Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
16 minut temu, hubertb napisał:

Nie kleje sam, jest tylu "oklejaczy" że ceny są dość niskie.  Na pewno najlepiej mieć klime i nie ma dwóch zdań. Nawet taka robi robotę potężną Klimatyzator dachowy 12V Resfri ciągnika kombajnu S5R312V za 3499 zł z Świdnik - Allegro.pl - (9833647998)

użytkujesz to w kombajnie ? W busie może i robi robotę ale w kombajnie gdzie masz praktycznie zerową prędkość i silne zapylenie jakoś nie mogę uwierzyć że to działa 

Opublikowano
1 godzinę temu, mj23 napisał:

No , właśnie ja mogę i dlatego bawię się trochę w przewracanie ziemi . 

Jak ktoś ma możliwość to czemu nie. 

Opublikowano
11 minut temu, gregor1284 napisał:

🤦‍♂️

chłopina był gorszy z ortografii i nawet prezydentem był. 

a ja na polskim bardziej piniondz liczyłem jaki zarobię jak się narobię. 

Opublikowano
1 godzinę temu, hubertb napisał:

Najwięcej pcha się przez tylne okno, ja go nie otwieram nigdy. Mój brat np. nie może jechać z zamkniętym. 

Okno tylne, okna boczne i drzwi otworzyć 

Klima taka że z kabiny chce wywiać 👍

Opublikowano
1 godzinę temu, Pafnucy napisał:

temperatura to pikuś, dmuchawa wiaterek robi i szyby pootwierane.

najgorszy ten pył i rózny badziew z przekwitniętych kwiatków i innych dmuchańców.

To w maseczce😷

Opublikowano

No, Panowie, dobre wieści. Od dziś do wujka Łukaszenki można bez wizy jechać. Po tańszą ropkę. I po wezwanie do łagru, albo na front. Kto chętny?

"Łan łej tiket". 😉

• Confused 1
Opublikowano
7 minut temu, Agrest napisał:

Jęczmień sprzedany? Czy zrucony?

Z pierwszego pola zrzucony

Z drugiego czeka na chłodniej

Nie ma kupca z olx nawet nikt nie zadzwoni.

Fakt ze dałem cenę jak w grudniu.

Opublikowano
pawel885 napisał:

użytkujesz to w kombajnie ? W busie może i robi robotę ale w kombajnie gdzie masz praktycznie zerową prędkość i silne zapylenie jakoś nie mogę uwierzyć że to działa

Mam w kombajnie jedynie fabryczny nawiew, ogólnie zamykam kabinę zazwyczaj i jakoś da się wytrzymać. Rewelacji oczywiście nie ma, ale lepiej to niż pełno kurzu.

Opublikowano
Przed chwilą, Bananek napisał:

Nie nie. Ja mogę najwyżej solarkę odkupić jak który bialorus przywiezie.

a kiedyś tak lubiłeś zagraniczne wycieczki 🤭

Opublikowano
5 minut temu, Bananek napisał:

No, Panowie, dobre wieści. Od dziś do wujka Łukaszenki można bez wizy jechać. Po tańszą ropkę. I po wezwanie do łagru, albo na front. Kto chętny?

"Łan łej tiket". 😉

Kup kaszy i soli jak pojedziesz😂

Opublikowano
4 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

Z pierwszego pola zrzucony

Z drugiego czeka na chłodniej

Nie ma kupca z olx nawet nikt nie zadzwoni.

Fakt ze dałem cenę jak w grudniu.

czyli ile?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v