zbierać 🤨

A nie daj Boże jakiego konserwatora od trawników zatrudnić. 😉

Opublikowano
Przed chwilą, szymon09875 napisał:

A czego więcej się spodziewasz po Podlasiu 🤣🤣 z Markiem gadałem to musiałem na wiatrak wejść 😁

A i dlatego taki szum w słuchawce był, i te wilki w oddali, teraz już wszystko jasne 😉

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, szymon09875 napisał:

Zajety

Ciekawe na co 🍌 włazi🤔 co by nie było musi mieć wygodnie że tak często tu pisze😁. Oponę będziesz zabierał?

Edytowane przez 6465
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v