Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Leszy no były, były. To trzeba czuć to coś, a jedyne co czułem to alkohol i dym 😂. Nie no tak poważnie, to jakoś ni mogę znaleźć, k**wa może ja brzydki jestem 🤔. Charakter to mam specyficzny, ciężki, tak ja to widzę 

Opublikowano
Przed chwilą, GRZES1545 napisał:

Weź kiedy za moim polem po lesie poofroaduj sarny przegonisz bo mi rzepak żrą 🙆‍♂️

nadal tak grasują?

Opublikowano
42 minuty temu, kris91 napisał:

A dejta żyć, chciał ja cóś więcej a mnie oznajmiła żebyśmy przyjaciółmi zostali 😒😒😒😒

To mi tak Seniorowa wnuczka mówiła i teraz nie robię nic, ja się nie będę użerał.

@sadownik12 Spotkałem się ze znajomym hodowcą kur i pszczelarzem na zebraniu, też mówi, że przeszedł na śrutę sojową i bardzo poleca. Może i to niegłupie...

Opublikowano

No dzisiaj to można sobie tego posłuchać. Bajka pogoda 👌. Jakby nie kwarantanna to by się na narty wyskoczyło..

Opublikowano

Ehhh ten rok sie slabo zaczął. Wczoraj juz planowalem ze dzisiaj do rodziców pojedziemy bo w święta sie nie widzielismy. Wczoraj.mama dzwoni ze dziadek od piątku z covidem(91lat), rodzice mieli testy ale negatywne,w sobotę znowu robili to mama juz pozytywny. A od kogo? Szanowna szwagierka przywiozła ten syf do domu i uciekla do mamusi, "zeby problemów nie robic", ale po rzeczy przyjechala jak miala pozytywny wynik. 

Opublikowano
45 minut temu, kris91 napisał:

A dejta żyć, chciał ja cóś więcej a mnie oznajmiła żebyśmy przyjaciółmi zostali 😒😒😒😒

A mówiłem żebyś uważał, ona się chciała pobawić a nie w związki wchodzić. No cóż byłeś tylko tamponem emocjonalnym, od początku miałem podejrzenia że tak będzie.

Screenshot_2022-01-09-11-41-20-611_com.opera.browser.jpg

Opublikowano
1 minutę temu, Wojtek98 napisał:

Pany, też tak mieliście, lub macie,  że jak się wam jakaś spodobała, to się wam głos łamał i nie wiedzieliście co by tu powiedzieć? 

Nie bo nawet nie podchodzę 🙊

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, GRZES1545 napisał:

Co dzień😔

aż ciekaw jestem co z tego wyjdzie. niby i u nas stada saren widać, ale jakoś wszystkiego nie zjadają. może i u Ciebie plon będzie dobry.

Opublikowano
26 minut temu, kris91 napisał:

Jo, taki zerwany że żyć nie daje mi, jakby nic się nie stało 😒 Ale chałupę i tak robić będę 🙊 Przy takiej temperaturze bliskiej 0 można ocieplać, czy do wiosny czekać? 🤔

poczekaj. jak ściany namarzniete to i tak dobrze nie będzie. jak nie będziesz miał na czym robić to trochę warszawskiego za drobną opłatą mogę pożyczyć. 

Opublikowano
3 minuty temu, Belaruss820 napisał:

Ehhh ten rok sie slabo zaczął. Wczoraj juz planowalem ze dzisiaj do rodziców pojedziemy bo w święta sie nie widzielismy. Wczoraj.mama dzwoni ze dziadek od piątku z covidem(91lat), rodzice mieli testy ale negatywne,w sobotę znowu robili to mama juz pozytywny. A od kogo? Szanowna szwagierka przywiozła ten syf do domu i uciekla do mamusi, "zeby problemów nie robic", ale po rzeczy przyjechala jak miala pozytywny wynik. 

To ona z tych inteligentnych?

Opublikowano
bratrolnika napisał:

a może to taka próba, czy ci zależy??? Baby tak mają  Pisz jej że płakałeś z tęsknoty całą noc itp.

No gdzie aż tak się upokarzać 🙆‍♂️🙆‍♂️🙆‍♂️ Trzeba być twardym a nie mięTkim 🙊🙊🙊 I tak za dużo skakałem i więcej nie zamierzam 👀

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Pafnucy napisał:

aż ciekaw jestem co z tego wyjdzie. niby i u nas stada saren widać, ale jakoś wszystkiego nie zjadają. może i u Ciebie plon będzie dobry.

Co będzie, zgłosił do koła łowieckiego pisemnie i czekam. Ryją kopytami w śniegu i wyłamują środki, to raczej bez straty plonu nie obejdzie się. 

Opublikowano
Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

Wczoraj dopiero pierwszą sarnę widziałem od dwóch-trzech miesięcy, bażanta dopiero dziś rano. Jakoś tego mniej niż inne lata, nie wiem czy wystrzelali to czy co...

Do nas od was spierdoliły. Tam gdzie mam tunele to k**wy dziki w zeszłym roku potrafily poryć, a 10m od tunelu pies ma wybieg. Nigdy tak nie było. Nawet sarna albinos biega w okolicy. Stad saren w opór. wieczorami trzeba uważać, żeby jakiejś nie ustrzelić...

Opublikowano
Przed chwilą, Agrest napisał:

To ona z tych inteligentnych?

Zależy co ma.znaczyc to slowo. Jak sie dowiedzialem ze ma pozytywny wynik to kazałem przez telefon rodzicom.zeby jej rzeczy wystawili.na taras i niech zabiera sie z domu(nie ma u nich meldunku). A ta jakby nigdy nic normalnie jeszcze po domu laziła. Jak ona mnie wku***a, moze i podobnie jak szwagier Pjotera.

Opublikowano
18 minut temu, Bananek napisał:

Wyznajesz zasadę doktor Agnieszki?

zaraz będzie 20 szt już bez. najstarsze rok teraz skończą. cały sezon na pastwisku i na wiosnę też idą tanio jeść. 

Opublikowano

może wilki wszystkie zjadły. 🤔

Przed chwilą, Belaruss820 napisał:

Zależy co ma.znaczyc to slowo. Jak sie dowiedzialem ze ma pozytywny wynik to kazałem przez telefon rodzicom.zeby jej rzeczy wystawili.na taras i niech zabiera sie z domu(nie ma u nich meldunku). A ta jakby nigdy nic normalnie jeszcze po domu laziła. Jak ona mnie wku***a, moze i podobnie jak szwagier Pjotera.

Opublikowano
4 minuty temu, GRZES1545 napisał:

Co będzie, zgłosił do koła łowieckiego pisemnie i czekam. Ryją kopytami w śniegu i wyłamują środki, to raczej bez straty plonu nie obejdzie się. 

Z doświadczenia powiem Ci że uja ugrasz

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
4 minuty temu, kris91 napisał:

No gdzie aż tak się upokarzać 🙆‍♂️🙆‍♂️🙆‍♂️ Trzeba być twardym a nie mięTkim 🙊🙊🙊 I tak za dużo skakałem i więcej nie zamierzam 👀

Zaraz, to teraz piszesz że za bardzo do niej skakałeś, a chwilę wcześniej że jak chciała do ciebie przyjechać to żeś się sianem wykręcał??? To w końcu aż za bardzo chciałeś, czy udawales nie trzystępnego bo po mojemu to drugie

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v