Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
27 minut temu, 6465 napisał:

Kiedyś stałem na rynku przy budzie z mięsem za taką psitą, i ona mówi "poproszę kawalek słoninki dla sikorek" gość wyciągnął taki płat z pół świni i pyta ile ukrócić a ta mówi że może być cały. A ten wjebał to na wagę a tam 2,3kg. I mówi to sporo ma pani tych sikorek. Myślałem że pierdolne ze śmiechu.

Ja chcę kupić słoninę czy kaszanę to kupuje i h*j komu do tego co będę z tym robił.

Ja już żem się nauczył że nie ma co się takimi rzeczami przejmować. Masz dupe ci obrobia, nie masz dupe ci obrobia, masz tyle co wszyscy dupe ci obrobia.

Opublikowano (edytowane)

No to kuźwa dożynki 😊 , dzts koniec żniw , 

Miło zaskoczony z pszenicy jarej Harenda ,bez tej całej otoczki fungi , mikro, regulacji ... plon 3,5 zbiornika bizona z056 , jak się sprzeda będzie wiadomo dokładnie 😊

IMG20220805164423.jpg

Edytowane przez Dziad932
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Baks00 napisał:

Rozwiń

No jak Ty mogłeś w ogóle pomyśleć że to do Ciebie jak Ty może nawet nie wiesz gdzie ta paskudna kraina zwana puszczą kurpiowską leży 

Edytowane przez gregor1284
Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

A bo nie świadczyłeś usług które by mnie interesowały 😉 

można zmienić 🤣

Opublikowano
2 minuty temu, HF86 napisał:

ale mnie dzisiaj us znerwowal 🤯😱

dosyć dosypywania do budżetu. teraz tylko ja i moja kieszeń 😡

Co tam się wydarzyło? Jakie koniec ktoś na linki i harnasie musi zarobić! 

received_576081904219113.jpeg

2 minuty temu, Baks00 napisał:

To jest chora instytucja....

Czynny żal i głębokie ubolewanie trzeba wyrażać 🤭

• Haha 1
Opublikowano

co to to już nie. 

nie w tym parszywym socjalistycznym ustroju wszelkich krwiopijcow. 

który nie pracuje, ten niech I jeść nie powinien. 

5 minut temu, Dziad932 napisał:

No to kuźwa dożynki 😊 , dzts koniec żniw , 

Miło zaskoczony z pszenicy jarej Harenda ,bez tej całej otoczki fungi , mikro, regulacji ... plon 3,5 zbiornika bizona z056 , jak się sprzeda będzie wiadomo dokładnie 😊

IMG20220805164423.jpg

jaki przedplon?

Opublikowano
8 minut temu, jacus napisał:

co ma konajaca pompa wtryskowa do uszczelki pod glowica ??? jesli zimny pali dobrze a goracy wcale albo kiepsko i jest slaby to chyba testow zadnych nie trzeba ???

Hf pisal.cos o uszczelce. Po mojemu to.do.pompy trzeba zajrzec bo taknjakby go.dlawilo podczas jazdy i dźwięk jakis taki inny niz wcześniej

Opublikowano
4 minuty temu, HF86 napisał:

co to to już nie. 

nie w tym parszywym socjalistycznym ustroju wszelkich krwiopijcow. 

który nie pracuje, ten niech I jeść nie powinien. 

jaki przedplon?

A taka mieszanka jara owies, pszenica, jęczmień

Opublikowano

sprawdź czy przez filtr ciągnie, czy dmucha. 

1 minutę temu, Dziad932 napisał:

A taka mieszanka jara owies, pszenica, jęczmień

polskie zmianowanie. ziarko ozime, ziarko jare 🤣

Opublikowano
12 minut temu, gregor1284 napisał:

Co tam się wydarzyło? Jakie koniec ktoś na linki i harnasie musi zarobić! 

received_576081904219113.jpeg

Czynny żal i głębokie ubolewanie trzeba wyrażać 🤭

E tam

Opublikowano
21 minut temu, danielursus3p napisał:

Ja już żem się nauczył że nie ma co się takimi rzeczami przejmować. Masz dupe ci obrobia, nie masz dupe ci obrobia, masz tyle co wszyscy dupe ci obrobia.

Co tam w sąsiedniej gminie słychać? 

Jest gdzie słomy was kupić? 

Laverda jutro jedzie na wasze rejony, i mój rozrzutnik 

Opublikowano

z podwórka wygnałem ostatnio kuzynów jak zaczęło się to chwalić ile to na czarno i ile to z gopsu się należy 😤

Opublikowano

dosyć aws owców co tylko myślą jak piniendzy od podatnika dla nieroba wypatrują 😡

zdrowe ręce i nogi a się robić nie chce to głód przymusić powinien i nauczyć. 

Opublikowano
29 minut temu, Karol6130 napisał:

Co tam w sąsiedniej gminie słychać? 

Jest gdzie słomy was kupić? 

Laverda jutro jedzie na wasze rejony, i mój rozrzutnik 

Słomę to ktoś jakimś jd i mf 390 oporowo kupuje. Nie wiem kto to ale jak leci. Większość jednak robiła sieczkę. 

Ja dziś żem zakończył więcej roboty nie biorę. 

Opublikowano
2 godziny temu, 6465 napisał:

Kiedyś stałem na rynku przy budzie z mięsem za taką psitą, i ona mówi "poproszę kawalek słoninki dla sikorek" gość wyciągnął taki płat z pół świni i pyta ile ukrócić a ta mówi że może być cały. A ten wjebał to na wagę a tam 2,3kg. I mówi to sporo ma pani tych sikorek. Myślałem że pierdolne ze śmiechu.

Ja chcę kupić słoninę czy kaszanę to kupuje i h*j komu do tego co będę z tym robił.

Mama pracowała w Dino, babka przyszła do lady mięsnej i mówi że chce kaszanki dla psa, tylko żeby z innej masarni była niż ostatnio bo się włosy trafiały 🤣🤣

• Haha 3
Opublikowano

Musiał się pies babce poskarżyć żeby zmieniła masarnię.

5 godzin temu, gregor1284 napisał:

Co to za senatorium 😂

W sanatorium miłości był,   xD  ale jak zaczął ględzić o covidzie, to wszyscy pouciekali, dlatego nie podupcył tam.  :P

• Haha 3
Opublikowano
4 godziny temu, danielursus3p napisał:

Słomę to ktoś jakimś jd i mf 390 oporowo kupuje. Nie wiem kto to ale jak leci. Większość jednak robiła sieczkę. 

Ja dziś żem zakończył więcej roboty nie biorę. 

Teraz zboże dojrzałe to ten kończy. 

Teraz to kosić tylko 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Szukałem,nic nie znalazłem wiec napisałem ten temat.
      No,własnie na pewno czesc z was ma komórke,bo to przydatne urządzenie
      Chciałbym wiedziec jakie macie marki i modele swoich sprzetów,jesli to nie jest tajemnicą..
      Co jest w nich dobre i przydatne a co raczej nie pasuje i wam przeszkadza.
      Piszcie ,chetnie zobacze jakie posiadacie sprzety.
      Ja mam aktualnie Nokie 3310 i jestem zadowolony,nie psuje mi sie,jest prosta w obsłudze.
      A wady to wiadomo jak w starych telefonach,a mianowicie brak polifonii,troche juz sie muli ze starosci ale jakos chodzi,juz mi sie cyfry na przyciskach zmazaly ale mam ja tak dlugo ze jak pisze cos to juz pamietam gdzie co jest.
      Tak wiec prosze o wypowiedzi.
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
  • Dodaj nową pozycję...
v