Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
22 minuty temu, Ursus932 napisał:

Idę stąd , przecież tu k**wa taka dziecinada że szok

a kto Ci każe czytać/oglądać wszystko?
masz szansę podnieść poziom proponując coś od siebie.

Ty przynajmniej pisujesz teksty autorskie a - bywało - że z większą ilością treści jak ten cytowany ;)
A jeśli już idziesz stąd to pokaż przynajmniej gdzie. bo może nigdzie i po nic.
jeśli jest ch..jowo i nie starasz się poprawić to co? wierzysz że samo się wypros... (czekaj bo zaraz ktoś złapie za słówka)

o popatrz wyżej
 @Denwer Ty masz szacunek do samego siebie że takie g..wno wstawiasz?
(tu podlinkuję obrazek z linka gdyby wyedytował bo brzydzę się tego cytować) kolejny argument dla @jareckiego no i Andrzeja Zybertowicza (Tego z wywiadu co wcześniej...) no w końcu "profesór" i we wszystkim mylić się nie miał by odwagi ;)

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał:

to ona mu sie wlamala na konto

Teraz wiadomo dlaczego wali mu sperma do łba bo bidul nie ma gdzie i z kim se ulżyć. 😲

Opublikowano
2 minuty temu, jacus napisał:

to zdjecie z ostatniego spotkania partyjnego zjednoczonej kurwicy

Nie  trafiłeś  bo to  spotkanie  EPL  :P  :P  

Opublikowano
8 minut temu, dysydent napisał:

Jakby to "0" miałoby szacunek do samego siebie to nie wklejałby takiego "G" .

8 minut temu, dysydent napisał:

Opublikowano
11 minut temu, dysydent napisał:

a kto Ci każe czytać/oglądać wszystko?
masz szansę podnieść poziom proponując coś od siebie.

Ty przynajmniej pisujesz teksty autorskie a - bywało - że z większą ilością treści jak ten cytowany ;)
A jeśli już idziesz stąd to pokaż przynajmniej gdzie. bo może nigdzie i po nic.
jeśli jest ch..jowo i nie starasz się poprawić to co? wierzysz że samo się wypros... (czekaj bo zaraz ktoś złapie za słówka)

o popatrz wyżej
(tu podlinkuję obrazek z linka gdyby wyedytował bo brzydzę się tego cytować) kolejny argument dla @jareckiego

Ale już mnie nudzi to , wszystko w koło to samo , miałem sprawe do @PRIMO i wszedłem na jego profil a tam tylko obecna sytuacja polityczna , a to mówię zerkne 🤭 i tu nic się nie zmieniło 🤷‍♂️. A idę pytać jak ratować cielaka z przewlekłą sraczką czy zapalenie jelita 

Opublikowano

Chce wam się tak opluwać przy niedzieli? Ogólnie coraz mniej polityki oglądam a więcej mądrych książek czytam i widzę że mi to służy. Każdy jeden za swoje występki odpowie czy to polityk czy to oplówacz w internecie. Zwalniam i stara się już nie gonić tak za tym światem w stronę przepaści najczęściej . Ogólnie nie oglądam tv ale na weekend u rodziny jestem i tak posakalem po kanalach obejrzałem parę teledysków na MTV pare nowych bajek dla dzieci i jestem przerażony.

Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, PRIMO napisał:

tym razem kwestia techniczna
zauważyłem i ja że post zapisywany gdy już innymi inni przeszli na koleją stronę to po wciśnięciu kontrolki "zapisz" nie odświeża strony pomimo że post zapisało i kolejne klikanie w kontrolkę tylko zwielokrotnia zapis a gdy kto zdąży w międzyczasie wskoczyć to tworzy kolejne posty o identycznej treści.
Jest to albo wynik blokady reklam albo... właściwie to przede wszystkim błędu w kodzie strony na serwerze af gdzie linki do podstron tematów uzależniono od portalu zewnętrznego i to reklamiarza. (już niepamiętam czy gemius.pl czy doubleclick.net)

najlepiej po prostu sprawdzić w drugiej karcie ....

tylko nie zgłaszajcie w problemach technicznych bo jeszcze zaczną poprawiać i wtedy to całkiem wszystko się posypie :P

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, Ursus932 napisał:

A idę pytać jak ratować cielaka z przewlekłą sraczką czy zapalenie jelita

Pectopro pectospeed  pectolit  Betawet C  Enterol  Stoperan.    Biotyl  Erofloksacyna

12 minut temu, soltys48 napisał:

jak twój guru

Nie mam guru

175606925_822569261941944_23830225413146

Edytowane przez Denwer
Opublikowano
18 minut temu, Denwer napisał:

Nie  trafiłeś  bo to  spotkanie  EPL  :P  :P  

brak rynny mnie zmylil 😛, gdyby mial gatki w kolorze wegierskiej flagi to wszyscy by wiedzieli o co kaman.

Opublikowano
4 minuty temu, soltys48 napisał:

Wiesz chociaż że to pisząc wprowadzasz chłopaka w błąd? 

ta   w błąd  :D  :D    :D   ale  z ciebie  "wielbłąd  "  :P  

175606937_822569598608577_14724881221636

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v