Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
11 minut temu, szymon09875 napisał:

Nawet nie tyle co kryli, ale łatwiej było to zachować w tajemnicy. Teraz gdzie nie pójdziesz to zaraz ktoś zdjęcia robi i wstawia. 

I to mi się nie podoba. Każdy ma aparat fotograficzny przy sobie 24h/ dobę.  I byle piardniesz i nie zdążysz z imprezy wyjść i wszyscy wszystko wiedzą.

• Like 2
Opublikowano
1 minutę temu, 6465 napisał:

I to mi się nie podoba. Każdy ma aparat fotograficzny przy sobie 24h/ dobę.  I byle piardniesz i nie zdążysz z imprezy wyjść i wszyscy wszystko wiedzą.

Poczekaj jeszcze trochę czasu,i będzie tak że na FB będzie status,,podekscytowany"bo będzie ,,krył" 🤦

• Thanks 1
  • Haha 3
Opublikowano
4 minuty temu, kris91 napisał:

Oj uwierz mi ze praktyka różni się trochę od teorii, inaczej jest jeżeli patrzysz na dziewczynę przez pryzmat przyszłej żony, a inaczej jak nie wiesz w końcu czego się po niej spodziewać i po tym wyznaniu najwidoczniej krew została w mózgu i wygrał rozsądek bo jakby tak w ciąży była i o alimenty posądziła, to dopiero bieda by była i bym przecież bym nie zmusił jej żebyśmy razem byli. Ilu chłopów jest co baby z torbami puścili 🤷‍♂️

Ok. Nie znam sytuacji więc nie powinienem się wypowiadać. Tak że sory jak coś tam wyszło nie tak. Trzeba czasem też potrafić trzymać fiuta w spodniach. Miałem takie decyzje dwa razy ale nie o strach przed ciążą chodziło. Tylko o to że mam żonę którą bardzo kocham. A nie krzywdzi się osób które się kocha. 

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Kallina86 napisał:

@Ursus932 Wszystkiego najlepszego! Zdrowia i powodzenia.

Dziękuje 🙂

Opublikowano
3 minuty temu, Baks00 napisał:

Poczekaj jeszcze trochę czasu,i będzie tak że na FB będzie status,,podekscytowany"bo będzie ,,krył" 🤦

Coś w tym jest.  Bylem świadkiem jak jeden ojciec mówi że się od kolegi dowiedział że ma córkę w ciąży. On nie wiedział a cały srajsbuk już tak.

Opublikowano
1 minutę temu, 6465 napisał:

Coś w tym jest.  Bylem świadkiem jak jeden ojciec mówi że się od kolegi dowiedział że ma córkę w ciąży. On nie wiedział a cały srajsbuk już tak.

Tak jest,znajoma z pracy mi mówiła że mieszka z synem i synowa pod jednym dachem,a że babcia zostanie to przez Facebook się dowiedziała

Opublikowano

No czasem głupoty wychodzą. U rodziny znajomych ludzie się z Internetu szybciej dowiedzieli o śmierci jednego faceta niż od najbliższej rodziny.  I nie mówię tu o jakiś dalekich krewnych, ale o dzieciach i rodzeństwu. 

Opublikowano
45 minut temu, 6465 napisał:

Widzę że mimo 20lat różnicy wiele się w tej dziedzinie nie zmieniło. Bo patrząc po lajkach sporo młodzieży się ze mną zgadza 

Zgodnie z zasadą ,, dziesiątego '' ja się nie zgodze .nieraz jest jedna dziewczyna na 100 co jest  ładny a bzykać sie z nią niechcesz 

Opublikowano
20 minut temu, Bananek napisał:

Kurła, cukierkami z biedry szpanuje.

poczestowac chciałem tylko. ale nie Ciebie. 

Opublikowano
16 minut temu, Baks00 napisał:

Tak jest,znajoma z pracy mi mówiła że mieszka z synem i synowa pod jednym dachem,a że babcia zostanie to przez Facebook się dowiedziała

Co się dziwić ,teraz takich "kalek" będzie coraz więcej bo do tego to wszystko zmierza , wszyscy tylko Internety , FB itd 

Już dzieci na przystanku zamiast gadać , wygłupiać się to każdy siedzi z nosem w tel i pyka palcami w klawiature 

Opublikowano
1 godzinę temu, radekz200 napisał:

Kurła koledze tez ostatnio lekarz powiedział ze do 40 nie dożyje 

Oni tak zawsze gadają, a ludzie i tak żyją mimo wszelkich chorób. 

Opublikowano
29 minut temu, Baks00 napisał:

Aż mi się to przypomniało...😁

IMG_20220109_151353.jpg

• Haha 3
  • Confused 1
Opublikowano
8 minut temu, Bananek napisał:

Nie biorę. Jeszcze bym się udławił.

A od proboszcza przełknąć dałeś radę 🤔

Opublikowano
42 minuty temu, szymon09875 napisał:

Pogadaj z tymi babciami teraz, "za naszych czasów tego nie było sodomia gomoria złodziejstwo i kur***wo"

Ile było dzieciaków kukułczych jaj. Podobno jak wieś bardzo pijąca była, i po żniwach maszyna chodziła to ludzie sobie pomagali, a jak popili po robocie i gospodarz zaniemógł, to i mu dzieciaka zrobić uczynni sąsiedzi pomogli. Tak ponoć było i to dosyć powszechnie. 

• Like 2
Opublikowano
4 minuty temu, Leszy napisał:

Ile było dzieciaków kukułczych jaj. Podobno jak wieś bardzo pijąca była, i po żniwach maszyna chodziła to ludzie sobie pomagali, a jak popili po robocie i gospodarz zaniemógł, to i mu dzieciaka zrobić uczynni sąsiedzi pomogli. Tak ponoć było i to dosyć powszechnie. 

"nie ważne czyje były byśki, grunt że ciele moje" czy jakoś tak 😂

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

Regularne pranie mózgu pomaga, wtedy sama nie wie co myśleć a Ty sterujesz tym wszystkim i w duchu pękasz ze śmiechu 

I Merylin się daje 🤔 ?

1 godzinę temu, Chłoporobotnik napisał:

Mi nie, jak mieli ślub to ja miałem 11 lat.

A teraz jesteś pełnoletni. Czyli żadnego piwa nie przywozi ze sobą czy flaszki ? I odwrotnie, jedziesz w odwiedziny i nie zawozisz mu piwa ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v