Massey Ferguson 3085- Hałas ze skrzyni
Przez
adrianurban, w Massey Ferguson Seria 30XX-31XX-61XX-26XX-36XX-81XX
-
Podobna zawartość
-
Przez sebek33
Witam panowie mam masseya 6120 i mam taki problem, jak jest zimny silnik to obroty ma 400 jak się rozgrzeje to stopniowo sobie sam podnosi na 850 pompa i wtryski były robione dodam że przed zrobieniem też się tak samo zachowywał dlatego dałem do zrobienia ale nie pomogło zrobienie tej pompy. Powiem ze rano ciężko pali ale jak raz odpali to pózniej ładnie pali, dodam że jak skręcam kołami to obroty spadają z 850 na 300 tak pompiarz ręce rozkłada bo jeszcze takiego przypadku nie mial zauważyliśmy że jak poł bieg zmieniam na biegu jałowym z C na D to obroty spadają o 100 a nieraz o 150 ratunku bo już nie wiemy co mu dolega
-
Przez mf21
Witam, MF jest po wymianie filtrów hydraulicznych i oleju.Jak się zmienilo olej wspomaganie ganc leciutko paluszkiem latało, ale dzisiaj wchodzę odpalam ciągnik czy to niskie czy wysokie obroty wspomganie tak jakby buczy ,słychac na dworze jakies takie bżęczenie a w kabinie taki dzwięk buczenia z kierownicy ,jaka moze byc tego przyczyna zimny olej czy co?
-
Przez thesykacz
Witam. Chciał bym wymienić olej w przedniej osi czyli:
Most jaki olej wlać i ile wchodzi?
Zwolnice jaki olej i ile wchodzi do jednej?
Sama oś jaki olej i ile wchodzi?
Ciągnik to massey ferguson 3070.
Z góry dziękuję i pozdrawiam.
-
Przez kamil800
Witam
Mam fabryczny przedni tuz na mf 8120 ale na tabliczce nie ma podanego jego maksymalnego udzwigu. Bede mu robic obciaznik na przod ale nie chce przesadzic i przydaloby sie wiedziec jaki tam jest udźwig
-
Przez Mistrzu2
Szukam kupić kompletu ORYGINALNYCH obciążników na przód zdjęcie dla uwagi. 17-100 Bielsk Podlaski.
-