Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, Leszy napisał:

Lepiej być na izolacji, bo na kwarantannie musisz być jeszcze przez kilak dni po zakończeniu izolacji domowników.  

Tzn źle to ująłem... Mają wynik pozytywny i izolacje a nie kwarantanne 

Bo wyczytałem że jak wynika pozytywny to izolacja a nie kwarantanna 

Swoją drogą ciekawe czy ja już miałem tego "nowego" wirusa 🙊 nie wiem a maseczki praktycznie nie używam bo nie będę w kagańcu chodzić 

Edytowane przez TheraRolnik
Opublikowano
1 minutę temu, TheraRolnik napisał:

maseczki praktycznie nie używam bo nie będę w kagańcu chodzić 

Przecież nikt nigdy nie twierdził, że maska chroni przed Cię przed zarażeniem. Teoretycznie to miała chronić innych abyś ich przypadkiem nie zaraził. 

Opublikowano
2 minuty temu, bratrolnika napisał:

Pięć duch mogę dać, w ciemno

A ten Bodzentyn to gdzie to jest?? Czy to jeszcze Polska???

Nie kupuj od niego ... Jeszcze ci wciśnie jakom chorobę i dopiero będzie 🙊

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Pafnucy napisał:

blisko bys miał . ze 200km.

Ale czy to jeszcze w Polsce jest???

Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

Nie szalej, po co mu tyle, i tak się zbiera z tego świata... Nie zdąży wydać...

Dychę to na ostatnią drogę braknie, pomnik jaki też z 15 trzeba dać

Opublikowano
1 minutę temu, Leszy napisał:

Zostawi potomnym. 

Toż nie ma podobno. Jak to mawiał pewien stary kawaler- "żeby przep*erdolić wszystko to nikogo nie potrzebuję, tylko czasu"...

2 minuty temu, bratrolnika napisał:

Dychę to na ostatnią drogę braknie, pomnik jaki też z 15 trzeba dać

No niby tak...

Opublikowano

ale żeście się rozpisali 🙉🙉🙉

co działo się 🤔

Opublikowano
50 minut temu, superfarmer02 napisał:

Nie ma ktoś jakiś byćków takich miesięcznych w nie dużych pieniądzach? @Łolek nie wiesz o czymś? 

Nie wiem, ale się dowiedzieć moge, a czy od handlarza interere cię czy tylko od chłopa ile sztuk 

Opublikowano
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

Lecą na Polsacie chłopaki do wzięcia, i Jaruś mówi: jakbym miał dziecko to bym o nie dbał, jak o psa🤦‍♂️

Niektórzy tam odstawiają a niektórzy normalni,nieraz lubię to obejrzeć.

Opublikowano (edytowane)

echchch. i wszystko w temacie....

o mój kolega. rowerowiec...:D

se tatuaża musi zrobie...🤔

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano (edytowane)

@superfarmer02 mogę ci dać namiar do chłopaka co mi przywoził. Mówiłem mu co chce i jak miał to mi przywoził. Raz 2szt. A czasami i miesiąc nic nie miał i powiedział nie miałem nic dla ciebie. Czasami byłem na wyjeździe to przywoził wyganiał do końca a kasę dostawał następnym razem.

Edytowane przez 6465
Opublikowano
Leszy napisał:

2 godziny temu, slawek74 napisał:

pilkarkę dotykałeś ?

Siatkarka się liczy? 

sam zdecyduj 😉

Leszy napisał:

35 minut temu, TheraRolnik napisał:

No to lipa ... Temat o tych samych co wczoraj

Wszyscy mają wyniki pozytywne i teraz pytanie czy jak jedna osoba zrobi test znowu i wyjdzie negatywny to czy jest już zwolniona z kwarantanny czy wszyscy muszą zrobić test 

Lepiej być na izolacji, bo na kwarantannie musisz być jeszcze przez kilak dni po zakończeniu izolacji domowników.  

ale za kwarantannę jest kasa a za izolację grosze

Opublikowano
7 minut temu, bratrolnika napisał:

Lecą na Polsacie chłopaki do wzięcia, i Jaruś mówi: jakbym miał dziecko to bym o nie dbał, jak o psa🤦‍♂️

Dla dobra ludzkości to pewnie lepiej aby wielu ludzi się nie rozmnażało...

Opublikowano
1 godzinę temu, Agrest napisał:

Spulchnienie głębokie gleby to podstawa, choć jak zlesna gleba to i tak może być problem.

A wielopalczastosć, brodawki z korzeniami to kwestia nicieni

Można to jakimś środkiem opryskać?

I mi pasuje znowu w tym roku 0.5 ha zasiać warzyw 

Opublikowano
7 minut temu, bratrolnika napisał:

Nosz kurła ,,legancko tego"🙆‍♂️ 

Lepiej aby on dzieci nie miał.

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Leszy napisał:

Przecież nikt nigdy nie twierdził, że maska chroni przed Cię przed zarażeniem. Teoretycznie to miała chronić innych abyś ich przypadkiem nie zaraził. 

Ja nie zapomnę jak na początku tego wirusa poszedłem do sklepu bez maski a jakaś baba zaczęła się na mnie wydzierać że gdzie ja mam maseczkę że ich wszystkich po zarażam 😂 za chwilę przyszedł kolejny bez maski i do niego też zaczęła się pruć 😂

Opublikowano
2 minuty temu, PAN88 napisał:

Można to jakimś środkiem opryskać?

I mi pasuje znowu w tym roku 0.5 ha zasiać warzyw 

A nie wiem czy jest coś jeszcze. Ogólnie to nematocydy są na nicienie no i parowanie gleby, gorczyca mątwikobójcza, aksamitka.

Aksamitka jedna z lepszych roślin nicieniobójczych

Opublikowano

mas jakieś fotki tej onej? znaczy link czy cóś.

1 minutę temu, bratrolnika napisał:

Teraz z jakąś "rakietą" się prowadza, taka półtorej normalnej dziewczyny

Opublikowano
szymon09875 napisał:

11 minut temu, DANDYS napisał:

działa, ale przy turze nie wygodnie,

No to cylinderki winne jak ręczny działa 

jak nowe 😄na jedno koło już jest ale rurka strzeliła od chłodnicy skrzyni, pod podłoga...

gregor1284 napisał:

3 godziny temu, DANDYS napisał: skazany chyba jestem ze nie bedzie hamulców w tym klamocie jabnym , poł dnia pompki wymieniać i tak nie ma hamulcy 😒 W czym?

w 80

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v