Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
2 minuty temu, sadownik12 napisał:

Dzięki za pamięć ale nie potrzebuje, nawet nie montuje czegoś takiego bo potem będzie mnie tylko telefon rozpraszać 😂. Jakbym gdzieś dalej w Polskę jeździł to może... Wystaw na olxa, pewnie ktoś kupi 👌

Nawet na jakąś niedaleką podróż po okolicy przydatne, przynajmniej widać kto dzwoni, wiadomo czy trzeba się od razu zatrzymać i oddzwonić czy można później 

Przerzucilem sobie go na kierownicę, tam jakoś lepiej, wcześniej też tam miałem 

A, i kufer zamontowałem 

IMG_20220108_123816_880.jpg

8 minut temu, gregor1284 napisał:

O dobrze ze jesteś. Jedna sprawa z wczoraj nie została do końca rozwiązana. 

Dostales reakcje HaHaHa, i na tym zakończmy, to czego oczekujesz możesz się nie doczekać

Opublikowano
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

Nawet na jakąś niedaleką podróż po okolicy przydatne, przynajmniej widać kto dzwoni, wiadomo czy trzeba się od razu zatrzymać i oddzwonić czy można później 

A, i kufer zamontowałem 

Jak będzie tylko w takim stanie jak wygląda to będziesz pan zadowolony. Ja muszę się w końcu zebrać i pojeździć za gsxr po Polsce...

Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, Agrest napisał:

Eee, to ty w takim budżecie szukasz...😁

Ogolnie to w 50 jakby sie zamknac to byloby lux. Tu tez fajna,od tego samego sprzedawcy co ten schaffer

https://www.olx.pl/d/oferta/ladowarka-zettelmeyer-schaffer-weidemann-CID757-IDN4klG.html

Sprawdzilem wlasnie ze ma ponad 2,6m wysokosci ale kabine mozna w sumie zdjac

Edytowane przez Belaruss820
Edit
Opublikowano
6 minut temu, TheraRolnik napisał:

Czemu tak te Moto skrzywdziłeś ? 🙈🙈🙈

Że kufrem??? Bo jest wygoda, gdziekolwiek pojedziesz można schować kask, rękawice, kominiarkę, a bez tego to latasz z tym całym majdanem po mieście 

Wiadomo, wygląd dużo gorszy

4 minuty temu, sadownik12 napisał:

Jak będzie tylko w takim stanie jak wygląda to będziesz pan zadowolony. Ja muszę się w końcu zebrać i pojeździć za gsxr po Polsce...

Myślę że będzie ok, trochę przepłaciłem, ale gość widać że dbał i dokładał, parę miesięcy przed sprzedażą założył nowy wydech Ixila 

Sprawdzam potem na Internecie: 1400zł🙆‍♂️ 

Co za gsxra będziesz szukał???

Opublikowano
10 minut temu, bratrolnika napisał:

Że kufrem??? Bo jest wygoda, gdziekolwiek pojedziesz można schować kask, rękawice, kominiarkę, a bez tego to latasz z tym całym majdanem po mieście 

Wiadomo, wygląd dużo gorszy

Myślę że będzie ok, trochę przepłaciłem, ale gość widać że dbał i dokładał, parę miesięcy przed sprzedażą założył nowy wydech Ixila 

Sprawdzam potem na Internecie: 1400zł🙆‍♂️ 

Co za gsxra będziesz szukał???

A zamarzyła mi się 750, najlepiej l2 i młodsze. Ale budżet trochę trzyma, bo tak max 27-28k bym chciał dać... Przytyło mi się i kombinezon muszę wymienić, jak kombinezon to i kask by wypadało. Więc wolę coś tańszego przytargać i kupić porządne ubranie. Muszę oblukać czy na używki kombinezony jest popyt. Może by tak na olx'a wystawił... bo kask i buty jako rezerwy sobie zostawię... Ciekawe czy znajdę coś równie wygodnego co rst evo 3 😅

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, bratrolnika napisał:

Dawniej marzył mi się 750 K5, kurde, dalej ładny jest, wygląd ponadczasowy, ale to chyba nie dla mnie jednak

