Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, hubertb napisał:

Ta reguła nie działa. 

Wsiadałem do paru marek w różnych rocznikach i zawsze się zgadzało. Ale oczywiście nie siedziałem we wszystkich więc się nie upieram

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

Auta europejskie kiedyś najczęściej miały wlew po prawej, natomiast japońskie po lewej

Auta z państw z historycznie ruchem prawostronnym mają po prawej, auta zrobione w państwach z ruchem lewostronnym po lewej. 

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, hubertb napisał:

Auta z państw z historycznie ruchem prawostronnym mają po prawej, auta zrobione w państwach z ruchem lewostronnym po lewej. 

hmmm... a maluch? 125 p?

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano
2 minuty temu, Pafnucy napisał:

tylko na amerykński? wydaje mi się że wielu producentów stosuje strzałeczke.

auta produkowane na rynek amerykański oraz japończyki  tak mają, japończyki generalnie w wersji dla ruchu prawostronnego stosują takie oznaczenie

Opublikowano
2 minuty temu, hubertb napisał:

tak samo jak wydech - w zalezności od tego czy ruch lewostronny czy prawostronny, odpowiednio jest umieszczony, dziś ta zasada się coraz bardziej rozmywa

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, jahooo napisał:

auta produkowane na rynek amerykański oraz japończyki

no dobra, ale te same modele bywają i w usa i w angli i np u nas. wtedy jak z wlewem?

Opublikowano
35 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Raczej za dużo drobnicy i wszystko "razem ale osobno". 

Toż dzieci nie mam... 

Toc wiem, czyli nie poniszczą i naprawiać nie brak. Tym bardziej dożyjesz bez jakich kolwiek zmian. 

Zdechnę chyba, dopiero śniadanie jem 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Dobra. Ten ma po prawej stronie, bo na rysunku dystrybutora wąż z pistoletem jest po prawej stronie. Zgadza się @Strongman ? Ja mam u siebie też po prawej, ale jak ktoś ma po lewej, niech sprawdzi. A strzałeczki też były 

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano
Przed chwilą, krzysiek1979 napisał:

Jako ciekawostka- jezdzilem w Angli nissanem ktory miał manetke kierunków z prawej strony kierownicy

mój ferguson tak ma, a z lewej półbieg... kurna ile razy ja kierunek zmieniłem nie prawą ręką... 🙆‍♂️

Opublikowano
1 minutę temu, radekz200 napisał:

Możecie się skupić na finale? 😂

jeszcze nie zacząłem gry wstępnej...

Opublikowano
1 minutę temu, radekz200 napisał:

Możecie się skupić na finale? 😂

Radziu to niektórzy dopiero w nocy  będą 🤭

Opublikowano
2 minuty temu, Qwazi napisał:

Dobra. Ten ma po prawej stronie, bo na rysunku dystrybutora wąż z pistoletem jest po prawej stronie. Zgadza się @Strongman ? Ja mam u siebie też po prawej, ale jak ktoś ma po lewej, niech sprawdzi. A strzałeczki też były 

ja mam piktogram po prawej i wlew po prawej, ale np w Ducato wlew jest po lewej, a piktogram po prawej

na pewno sprawdza się strzałeczka przy symbolu

auta produkowane w krajach z ruchem lewostronnym , nawet po konwersji na wersję eurpejską fabrycznie, nadal zachowują cechy , wielu producentów jednak teraz produkuje oddzielne modele na rynek europejski, azjatycki i USA, na przykład mazda 6 na japonię jest inna niż europejska, i to w wielu detalach, a jeszcze 626 GF  w zasadzie różniła się tylko reflektorami i kerownicą z prawej strony, tak samo jest z Toyotą

Opublikowano
5 minut temu, krzysiek1979 napisał:

Jako ciekawostka- jezdzilem w Angli nissanem ktory miał manetke kierunków z prawej strony kierownicy

Miałem do czynienia z Mazdą 323 Anglikiem która miała tak samo 

5 minut temu, Qwazi napisał:

Mam w garażu Włocha i japońca, tam gdzie strzałka/wąż od dystrybutora tam wlew 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Doje krowy ale powiem wam że nasi grali z najlepszymi zespołami i niby przegrali ale z najlepszym nie wstyd przegrać,w sumie jak by nietrafili od razu na Francję czy argentyne mieli by lepsze miejsce.Jak by nie było na 32 zespoły to ranking im się sporo podniósł.

Edytowane przez Strongman
  • Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, jahooo napisał:

ja mam piktogram po prawej i wlew po prawej, ale np w Ducato wlew jest po lewej, a piktogram po prawej

na pewno sprawdza się strzałeczka przy symbolu

auta produkowane w krajach z ruchem lewostronnym , nawet po konwersji na wersję eurpejską fabrycznie, nadal zachowują cechy , wielu producentów jednak teraz produkuje oddzielne modele na rynek europejski, azjatycki i USA, na przykład mazda 6 na japonię jest inna niż europejska, i to w wielu detalach, a jeszcze 626 GF  w zasadzie różniła się tylko reflektorami i kerownicą z prawej strony, tak samo jest z Toyotą

Nie interesuje się jakoś mocno takimi rzeczami, ale miałem możliwość pojeździć wieloma samochodami osobowymi, które też tankowałem. Często było tak, że podjeżdżając na stację konsternacja z której strony wlew. Ta zasada nigdy nie zawiodła. W busach być może nie działa bo one wlew mają z reguły z lewej strony

Opublikowano
16 minut temu, gregor1284 napisał:

Toc wiem, czyli nie poniszczą i naprawiać nie brak. Tym bardziej dożyjesz bez jakich kolwiek zmian. 

Zdechnę chyba, dopiero śniadanie jem 

Ano, ja osobiście uważam, że w aucie mam syf ale ci, którzy mają dzieci twierdzą, że w aucie czyściutko...

-9,5 już na termometrze. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v