Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, Bananek napisał:

👉👌?

To to co dzień 😉, a ty nie🤔

Tak po prostu 

Jak czytam niektóre posty to se myślę że z moim zdrowiem psychicznym nie jest tak źle mimo że chodze do psychiatry 

Edytowane przez Łolek
  • Haha 1
Opublikowano
superfarmer02 napisał:

Kurła, kosić trawę czy nie🤔😏

Kosić. Tzn ja za pół godziny zaczynam. Dziś plan na wszelkie trawniki przed szkołą. 😉

Łolek napisał:

Przed chwilą, 6465 napisał:

Lekkie śniadanko😋

Odchudzasz się 

Jaką praca, takie jedzenie. 😉

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, Łolek napisał:

Odchudzasz się 

Tak jak pisze @Bananek żre się to na co wypłaty starczy.  inflacja idzie do góry a pensja nic 🤔

Za miesiąc będzie bez sera, potem bez pomidora i sałata zostanie😔

• Haha 2
Opublikowano
hubertb napisał:

1 minutę temu, Bananek napisał:

Dziś plan na wszelkie trawniki przed szkołą

Dużo tego masz? 

Zależy co rozumiesz przez "dużo". Nie są tam jakieś wielkie połacie, ale jest kilka skarp równych ze mną. Albo i wyższych. Wredne te skosy. Na szczęście kosiarka z napędem. (tu się ten napęd przydaje)

hubertb napisał:

Feta i oliwki też tanie nie są ;) Wiec i tak na bogato. 

Ser feta zawsze można zastąpić serwetą. Jedna literka różnicy to nikt nie zauważy. 😉

6465 napisał:

Tak jak pisze @Bananek żre się to na co wypłaty starczy.  inflacja idzie do góry a pensja nic 🤔 Za miesiąc będzie bez sera, potem bez pomidora i sałata zostanie😔

Pod koniec roku sam sosik 😉

6465 napisał:

inflacja idzie do góry a penis nic 🤔

Uuuuu

Opublikowano
3 minuty temu, Bananek napisał:

Zależy co rozumiesz przez "dużo". Nie są tam jakieś wielkie połacie, ale jest kilka skarp równych ze mną. Albo i wyższych. Wredne te skosy. Na szczęście kosiarka z napędem. (tu się ten napęd przydaje)

Ser feta zawsze można zastąpić serwetą. Jedna literka różnicy to nikt nie zauważy. 😉

Pod koniec roku sam sosik 😉

Uuuuu

Woda z octem 😔

Opublikowano
hubertb napisał:

Tak skosy są wredne, doskonale o tym wiem. W dzień się wyrobisz? 

Te skosy są takie strome, że muszę je robić wzdłuż. Pod górkę nie wjedzie kosiarka. Wyrobię się spokojnie. A jak nie to jutro też jest dzień.

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, 6465 napisał:

Bo wy po jednych pieniądzach.

Dziękuję, a czy to źle 

Każdy region ma swojego rozweselacza 

1 godzinę temu, Bananek napisał:

Ale ci powiem, że co za dużo to nie zdrowo. 😉

Ja nie mam z tym problemu, czasem się palnie coś głupiego ale co zrobić 

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
Łolek napisał:

Ja nie mam z tym problemu

Ja też nie, ale często moich rozmówców irytuję. 😉

Łolek napisał:

Każdy region ma swojego rozweselacza 

Żeby nie powiedzieć klauna. 😉

Dobra, jadę do roboty bo nie zdążę poleżeć. 😉

• Haha 1
Opublikowano
50 minut temu, Belaruss820 napisał:

Ursus932, Ursus932bis a teraz @Dziad932???  Co to sie wyprawia na tym swiecie. 

Metamorfoza 🤷‍♂️:ph34r:

Opublikowano

Witam 👋 Gdyby córka nie przychorowala to bym dzien zaczynał od szykowania sprzętów,a tak.musze czekac az zona z pracy wróci(dzisiaj ze tak powiem w jednostce terenowej wiec do 11 może sie wyrobi jak ktos sie nie pojawi dodatkowo oprocz umówionych interesantów). Ale.pozniej koszenie trawy na starym podwórku bo juz krów nie mam zamiaru wypuszczać tam. Aaaa i najwazniejsze, tescia nie ma od wczoraj w domu. Dzisiaj ma dostac jedno jowe biodro, a drugie kiedys tam. Okazalo sie ze oba są w takiej samej słabej sytuacji.

Opublikowano
31 minut temu, Bananek napisał:

Kosić. Tzn ja za pół godziny zaczynam. Dziś plan na wszelkie trawniki przed szkołą. 😉

Jaką praca, takie jedzenie. 😉

Ale ja na kiszonkę, a ochłodzenie nadają i mam deżwi 

Opublikowano
8 godzin temu, PAN88 napisał:

Prędzej kupię ja jako obcy niż Ty jako miejscowy

Nie kupisz bo nikt nie sprzedaje. Kto miał sprzedać to dawno sprzedał, wszystkie bambry na dzierżawach siedzą i nawet nie wykupują bo nikt nie chce sprzedać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Szukałem,nic nie znalazłem wiec napisałem ten temat.
      No,własnie na pewno czesc z was ma komórke,bo to przydatne urządzenie
      Chciałbym wiedziec jakie macie marki i modele swoich sprzetów,jesli to nie jest tajemnicą..
      Co jest w nich dobre i przydatne a co raczej nie pasuje i wam przeszkadza.
      Piszcie ,chetnie zobacze jakie posiadacie sprzety.
      Ja mam aktualnie Nokie 3310 i jestem zadowolony,nie psuje mi sie,jest prosta w obsłudze.
      A wady to wiadomo jak w starych telefonach,a mianowicie brak polifonii,troche juz sie muli ze starosci ale jakos chodzi,juz mi sie cyfry na przyciskach zmazaly ale mam ja tak dlugo ze jak pisze cos to juz pamietam gdzie co jest.
      Tak wiec prosze o wypowiedzi.
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
  • Dodaj nową pozycję...
v