Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rosjanie to gościnny i wesoły naród pomimo ucisku większego jak u nas są bardzo serdecznie a Polacy na nich psy wieszają trzeba poznać kilku Rosjan porozmawiać i się zdanie i myślenie zmieni .

https://www.facebook.com/silamuzykiSM/videos/263661428686425

Polska tylko się likwiduje  wszystko w h*j .

Największe targowisko w Szczecinie może zostać zlikwidowane. Popularny Manhattan, czyli miejsce zakupów tysięcy mieszkańców regionu, może przegrać z rozbudową ul. Staszica. Takie plany ma miasto, które w studium uwarunkowań i kierunków zagospodarowania przestrzennego zastąpiło większą część targowiska - nowym pasem drogi. Sfrustrowani mieszkańcy bronią Manhattanu i zbierają podpisy pod petycją do prezydenta, a sprzedawcy drżą o swoje miejsca pracy

Opublikowano
8 godzin temu, Bogdan675 napisał:

Może być zdjęciem przedstawiającym 2 osoby i tekst „Fakty TVN: cała npaBAa całą dobę. Tu taka skromniutka dygresja do fragmentu oświadczenia "jesteśmy niezależni i nie pracujemy dla polityków". Wnioski zostawiam myślącym.”

Jarosław Kaczyński i jego dawny pupil Buś /Andrzej Wiernicki /Agencja FORUM

Każdy przytula wedle upodobania......

Czy Sakiewicz przeprosi marszałka Grodzkiego? Zdecyduje sąd

.......i kazdy ma swoich dziennikarzy......

Zobacz obraz źródłowy

...... a na koniec się okazuje że to i tak jedna sitwa

Opublikowano
5 godzin temu, jacus napisał:

I tak oto historia zatoczyła koło, czyli po opłakaniu ofiar smoleńskich szykujemy kolejną ekipę do przyjebania o glebę. Kuźwa ilu ludzi ryzykuje swoje nazwiska , aby potem przykryć jełopa który ma problemy z zegarkiem. Cztery minuty leci Embrayer poza wszelką kontrolą i dopiero po czterech minutach przejmuje go Poznań. To się w pale nie mieści.

Opublikowano
7 godzin temu, DTaras napisał:

dysydent - degeneracja szmalem i lenistwem jest taka sama w USA, Niemczech jak i w Polsce.

no obecnie tak, sie wzieło zglobalizowało przede wszystkim to co najgorsze i czy ja mówię że tamci lepsi? tylko tamci dalej zaszli zanim.. no i tamci mniej monolityczni i gdy większość do niczego to zawsze jakieś nowe kiełkuje. u nas ... albo nie dopiszę reszty bo się narażę zaraz tym co narodu od państwa nie odróżniają.

Opublikowano
10 minut temu, mirro napisał:

I tak oto historia zatoczyła koło, czyli po opłakaniu ofiar smoleńskich szykujemy kolejną ekipę do przyjebania o glebę. Kuźwa ilu ludzi ryzykuje swoje nazwiska , aby potem przykryć jełopa który ma problemy z zegarkiem. Cztery minuty leci Embrayer poza wszelką kontrolą i dopiero po czterech minutach przejmuje go Poznań. To się w pale nie mieści.

Bo PIS nie będzie przestrzegał przePISów które uchwaliła postkomuna i układ z Magdalenki. 

Opublikowano

https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2021-04-20/kazdy-dorosly-moze-zostac-zaszczepiony-jesli-dawka-mialaby-sie-zmarnowac-jest-rozporzadzenie/?ref=slider

Po prawie półroczu wykonywania szczepień dopiero dosli do takich wniosków....... 

No i oczywiście dziodzienie akcja szczepień przyśpiesza.... 

Atu co i róż dostawy szczepionek pomniejszone........ 

To jak maja szczepienia przyspieszać..... 

Opublikowano

To jest propagandowo-podprogowy majstersztyk. Brakuje, żeby ludzie zaczęli się bić o tę igłę.

Obserwuję z różnych stron bardzo ciekawe mierzenie sił Rosja-Ameryka oraz reakcję państw ościennych, ćwiczenia itd (kiedyś subskrybowałam kanał rosyjski i co kilka godzin podsyłają filmiki). Sądzę, że to zdecydowanie pozoranctwo i odwrócenie uwagi. 

Opublikowano

jedyne co mi przychodzi (w końcu :) ) do głowy to przykrycie medialne fali inflacji na zachodzie po nademisji pieniądza o wiele bardziej frapującym problemem - groźba wojny

o żesz - a propos napięcia. zostawiłem wczoraj rozbabrane przyłącze trójfazowe bo brakowało jednego gniazda (stare połamane) i nie wyłączyłem zasilania ("esa") a problem w tym że to 60km od miejsca gdzie teraz to piszę.
no żesz ... jak się ta choroba nazywa?
no i po moim "forumowaniu" na czas jakiś

Opublikowano

Takk.. Zamówił jeden u nas szczepionki pfizera zgodnie z zapisanymi ludźmi i dostał 5000 bodaj bez termosu. To szczepił. Wszystkich z listy i kto się nawinie. Straż pożarna i miejska pilnowały aby nikt jadący samochodem nie pierdyknął ludzi z kolejki. Wypsztykali w dwa dni. Oczywiście znalazł się taki co zakablował i faceta zaszczyciła kontrola na tę okoliczność.

Opublikowano

A kto dostaje Modernę bo o niej jest cisza ? Na tapecie są Pfizer i Astra.

21 godzin temu, jacus napisał:

Z jednej strony dobrze, że takie wiadomości się pojawiają. Pokazuje to rządzących stawiających się ponad prawem. Z drugiej strony w tym przypadku skupiono się na zagadnieniu. W przypadku obiadów u Sowy czy zdjęć premier Kopacz, próbowano odwrócić uwagę od zagadnienia, kierując ją na osoby które robiły i zdobyły te materiały.

5 godzin temu, dysydent napisał:

acha :D
no mi nic do głowy...

@Ywa utrzymuje w tajemnicy produkcje ziemniaków, także nie licz na to, że Ci zdradzi co wielcy tego świata zamierzają :P.

Opublikowano
54 minuty temu, DTaras napisał:

Takk.. Zamówił jeden u nas szczepionki pfizera zgodnie z zapisanymi ludźmi i dostał 5000 bodaj bez termosu. To szczepił. Wszystkich z listy i kto się nawinie.

No i takie cuś to ja rozumiem. Jeden gościu bez wsparcia uruchomił punkt szczepień masowych i powszechnych, A dla rządu to pół roku rozmyślań i przygotowań.😂

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v