Oj tak, ogólnie te sporty z roczników 2003-2006 mają super dizajn. Ninja z tych roczników, majstersztyk. A zx10r z tych roczników to motocykl dla szaleńców 😅. Ale jednak już wiekowe maszyny, a trupa nie chce. Wiadomo, nad sportami nikt się nie ceregieli. Litra nie chce, w tamtym roku jeździłem za zx6r z 2012-2014 roku, kilka obejrzałem ale małe jakieś takie, a potem kilka miesięcy nie mogłem na moto jeździć po małym wypadku na warsztacie... Ja mam 185cm i jednak gixer 750 jest już z gabarytu litra i lepiej wyglądam, a silnik lepiej przystosowany do wypadów w miasto, a poza jest czym odkręcić. Uważam, że taka 750 do ogólnego użytku jest ciekawsza od tych litrów.

Edytowane przez sadownik12
Opublikowano
1 godzinę temu, TheraRolnik napisał:

I będziem na lewo kartki załatwiać 🙊

A myślisz że za PRL-u nie załatwiało się kartek na lewo?🤨

Opublikowano
2 minuty temu, PRIMO napisał:

A myślisz że za PRL-u nie załatwiało się kartek na lewo?🤨

Przy ostatnich pomysłach PiS, wejście kartek nie jest takie nieprawdopodobne

Kartki na paliwo też mogą wejść - i co wtedy ? Wejdzie np 100l/ha w talonach i więcej nie kupisz

Opublikowano
54 minuty temu, bratrolnika napisał:

A, i kufer zamontowałem 

Jeszcze spoiler na kufer i będzie git. 😁

Opublikowano
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

A, i kufer zamontowałem 

Dostales reakcje HaHaHa, i na tym zakończmy, to czego oczekujesz możesz się nie doczekać

A czemu mogę się nie doczekać? Cywilizowanymi ludźmi wydawało mi się że jesteśmy. Drugi już taki numer w Twoim wykonaniu, wybierz się może do jakiegoś specjalisty. 

Opublikowano
5 godzin temu, slawek74 napisał:

30, 40, 50, ... 🤪

masz słomę ?

Za te śmieszne pieniądze to sieczkarnia. Cały dzień pochmurno rano -8 było. Iść się szykować i kawalerski 🤣🤣

Opublikowano
32 minuty temu, sadownik12 napisał:

Oj tak, ogólnie te sporty z roczników 2003-2006 mają super dizajn. Ninja z tych roczników, majstersztyk. A zx10r z tych roczników to motocykl dla szaleńców 😅. Ale jednak już wiekowe maszyny, a trupa nie chce. Wiadomo, nad sportami nikt się nie ceregieli. Litra nie chce, w tamtym roku jeździłem za zx6r z 2012-2014 roku, kilka obejrzałem ale małe jakieś takie, a potem kilka miesięcy nie mogłem na moto jeździć po małym wypadku na warsztacie... Ja mam 185cm i jednak gixer 750 jest już z gabarytu litra i lepiej wyglądam, a silnik lepiej przystosowany do wypadów w miasto, a poza jest czym odkręcić. Uważam, że taka 750 do ogólnego użytku jest ciekawsza od tych litrów.

No 750 nie była wiele słabsza od litra, a miała gabaryty 600. Dobrze kojarzę że 600 i 750 miały te same ramy i osprzęt, a tylko silniki inne???

6 minut temu, gregor1284 napisał:

A czemu mogę się nie doczekać? Cywilizowanymi ludźmi wydawało mi się że jesteśmy. Drugi już taki numer w Twoim wykonaniu, wybierz się może do jakiegoś specjalisty. 

Może jakiś przeczulony jestem na takie docinki. 

Opublikowano
Przed chwilą, bratrolnika napisał:

Może jakiś przeczulony jestem na takie docinki. 

Darek, pytanie mam. 

Tak sobie rozmyślam od paru dni, że zdało by się uczyć spawać. Polecisz jakąś małą spawarkę dla początkującego, całkowicie zielonego w temacie?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v