Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Żadne porównanie. Ja nie mam a najpóźniej 22 w wyrze a czasem i wcześniej.

Ty to jesteś wyjątek potwierdzający regułę :D

3 minuty temu, TheraRolnik napisał:

U niektórych to fajne to gospodynie 😏😏 a córki gospodyń jeszcze fajniejsze 😏

A zagadałes choć do którejś jak na obiad prosili ??

Opublikowano
1 minutę temu, Leszy napisał:

Jak ich trochę poznałeś jeżdżąc tym zestawem to trzeba było działać.

Nie jedna może zje*ę dała "nie ryj kołami na pryzmie!!!! " 🙊🙊🙊🙊

• Haha 5
Opublikowano
Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

żeby po 5 a czasem i wcześniej wstać.

czemu tak rano?

Opublikowano

szwagier był operatorem sieksiarni parę lat, a później wydoroslal 🤭

chociaż szkoda, bo zawsze usługa była perfekcyjnie wykonana. I siania i koszenia. 

A Ty Kris siejesz kukurydzę?

Opublikowano
Przed chwilą, kris91 napisał:

Nie jedna może zje*ę dała "nie ryj kołami na pryzmie!!!! " 🙊🙊🙊🙊

Noo, niektóre bardziej się dra jak gospodarz 😂 chociaż raz jedna jak sialismy mówi że to musi być nudne tak cały czas nocki robić, no to w żartach mówię że samemu nudno ale z kimś już zawsze szybciej leci no i przywiozła kolację i chwilę pojeździla. Tyle że akurat mi to bez roznicy było czy facet czy kobieta, pogadaliśmy i pojechała, ale jakbym był na miejscu  Dawida to by się bajera kręciła dalej :D@TheraRolnik

• Like 1
Opublikowano

Trza było te tsy zęby umyć to byś nie odstraszył 🙊

TheraRolnik napisał:

6 minut temu, Baks00 napisał:

A ziecie gospodyń też potężne?

Nie wiem nie widziałem 🙊🙊

A tam co z tego że córki fajne jak żadna do fendta nie przyszła 🙊🙊

Opublikowano
18 minut temu, Baks00 napisał:

Jak by miał babę to o 7 w łóżku by leżał

Baba wstała wczesnym rankiem, posprzątała dom, wydoiła krowę, wygnała na pastwisko, zbudziła dzieci, nakarmiła i wyprawiła je do szkoły, naostrzyła kosę, poszła na łąkę, nakosiła trawy, narąbała drewna, przygotowała obiad, nakarmiła dzieci, zrobiła pranie,
po czym znów poszła w pole, kosiła do zmierzchu, przygnała krowę do obory, wydoiła, przygotowała kolację, nakarmiła dzieci, wykąpała i położyła je spać, sama się wykąpała, przekąsiła kromkę chleba, zmówiła pacierz i w poczuciu dobrze spełnionego obowiązku położyła się spać.
Nagle zrywa się:
- O matko boska, przecie chłop nie wyru...ny od rana!!!

Opublikowano
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

6.30 a najpóźniej 6.40 panocku to ja muszę silny, zwarty i gotowy siedzieć przed komputerem a pod telefonem 24h.

Dzięki medią masz takie branie?

Opublikowano
8 minut temu, Leszy napisał:

Jak ich trochę poznałeś jeżdżąc tym zestawem to trzeba było działać.

A gdzie ... Jak większość tylko tyle że widziałem 🙈 nie było kiedy zagadać 

7 minut temu, szymon09875 napisał:

Ty to jesteś wyjątek potwierdzający regułę :D

A zagadałes choć do którejś jak na obiad prosili ??

A kiedy ? 🙊 Jak większość to widziałem tylko "przelotem" 🙈

Opublikowano
Przed chwilą, TheraRolnik napisał:

A gdzie ... Jak większość tylko tyle że widziałem 🙈 nie było kiedy zagadać 

A kiedy ? 🙊 Jak większość to widziałem tylko "przelotem" 🙈

Zatrzymać się o szklankę wody i numer telefonu poprosić 🤣

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v