Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Baks00 napisał:

Mi jak na moich początkach na forum doradzili czym marchewkę od chwastu opryskać to później goły plac w sezonie został

Oj to baba chyba nie zadowolona była 🙊🙊 

A marchewka ocalała ? 🙈

Edytowane przez TheraRolnik
Opublikowano
7 minut temu, robert55555 napisał:

@Ursus932 

Fenda w garażu.

Wszystkie najlepszego. 

@kris91

Co powiedziała mama do córki przed jej randka? Jeśli nie bedziesz w łóżku przed północą, wracaj do domu.

Jak przychodziła do ciebie to nie poto żeby pogadać o problemach gospodarczych Białorusi.

Dzięki , laiki się skończyły 

Opublikowano
Przed chwilą, Ursus932 napisał:

Dzięki , laiki się skończyły 

To bierz kredyt na laiki😁

Opublikowano
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

@kris91 a może to taka próba, czy ci zależy??? Baby tak mają 

Pisz jej że płakałeś z tęsknoty całą noc itp. 

Jak on pisze, że ona chciała na noc a on nie chciał. Kobiecie widać zegar już powoli zaczyna tykać, i nie chce czekać na nie wiadomo co. 

58 minut temu, Wojtek98 napisał:

Pany, też tak mieliście, lub macie,  że jak się wam jakaś spodobała, to się wam głos łamał i nie wiedzieliście co by tu powiedzieć? 

Trening czyni mistrza. Trzeba się nie zniechęcać. 

59 minut temu, Belaruss820 napisał:

Ehhh ten rok sie slabo zaczął. Wczoraj juz planowalem ze dzisiaj do rodziców pojedziemy bo w święta sie nie widzielismy. Wczoraj.mama dzwoni ze dziadek od piątku z covidem(91lat), rodzice mieli testy ale negatywne,w sobotę znowu robili to mama juz pozytywny. A od kogo? Szanowna szwagierka przywiozła ten syf do domu i uciekla do mamusi, "zeby problemów nie robic", ale po rzeczy przyjechala jak miala pozytywny wynik. 

To nie ciekawie. Dziadek w jakim stanie jest teraz?

Opublikowano
3 minuty temu, radekz200 napisał:

A ty u niej byłeś? 

A bo to raz? Tylko na noc nie zostawałem bo nie wiem co tam w domu jest, ze jak butem zaszurasz to w calym domu słychać więc wolałem nie ryzykować i nocowała zawsze u mnie 😒😒

4 minuty temu, Leszy napisał:

Jak on pisze, że ona chciała na noc a on nie chciał. Kobiecie widać zegar już powoli zaczyna tykać, i nie chce czekać na nie wiadomo co.

Ej, ej nie pomawiaj 🙊🙊🙊 Nocowała i mnie nie raz i wychodzi na to że mi bardziej na stabilizacji zależało niż Jej, ale to czas pokaże (jak to mówią starzy kawalerowie) 🙊🙊🙊🙊

Opublikowano

Ok, czarna owca obejrzana. Szymon, polecam. Z Pauliną obejrzyjcie. To dla młodych partnerów. Nawet spoko film. Teraz biorę się za wesele. Na raty go muszę obejrzeć bo dziś zmianka.

• Thanks 1
Opublikowano

@Leszy doktorka mowila ze do szpitala nie.bedzie wysylac bo moze nie wrócić,dostal kroplowke i antybiotyk. Jutro kolejna kroplowka ma byc, ogolnie nie jest zle bo goraczki nie ma,ale.skarzyl.sie na osłabienie. Jakos z dziadkami zawsze dobrze zylem,babcia dawno sie zabrala.na tamten swiat,na moich oczach zapasci miała, a dziadek zawsze zdrowszy sie robił jak przyjeżdżałem,teraz prawnuki widzial to jeszcze wiekszego.kopa dostawal. Dlatego szkoda mi świąt ze.przez tą zakałę(szwagierke) nie moglismy sie zobaczyc.

Opublikowano
1 godzinę temu, Chłoporobotnik napisał:

Dla mnie to, że jest zażartym pisowcem i ma odmienne zdanie ode mnie w kwestiach Covid to już wystarczający powód. Jakby to ode mnie zależało to by w ogóle nie miał wstępu do domu.

Jakbym opis swojego czytał. Jednak jak przyjadą to się razem napijemy i pogadamy. Spór polityczny zażarty, ale bez gniewu. 

Opublikowano
1 minutę temu, Leszy napisał:

Jednak jak przyjadą to się razem napijemy i pogadamy. Spór polityczny zażarty, ale bez gniewu. 

To święto jak się napijemy. Znam go prawie od zawsze bo ze siostrą deptał już jak byłem małym sraluchem. Nigdy go nie polubiłem.

