Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 minut temu, Bananek napisał:

Nawet alkohol wykupili?

Myślisz, że jak ruscy przyjdą i zobaczą, że u nas wódki nie ma to sobie pójdą?

6 minut temu, szymon09875 napisał:

Moje słowa ;)

Moje też były, ale opiernicz od siostry dostałam ... 

• Haha 6
Opublikowano
4 minuty temu, bratrolnika napisał:

No to u nas trochę już inny świat. Chłopaki z wartowni to opracowali nawet system po którym poznają ile czasu ukrainiec jest w Polsce. Świeżaki chodzą w starych łachach, tacy przestraszeni, zahukani, po pierwszej wypłacie widać już koniecznie lepszy ciuch i  przede wszystkim adidasy, dwie kolejne wypłaty za***isty telefon. 

Gadaliśmy już kiedyś o tym. Jak nasi pojechali na zachód to było podobnie przecież 

Opublikowano
2 minuty temu, Łolek napisał:

Dałeś ogłoszenie o te Ukrainke bo na mój rozum to weź dwie jedna będzie robić a drugą będziesz obrabiał i tak na zmianę bez przestojów na dni trudne 😉

Może i by samemu się zacząć rozglądać ale w sumie po co🤔

Opublikowano
3 minuty temu, Łolek napisał:

Dałeś ogłoszenie o te Ukrainke bo na mój rozum to weź dwie jedna będzie robić a drugą będziesz obrabiał i tak na zmianę bez przestojów na dni trudne 😉

Jak samice w gromadzie to im się to zbiera w jeden czasokres +/-

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, Pomorzanin1222 napisał:

Macie wartownię na zakładzie?

Chłopie, codziennie wjeżdża i wyjeżdża ok. 150 tirów, na każdej zmianie 1000 osób, jak to ogarnąć bez cieciówki

1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Gadaliśmy już kiedyś o tym. Jak nasi pojechali na zachód to było podobnie przecież 

Możliwe, nie wiem, nie byłem

Aczkolwiek tak jak wielu z tych Polaków którzy wyjechali na zachód i nie chcą wracać do kraju, tak samo i ci ukraincy którzy teraz przyjadą min do nas, zaznają innego życia i do siebie już wrócić nie będą chcieli 

Dodajmy że Polacy nie chcieli wrócić do kraju z powiedzmy "normalną" sytuacją, a u nich jest wojna

3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Może i by samemu się zacząć rozglądać ale w sumie po co🤔

Szukaj takiej ze świeżego importu, jeszcze nie zepsutej tym naszym "dobrobytem", wtedy może uda ci się ją ustawić pod siebie

Opublikowano
2 minuty temu, bratrolnika napisał:

Szukaj takiej ze świeżego importu, jeszcze nie zepsutej tym naszym "dobrobytem", wtedy może uda ci się ją ustawić pod siebie

Ale czy warto... W sumie i tak źle i tak niedobrze. Lepiej może niech pozostanie jak jest🤔

Opublikowano
47 minut temu, Pafnucy napisał:

i szukał renówki bez napędu za rzeką, to chętnie pomogę. mało tego złomu, to znaleźć łatwo

Swoje traktory sobie sprzedawaj i na swoim podwórku. Każdego intruza który narusza mój mir domowy traktuję odpowiednim narzędziem. 

Opublikowano
Przed chwilą, Wędrowycz85 napisał:

Swoje traktory sobie sprzedawaj i na swoim podwórku. Każdego intruza który narusza mój mir domowy traktuję odpowiednim narzędziem. 

siałeś owies?

Opublikowano
1 minutę temu, Wędrowycz85 napisał:

Głębokie ubolewanie możesz wyrazić a Pafnucy usiądzie z ojcem i sprawę obgada jak należy. 

Opublikowano
3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Ale czy warto... W sumie i tak źle i tak niedobrze. Lepiej może niech pozostanie jak jest🤔

Zeby nie było, ja cię do ożenku nie namawiałem, i nadal nie namawiam. Ale jako że pierwszy temat zacząłeś to pozwoliłem sobie podpowiedziec

Opublikowano
16 minut temu, leszek1000 napisał:

Na jednej stacji ON po 8zł. Ładnie wykorzystują panikę. 

U nas dalej 5,75 kilometr kolejki. 

Jedna przyczepka z mauzer em i jedna z beczkami, reszta osobówki 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

Zeby nie było, ja cię do ożenku nie namawiałem, i nadal nie namawiam. Ale jako że pierwszy temat zacząłeś to pozwoliłem sobie podpowiedziec

Wiem i o nic nie obwiniam. Mogę o wszystko tylko siebie obwiniać a nie innych. 

• Thanks 1
Opublikowano
1 minutę temu, Kallina86 napisał:

Dobrze, że mówisz. Przekażę jak przyjdą. I przekieruję do Ciebie ;)

tylko dokladne namiary im daj, żeby przypadkiem do mnie nie trafili 😵

Opublikowano
2 minuty temu, Kallina86 napisał:

Dobrze, że mówisz. Przekażę jak przyjdą. I przekieruję do Ciebie ;)

Obok mnie by przechodzili, a jakby krowy zobaczyli to po mnie bo by pożerli 👀👀

Przed chwilą, HF86 napisał:

tylko dokladne namiary im daj, żeby przypadkiem do mnie nie trafili 😵

Przesłałem coś ciekawego 😂😂😂😂

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v