Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 minut temu, szymon09875 napisał:

Nawet nie tyle co kryli, ale łatwiej było to zachować w tajemnicy. Teraz gdzie nie pójdziesz to zaraz ktoś zdjęcia robi i wstawia. 

I to mi się nie podoba. Każdy ma aparat fotograficzny przy sobie 24h/ dobę.  I byle piardniesz i nie zdążysz z imprezy wyjść i wszyscy wszystko wiedzą.

• Like 2
Opublikowano
1 minutę temu, 6465 napisał:

I to mi się nie podoba. Każdy ma aparat fotograficzny przy sobie 24h/ dobę.  I byle piardniesz i nie zdążysz z imprezy wyjść i wszyscy wszystko wiedzą.

Poczekaj jeszcze trochę czasu,i będzie tak że na FB będzie status,,podekscytowany"bo będzie ,,krył" 🤦

• Thanks 1
  • Haha 3
Opublikowano
4 minuty temu, kris91 napisał:

Oj uwierz mi ze praktyka różni się trochę od teorii, inaczej jest jeżeli patrzysz na dziewczynę przez pryzmat przyszłej żony, a inaczej jak nie wiesz w końcu czego się po niej spodziewać i po tym wyznaniu najwidoczniej krew została w mózgu i wygrał rozsądek bo jakby tak w ciąży była i o alimenty posądziła, to dopiero bieda by była i bym przecież bym nie zmusił jej żebyśmy razem byli. Ilu chłopów jest co baby z torbami puścili 🤷‍♂️

Ok. Nie znam sytuacji więc nie powinienem się wypowiadać. Tak że sory jak coś tam wyszło nie tak. Trzeba czasem też potrafić trzymać fiuta w spodniach. Miałem takie decyzje dwa razy ale nie o strach przed ciążą chodziło. Tylko o to że mam żonę którą bardzo kocham. A nie krzywdzi się osób które się kocha. 

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Kallina86 napisał:

@Ursus932 Wszystkiego najlepszego! Zdrowia i powodzenia.

Dziękuje 🙂

Opublikowano
3 minuty temu, Baks00 napisał:

Poczekaj jeszcze trochę czasu,i będzie tak że na FB będzie status,,podekscytowany"bo będzie ,,krył" 🤦

Coś w tym jest.  Bylem świadkiem jak jeden ojciec mówi że się od kolegi dowiedział że ma córkę w ciąży. On nie wiedział a cały srajsbuk już tak.

Opublikowano
1 minutę temu, 6465 napisał:

Coś w tym jest.  Bylem świadkiem jak jeden ojciec mówi że się od kolegi dowiedział że ma córkę w ciąży. On nie wiedział a cały srajsbuk już tak.

Tak jest,znajoma z pracy mi mówiła że mieszka z synem i synowa pod jednym dachem,a że babcia zostanie to przez Facebook się dowiedziała

Opublikowano

No czasem głupoty wychodzą. U rodziny znajomych ludzie się z Internetu szybciej dowiedzieli o śmierci jednego faceta niż od najbliższej rodziny.  I nie mówię tu o jakiś dalekich krewnych, ale o dzieciach i rodzeństwu. 

Opublikowano
45 minut temu, 6465 napisał:

Widzę że mimo 20lat różnicy wiele się w tej dziedzinie nie zmieniło. Bo patrząc po lajkach sporo młodzieży się ze mną zgadza 

Zgodnie z zasadą ,, dziesiątego '' ja się nie zgodze .nieraz jest jedna dziewczyna na 100 co jest  ładny a bzykać sie z nią niechcesz 

Opublikowano
20 minut temu, Bananek napisał:

Kurła, cukierkami z biedry szpanuje.

poczestowac chciałem tylko. ale nie Ciebie. 

Opublikowano
16 minut temu, Baks00 napisał:

Tak jest,znajoma z pracy mi mówiła że mieszka z synem i synowa pod jednym dachem,a że babcia zostanie to przez Facebook się dowiedziała

Co się dziwić ,teraz takich "kalek" będzie coraz więcej bo do tego to wszystko zmierza , wszyscy tylko Internety , FB itd 

Już dzieci na przystanku zamiast gadać , wygłupiać się to każdy siedzi z nosem w tel i pyka palcami w klawiature 

Opublikowano
1 godzinę temu, radekz200 napisał:

Kurła koledze tez ostatnio lekarz powiedział ze do 40 nie dożyje 

Oni tak zawsze gadają, a ludzie i tak żyją mimo wszelkich chorób. 

Opublikowano
29 minut temu, Baks00 napisał:

Aż mi się to przypomniało...😁

IMG_20220109_151353.jpg

• Haha 3
  • Confused 1
Opublikowano
8 minut temu, Bananek napisał:

Nie biorę. Jeszcze bym się udławił.

A od proboszcza przełknąć dałeś radę 🤔

Opublikowano
42 minuty temu, szymon09875 napisał:

Pogadaj z tymi babciami teraz, "za naszych czasów tego nie było sodomia gomoria złodziejstwo i kur***wo"

Ile było dzieciaków kukułczych jaj. Podobno jak wieś bardzo pijąca była, i po żniwach maszyna chodziła to ludzie sobie pomagali, a jak popili po robocie i gospodarz zaniemógł, to i mu dzieciaka zrobić uczynni sąsiedzi pomogli. Tak ponoć było i to dosyć powszechnie. 

• Like 2
Opublikowano
4 minuty temu, Leszy napisał:

Ile było dzieciaków kukułczych jaj. Podobno jak wieś bardzo pijąca była, i po żniwach maszyna chodziła to ludzie sobie pomagali, a jak popili po robocie i gospodarz zaniemógł, to i mu dzieciaka zrobić uczynni sąsiedzi pomogli. Tak ponoć było i to dosyć powszechnie. 

"nie ważne czyje były byśki, grunt że ciele moje" czy jakoś tak 😂

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

Regularne pranie mózgu pomaga, wtedy sama nie wie co myśleć a Ty sterujesz tym wszystkim i w duchu pękasz ze śmiechu 

I Merylin się daje 🤔 ?

1 godzinę temu, Chłoporobotnik napisał:

Mi nie, jak mieli ślub to ja miałem 11 lat.

A teraz jesteś pełnoletni. Czyli żadnego piwa nie przywozi ze sobą czy flaszki ? I odwrotnie, jedziesz w odwiedziny i nie zawozisz mu piwa ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v