Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, witejus napisał:

zawsze u władzy są niedojdy,tylko ci wszyscy którzy siedzą wokół na płocie pozjadali wszystkie rozumy i wiedzą co i jak zrobić tylko znowu jak ci z płotu dojdą do władzy okazują się niedojdami i nieudacznikami 🤣

Większość elektoratu to gamonie i niedojdy więc kogo mają wybrać tym bardziej że lud zawistny i lepszych od siebie nie wybierze bo pewnie nakradli

Gośc jest smieszny. Niedawno ustami swoich ministrów przyznał  że przedsiębiorcy stracą a teraz zapewnia że zyskają. Zapewnienia premiera to najlepsza rekomendacja by uciekac z biznesem do Czech 😁   Przedsiębiorcy myślą o przeniesieniu działalności do Czech. Premier: to nieopłacalne (msn.com)

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
12 minut temu, Ulman napisał:

apewnienia premiera to najlepsza rekomendacja by uciekac z biznesem do Czech 😁   Przedsiębiorcy myślą o przeniesieniu działalności do Czech. Premier: to nieopłacalne (msn.com)

"– Ten ruch się po prostu nie opłaca – powiedział premier". 

Ten ruch się nie opłaca, bo i tak was dopadniemy. Za to tu, na miejscu, możecie liczyć na szybką i w miarę możliwości bezbolesną śmierć.😂

A na zakończenie dodał "Boże chroń Królową" oraz "In god we trust, all other we track"🤣

Opublikowano

PIS codziennie tysiące razy podkreśla ze jest prawicą mimo ze to kłamstwo. Wzorem Goebbelsa powtarzają  to setki tysięcy razy i w końcu masy uwierzyły. Dlatego gdy Morawetzky uświadamia ze coś się nie opłaci to należy  uważnie tą możliwość   przemyśleć.  Gdy nastąpi exodus biznesu do Czech to TVPIS wmówi ludowi ze tak naprawdę to przeniesli sie tam tacy co nie potrafią liczyć bo w Polsce jest lepiej a tak w ogóle to był wrogi element więc dobrze ze ich nie ma bo oni to tylko kradli i biedny ciemny lud robotniczy wykorzystywali.🤣 

Opublikowano (edytowane)

12 lat temu biegli nie stwierdzili u Tomasza M., który przyznał się do zabójstwa 11 letniego Sebastiana, zaburzeń seksualnych i dewiacji. Wówczas też porwał 10 latka, przetrzymywał i robił nagie zdjęcia. Mimo poważnych zarzutów, otrzymał karę w zawieszeniu

porwał 10 latka, przetrzymywał i robił nagie zdjęcia

biegli nie stwierdzili u Tomasza M. zaburzeń seksualnych i dewiacji.

skąd, k**wa, (moje pierwsze przekleństwo na forum odkąd tu piszę od 2006 roku) porywanie dzieci i robienie im nagich zdjęć to normalne zachowanie każdego człowieka

wolne k sądy, kto to przygotowuje do zawodu ???

Edytowane przez nie
Opublikowano

Lud dostał pincet i info w TVPis że podatki spadają więc będzie w to bezmyślnie  wierzył a nie analizował co rządzące draństwo faktycznie robi. Większość zawsze jest głupia. 

Opublikowano
6 godzin temu, nie napisał:

12 lat temu biegli nie stwierdzili u Tomasza M., który przyznał się do zabójstwa 11 letniego Sebastiana, zaburzeń seksualnych i dewiacji. Wówczas też porwał 10 latka, przetrzymywał i robił nagie zdjęcia. Mimo poważnych zarzutów, otrzymał karę w zawieszeniu

skąd, k**wa, (moje pierwsze przekleństwo na forum odkąd tu piszę od 2006 roku) porywanie dzieci i robienie im nagich zdjęć to normalne zachowanie każdego człowieka

Może chcieli aby ludzie mu wymierzyli sprawiedliwość 🤔 po co darmozjada utrzymywać za nasze podatki.

Opublikowano

12 lat temu biegli nie stwierdzili u Tomasza M., który przyznał się do zabójstwa 11 letniego Sebastiana, zaburzeń seksualnych i dewiacji.

Kto przygotowuje biegłego sądowego do zawodu? No kto, pewnie sędzia.😂 

Chyba że był to Pan Prokurator Piotrowicz który odkrył właśnie znaczącą rolę "ciumka" w wychowaniu młodego człowieka.😂

Opublikowano

Nie stwierdzili bo pytanie było o dewiacje seksualne a nie, że jest pierdolnięty ogólnie. Ja też jestem. Tak pokazały sytuacje - choć nomen omen inne (można dodać "zgoła inne" jednak w tym temacie...) ale zamknąć mnie za to nie mogą bo jakoś się w ryzach człowiek trzyma no i niema katalizatora dla reakcji. Tam było podobnie jak sądzę.

Opublikowano

Prezes zapatrzył sie na Orbana, Orban na Prezesa i będziemy sobie tak konkurować w kwestii kto szybciej doprowadzi swój kraj do upadku. No i jeszcze kwestia "ciepłego człowieka" Łukaszenki. za***ista ekipa się zebrała.😂

Opublikowano

W zasadzie można, bo nawet Łukaszenko szybko przyzwyczaiłby się do sytuacji. A może nawet powiedziałby że w Polsce już jest to, do czego on cały czas dąży. Tylko bałbym się go dopytywać do czego .😂

Opublikowano
8 godzin temu, nie napisał:

https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/marszalek-sejmu-nie-zgodzila-sie-na-posiedzenie-zespolu-ds-pedofilii/4jkdy3z,79cfc278       

lecznictwo psychiatryczne jest w zapasci-wszystkich nie da sie zamknac..

od 2006- szacun tym bardziej ze samo forum powstalo w polowie tego roku i wtedy nie za bardzo bylo komu i o czym pisac, pod jakim nickiem pisales bo nie kojarze ?

Opublikowano (edytowane)

ciekawy sondaż dziś wyszedł 49 % badanych nie miało by ochoty wziecia  udziału w wyborach i zresztą nic nowego bo tego się można było spodziewać ale to dowodzi żę hołownia nie jest poważnie brany pod uwage , jest miejsce na nową partie .                                https://energia.rp.pl/surowce-i-paliwa/31797-shell-musi-zmienic-model-biznesowy?utm_source=rp&utm_medium=teaser_redirect             -   Teraz mowa o prywatnej firmie, która ma tylko centralę w Holandii     

Edytowane przez jarecki
Opublikowano (edytowane)

a dlaczego?
byle głupek może ... wkopać słupek.
akurat ta czynność nie przekracza możliwości nawet ... albo nie będę porównywał do naczelnych "naczelnika" :P
no ale tyle to nawet On potrafi

(odwracając kota ogonem)

zezwolić lub zabronić budowę może nawet ten który niczego sam zbudować nie potrafi

w zasadzie ten co potrafi to buduje i nie ma czasu wtrącać się w budowy innych.

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
6 minut temu, jarecki napisał:

mam nadzieje że to fejk  –

Gdyby kraj był rządzony przez normalnych ludzi a społeczeństwo było zdrowe na umyśle to wiedział byś  od razu że to dowcip. 

Opublikowano

ale to jest jak najbardziej zdrowy kraj - rzeczywiscie ten slupek zostal wkopany-na pewno gdzies filmik z tego bedzie, potem zniknal a nastepnie sie odnalazl, morze go oddalo.

a reszta to zart,  najlepsze sa dowcipy w ktorych jest duza doza prawdopodobienstwa nie takie tablice w polsce wisza......

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v