Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, konteno napisał:

tylko że kasą coś sobą zaprezentujesz , gdzieś zaprosisz i czasem jej jakiś prezent zrobisz, w miarę porządnym autem ją będziesz wozić i jako taki poziom życia jej zapewnisz a jak na to nie stać to o jakiejkolwiek nie ma co myśleć 

Z takim myśleniem to ty kobity nie znajdziesz 

• Like 2
Opublikowano
15 minut temu, Strongman napisał:

Już całkiem pogłupieli co nie którzy, pis da ale zabierze jeszcze więcej w cenach nawozów paliw i wszystkiego do okoła a te się podniecają 2,6k 

Bo to wywalczone w bojach trofeum. Taka psychologiczna zagrywka. 😜  

Opublikowano
4 minuty temu, bratrolnika napisał:

Z takim myśleniem to ty kobity nie znajdziesz 

nie szukam , mi związek nie pomógłby w niczym a komuś tylko zaszkodziłby , przeznaczenia nie oszukasz bo historia lubi się powtarzać a szkoda by jakaś została wdową w taki sposób jak moja matka 

Opublikowano
2 minuty temu, konteno napisał:

przeznaczenia nie oszukasz

przestań. uszy do góry!

Opublikowano

Aaaa chłopaki zapomniałem dopisać ale to do dużego ciągnika, jeszcze przyczepę tandem będe kupował , 5 sztuk mi starczy 🤔

Opublikowano
5 minut temu, konteno napisał:

nie szukam , mi związek nie pomógłby w niczym a komuś tylko zaszkodziłby , przeznaczenia nie oszukasz bo historia lubi się powtarzać a szkoda by jakaś została wdową w taki sposób jak moja matka 

Kurde. Jakbym Piotrka @Chłoporobotnik czytał..

4 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Aaaa chłopaki zapomniałem dopisać ale to do dużego ciągnika, jeszcze przyczepę tandem będe kupował , 5 sztuk mi starczy 🤔

a miałeś konia sprowadzić na gospodarstwo. Co się stało?  Owies za drogi? 

Opublikowano
7 minut temu, konteno napisał:

Jak by się trafiła dobra dziewuszyna to czemu miałbyś podjąć krok jak ojciec? 

Opublikowano
6 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

A to może najpierw kupiłbyś przyczepę tandem? 🤔

Opublikowano
11 minut temu, konteno napisał:

to i na więcej ich wydoją później

Tak jak dla weterynarii pan kowalczyk obiecywał pieniądze na "walkę" z asf(walkę z rolnikami) to doj**ali haracz za świadectwa to są szuje przepełnione hipokryzją, kłamstwem i cynizmem

Opublikowano
4 minuty temu, Leszy napisał:

Kurde. Jakbym Piotrka @Chłoporobotnik czytał..

a miałeś konia sprowadzić na gospodarstwo. Co się stało?  Owies za drogi? 

Ja o koniu nic nie mówiłem 🤨 jakiś złych ludzi słuchasz 

Opublikowano
2 minuty temu, MonteChristo napisał:

Tak jak dla weterynarii pan kowalczyk obiecywał pieniądze na "walkę" z asf(walkę z rolnikami) to doj**ali haracz za świadectwa to są szuje przepełnione hipokryzją, kłamstwem i cynizmem

Ale przecież obiecał że zlikwidują świadectwa 😂

Tak na marginesie to nie wiem kto jeszcze się nabiera na te obiecanki

Opublikowano
26 minut temu, konteno napisał:

tylko że kasą coś sobą zaprezentujesz , gdzieś zaprosisz i czasem jej jakiś prezent zrobisz, w miarę porządnym autem ją będziesz wozić i jako taki poziom życia jej zapewnisz a jak na to nie stać to o jakiejkolwiek nie ma co myśleć 

Kolejny. Szukaj takiej co jej nie będzie tylko kasa imponowala

• Like 2
Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

O waleniu konia przez partyzanta pisalim to może i ktoś pomylił i plotek narobił 🤔

A możliwe 😂

Opublikowano
13 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Gratulacje 🙄🙄🙄🙄

gf-7Suc-Gwd1-7Yx5_pamietali-o-dniu-matki-664x442.jpg

• Confused 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

A co będe ich pytał , wierzę Ci . Ja mam do pryzmy 10m od drzwi obory. Najlepiej by było bydło na luz i bele w paśnik wstawić . Troche jeszcze się przemęcze żeby kupić  troche ziemi ,duży ciągnik , zgrabiarke , pług i rozrzutnik i jeszcze jakiegoś klamota  , a później zostawię kilka sztuk żeby tuzy zagospodarować i będe żył prawie jak Rysiek 

Lepiej nie

Opublikowano
50 minut temu, konteno napisał:

nie było tragedii  , 5 minut wcześniej wyjechałem i równo na 6 w robocie 22km gdzie wiele osób zbiorową komunikacją nie dojechało w ogóle na 2 koniec miasta

No ja do 6 to już przejechałem coś koło 110-120km.

Opublikowano
4 minuty temu, donweter1989 napisał:

I dziwnym trafem zupełnie przypadkowo był to tarpan 🤔

Gdyby to był tarpan to już by była balanga bo nie oszukujmy się ale jak sprawny układ hamulcowy w tarpanie to można co najwyżej hamowanie nazwać spowalnianiem 🙄

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v