Opublikowano
2 minuty temu, Belaruss820 napisał:

@Leszy doktorka mowila ze do szpitala nie.bedzie wysylac bo moze nie wrócić,dostal kroplowke i antybiotyk. Jutro kolejna kroplowka ma byc, ogolnie nie jest zle bo goraczki nie ma,ale.skarzyl.sie na osłabienie. Jakos z dziadkami zawsze dobrze zylem,babcia dawno sie zabrala.na tamten swiat,na moich oczach zapasci miała, a dziadek zawsze zdrowszy sie robił jak przyjeżdżałem,teraz prawnuki widzial to jeszcze wiekszego.kopa dostawal. Dlatego szkoda mi świąt ze.przez tą zakałę(szwagierke) nie moglismy sie zobaczyc.

Może pora wygarnąć szwagierce co ci leży na sercu a dokładnie pod sercem😁

Opublikowano
9 minut temu, kris91 napisał:

Ej, ej nie pomawiaj 🙊🙊🙊 Nocowała i mnie nie raz i wychodzi na to że mi bardziej na stabilizacji zależało niż Jej, ale to czas pokaże (jak to mówią starzy kawalerowie) 🙊🙊🙊🙊

Tak napisałeś, że każdy pomyślał to samo. 

Opublikowano
11 minut temu, kris91 napisał:

A bo to raz? Tylko na noc nie zostawałem bo nie wiem co tam w domu jest, ze jak butem zaszurasz to w calym domu słychać więc wolałem nie ryzykować i nocowała zawsze u mnie 😒😒

Ale podziałałes trochę? 😛

Opublikowano (edytowane)

Ale tu nie ma co drążyć ona szuka przygód, a kolega raczej stałego związku. Się raczej nie dogadają, a wy mu tu doradzacie jakieś cuda na kiju żeby skakał jak małpa by zadowolić księżniczke... A szkoda zdrowia no to.

Edytowane przez tomek222
Opublikowano
6 minut temu, Leszy napisał:

Tak napisałeś, że każdy pomyślał to samo. 

Bo w slowach pisanych tak dochodzi do nieporozumień 🙊

5 minut temu, radekz200 napisał:

Ale podziałałes trochę? 😛

Nie, patrzyłem z boku jak sama działa 😏 Od razu uprzedzam że to sarkazm był, aby kto nie pomyślał że to prawda 🙈🙈🙈

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, tomek222 napisał:

Ale tu nie ma co drążyć ona szuka przygód, a kolega raczej stałego związku. Się raczej nie dogadają, a wy mu tu doradzacie jakieś cuda na kiju żeby skakał jak małpa żeby zadowolić księżniczke... A szkoda zdrowia no to.

Bo sam pokrętnie to opisał. Jak jednak już uprawiali seks i to regularnie, a potem jej się odechciało to rada jest jedna. Szukaj dalej. 

Edytowane przez Leszy
Opublikowano
36 minut temu, Belaruss820 napisał:

Bylo gospo za tani grosz do kupienia to jej mamusia powiedziała ze tam to nie bo borowina, teraz mieli super dom.do kupienia z dzialką.sporą za niecale.300tys to tez nie. Szwagierka.mysli ze moi rodzice jej pałac postawią i najlepiej jak najblizej miasta.

Bo tak się dzieje jak kto jest tzw gołodupcem i czeka aż ktoś mu da. U mnie podobna sytuacja, jakieś 4 lata temu w miasteczku niedaleko  dom 180 użytkowego wyszykowany w miarę nowocześnie, działka 28ar, garażyk, ogród, sadek, kostka. Do oddania za 300tys, szkoła 500m zaraz obok biedronka...  nie chcieli bo małe miasteczko, dom pietrowka bez udziwnień, nie ładny itd. kupili gołą działkę w polu 19ar za 100 tys i zaczęli się budować 🤦 glina, drenarka po całości bo tiry się topiły, wybrane 50cm, wszystkie kamienie ode mnie wziął, nasypał i tak lgnie bo żywa glina i siwy ił. Kruszywo, pospółka, koparki, wy***ał już 20tys i dalej bagno. Nie mówiąc gdzie do końca chałupę postawić i wykończyć... rozum wrócił w tym roku jak zaczęli budować. Chciał pałaców, a tymczasem będzie siedział 10 lat w bloku na 40m2 i dziadował. 

Opublikowano
2 godziny temu, kris91 napisał:

Już nie raz się próbowała wpraszać na noc, ale "czasu nie mam bo na wyjeździe jestem" 🙊🙊🙊 Trzeba honor mieć, bo jakby alimenty przyszły to gospodarki by zabrakło 😬😬 Ja im teraz drzewo zetnę!!!!! 😒😒 Chociaż niedoszłe teście spoko byli, bo widać że swatać chcieli 👀

Za dużo myślisz  a czasem trzeba przejść na autopilota może za wolno rozwijaleś znajomość 

Opublikowano
Leszy napisał:

Bo sam pokrętnie to opisał. Jak jednak już uprawiali seks i to regularnie, a potem jej się odechciało to rada jest jedna. Szukaj dalej.

Czyli wina konaru? A mnie się wydaje zupełnie co innego. Ale nie napisze tu publicznie. Poobserwuję jeszcze i zobaczymy czy samo wyjdzie. 😉

• Like 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v