Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Bananek napisał:

bez dwóch zdań

z ojcem będziemy naszą remontować. Tylko ma wgniecenie w baku,ciekawe czy da rade jakoś to naprostować.

Opublikowano
1 minutę temu, Krzak napisał:

no te smartofny,tik toki,słuchawka w uchu cały czas,milion kanałów w TV,nowe auto co dwa lata... Tyle usprawnień dzisiaj niby a człowiek z człowiekiem nie ma czasu pogadać. To jest straszne.

to jest system manipulacji wymyślony i wprowadzony lata temu i działa świetnie dalej dla banków i korporacji. 

Opublikowano
3 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

Jak myślicie zboźa ozime doczekają wiosny czy jeszcze mogą wyginąć

Bo nie wiem czy już jare dać w ogłoszenie czy zostawić do przesiania.

Wsxystkie na dziś 10/10 stan.

Kiedy CI ostatnio oziminy wyginęły? 

Opublikowano
Krzak napisał:

2 minuty temu, Bananek napisał:

bez dwóch zdań

z ojcem będziemy naszą remontować. Tylko ma wgniecenie w baku,ciekawe czy da rade jakoś to naprostować.

Zapałka w baku wyprostuje wszelkie niedoskonałości

• Haha 1
Opublikowano
Przed chwilą, HF86 napisał:

to jest system manipulacji wymyślony i wprowadzony lata temu i działa świetnie dalej dla banków i korporacji. 

No właśnie kto myśli inaczej jest dzisiaj "dziwakiem".

Opublikowano
1 minutę temu, Leszy napisał:

Kiedy CI ostatnio oziminy wyginęły? 

Jakoś ze 12 moze 14 lat temu

Ale jak przyjdzie mróz i wjater a oni nie zahartowane to róźnie moźe być toz dopiero luty.

J3szcze moze 15 mrozu być.

Opublikowano
4 minuty temu, Krzak napisał:

no te smartofny,tik toki,słuchawka w uchu cały czas,milion kanałów w TV,nowe auto co dwa lata... Tyle usprawnień dzisiaj niby a człowiek z człowiekiem nie ma czasu pogadać. To jest straszne.

To gadaj. Kto komu broni? 

• Like 2
Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Dziwakiem jest ten kto innym wmawia jak ma postępować. Bo jeśli tylko mówi jak robi to jest pikuś i podaje jakieś swoje argumenty za tym.

Nie zaczynaj już.

Opublikowano
13 minut temu, stempos1980 napisał:

A jak będzie zięciówka🤔 to co wtedy

Oby nie

10 minut temu, HF86 napisał:

do intercy zmusisz zięcia 🤔🤭

A dlaczego? Na początek placówkę ze stodołą i 4ha przepiszę🤭

5 minut temu, Leszy napisał:

Może za 18? 😜 

Za późno 

Opublikowano
Przed chwilą, Leszy napisał:

To gadaj. Kto komu broni? 

Nikt czasu nie ma bo każdy zaganiany. Ostatnio na wsi byłem to chociaż sobie z sąsiadem normalnie pogadałem jak człowiek z człowiekiem. W ogródku sobie porobiłem,a to po polu sobie połaziłem potem,w nocy na gwiazdy trochę popatrzyłem na księżyc jeszcze. To jest życie a nie nos w smartfonie.

Opublikowano
7 minut temu, Krzak napisał:

zalewasz wodą i podajesz ciśnienie ze sprężarki - zagniecenie powinno wypchnąć

tylko z umiarem

Opublikowano
9 minut temu, Agrest napisał:

A dlaczego? Na początek placówkę ze stodołą i 4ha przepiszę🤭

to i tak bogato 🤭

Opublikowano
3 minuty temu, HF86 napisał:

to i tak bogato 🤭

A co byś chciał? Od razu 30ha? Powoli, niech się wykaże 😁

Opublikowano
31 minut temu, Agrest napisał:

Szukam zięcia za około 8 lat🤭

Ty syna masz, ma kto to przejąć. Nawet jak teraz nie przejawia zainteresowania, to przyjdzie za kilka lat spotkanie z szarą rzeczywistością, pracodawcami. Prędko przyjdzie kontynuować to co tato rozwinął ;). No chyba, że chce mu się uczyć i znajdzie coś co faktycznie lubi robić, to nie ma co zmuszać :P

Opublikowano
2 minuty temu, Pafnucy napisał:

coś wiatr na sile przybiera.

Rano niuchało ładnie, teraz spokój. Sympatyczny wieczór. Prognoza fajna na następne dni, to może coś wody zejdzie.

Opublikowano
19 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Żeby tylko ona nie była z charakteru jak ja, bo z tego co pisałeś to mol książkowy chyba i tylko w mieszkaniu przebywa?

Piszesz jakby to coś złego było. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v