Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, Belaruss820 napisał:

To są jedne wielkie jaja. Od wczoraj juz karty vitay niezarejestrowane sa nieaktywne. Nie mozna wydawac juz klientom nowych. Ci co nie mają smartfonow i nie mają kart to nie skorzystają na tym,a znam.sporo ludzi co ma stare telefony jeszcze. Ktos kto bedzie chcial z tego skorzystac musi kupic nowy telefon. Te limity to na gaz lpg nie działają. Z kartą bedzie mniejszy limit paliwa, smiac mi sie chcialo jak kierownik mowil ze to az 150l promocji. Caly lipiec,pozniej wroci vat. Jakos trzeba ludzi nastawic do tych zakupów,wczoraj to kazdy pytal czy juz obnizka cen jest bo obajtek tak obiecywał od wczoraj

Ale zanim opuszcza najpierw wybbije cena do góry o te 30 groszy na litrze 

Złodzieje i oszusty. 

Jedno się tylko nasuwa na język  

i0KsrQ6No2w 

Opublikowano
9 minut temu, MonteChristo napisał:

I obsrajtek razem z pieprzonym żydem morawiecki za rok odtrąbią sukces ogromne zyski orlenu, utopić ich w tej ropie

Cała akcja pod brajanka, głównego wyborcę

Opublikowano
jacus napisał:

5 minut temu, slawek74 napisał:

ja się do Ciebie nie wybieram... 🤭

co by tu robil -ani krow ani swin 😂,

nie znasz mnie ani moich umiejętności i zainteresowań 😁🙋‍♂️

Opublikowano
22 minuty temu, slawek74 napisał:

ty na pewno nie zasługujesz....

No to całe szczęście ☺️

Opublikowano
Łolek napisał:

48 minut temu, Bananek napisał:

O żesz Ty. 😉 Od małżonki nic nie dostałem, bo od 5:30 w pracy jest. Ale nadrobimy. 😉 Tym bardziej, że dziś przypada nasza jedenasta rocznica ślubu. A dwudziesta bycia razem. Łomatko, kiedy to zleciało.

Samych szczęśliwych dni (i nocy też) na kolejne 20lat bycia razem 

Dziękuję.

Opublikowano
36 minut temu, slawek74 napisał:

mówiłeś że wiesz 🤔

Tak mi się wydaje po układzie budynków  ;)

Opublikowano
Przed chwilą, slawek74 napisał:

to co jest ''charakterystycznego'' ?

Obora jakby ze stodoła połączona i starsze budynki w koło jakby. 

Opublikowano

Podniecacie się jakimiś promocjami ulgami  h*j wie czym jeszcze, plus węgiel plus prąd, a potem rozczarowanie jeszcze nikt nikomu nic nie dał za darmo czy to te, czy tamte 

@bratrolnikamożiwe@bratrolnikamożliwe że jutro do świętego miejsca się wybiorę to może koło ciebie polecę 

A i twój num gdzieś przesiałem  podeślij na priv bo może się kiedyś przydać 

• Like 2
Opublikowano

No nic, trzeba iść matki w odkład wrzucić 🤔. Gorunc się szykuje, a tu pasuje już sprzątać pod żniwa. Ehhh.

Opublikowano
Łolek napisał:

Podniecacie się jakimiś promocjami ulgami  h*j wie czym jeszcze, plus węgiel plus prąd, a potem rozczarowanie jeszcze nikt nikomu nic nie dał za darmo czy to te, czy tamte 

święte słowa 👍 jedyne co się uda w hurcie czasem taniej kupić to nasze a i tak nas na koniec golą...

danielursus3p napisał:

Przed chwilą, slawek74 napisał:

to co jest ''charakterystycznego'' ?

Obora jakby ze stodoła połączona i starsze budynki w koło jakby. 

tak to prawie u co drugiego więcej szczegółów wjazd albo coś jeszcze 🤔

Opublikowano
7 minut temu, Łolek napisał:

@bratrolnikamożiwe@bratrolnikamożliwe że jutro do świętego miejsca się wybiorę to może koło ciebie polecę 

A i twój num gdzieś przesiałem  podeślij na priv bo może się kiedyś przydać 

No ale jak dają to trzeba brać a nie tylko dokładać by inni brali

• Haha 1
Opublikowano
Rolnik1973 napisał:

No ale jak dają to trzeba brać a nie tylko dokładać by inni brali

jaka pomoc 🤦‍♂️ narpierw podniosą by potem dać ale nie dla wszystkich 45zł 🙋‍♂️ kit kit i mydlenie oczu

trzeba kawkę wypić i trawę przetrząsnąć by trochę sianka zrobić...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v