Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Kolejny złodziej z pisu. Pewnie bał się latać samolotem. Bo ktoś mógł bombę helową do niego włożyć.

Marecek po raz kolejny się skompromitował. Kłamca sobie powinien w podpisie napisać i definicję tego słowa a nie dysortografią się zasłaniać.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano (edytowane)

z filmu wynika żę to kobieta pierwsza naruszyła  nietykalność  funcjonarjusza .a nie coś mi się zdawało ale znając życie brakuje początku filmu .

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
2 godziny temu, Mariusz2903 napisał:

nie idę na żadne przedterminowe wybory głosowałem na pis na 4 lata jak im się znudziła władza to są chętni z pozycji 

Tu komentarzem może być cytat z @Denwer :lol:

"Jeżeli masz odwagę spróbować czegoś nowego, to możesz się nauczyć tylko więcej, nigdy mniej. Pamiętaj, że błędy są grzechem jedynie wtedy, gdy się do nich nie przyznajesz.,,

Iiiiiii z takiej to prostej przyczyny mogą doj**ać Antoniemu po łapkach.:lol: I słusznie, bo to k**wa nie horror.

https://wiadomosci.wp.pl/film-podkomisji-macierewicza-giertych-zapowiada-pozew-6627993552739136a

Opublikowano

To tylko uwiarygodni tego wariata i jego psychozy  w oczach sekty smoleńskiej. Zaraz powiedzą że oto siły zła atakują Antka po ujawnieniu całej prawdy bo on obnazył mord jakiego dokonali na najlepszych elitach.  

Opublikowano

obstawiasz pan panie daniel ze ulman jest ruskim agentem ??? ja tez  😛, i to od poczatku jego dzialalnosci tutaj- dziwne ze ci "wolnosciowcy" sa sponsorowani przez kraj w ktorym ich idee nie maja miejsca na realizacje-pecunia non olet..

Opublikowano (edytowane)

Przecież Kurski już dawno mówił, że ciemny lud wszystko kupi. I kupuje. Macierewicz pytany dlaczego głosu wybuchów ani zmian fali ciśnienia nie nagrały rejestratory odpowiedział. Bo nie zdążyły. Tak się otumania ciemny smoleński lud.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
1 godzinę temu, witejus napisał:

@jacus wynaleziono nowe lekarstwo na głowę?

No pewnie i to dawno temu we Francji. Gilotyna nazwali a wynalazca również skorzystał z tego urządzenia.:lol:

10 minut temu, hubertuss napisał:

Macierewicz pytany dlaczego głosu wybuchów ani zmian fali ciśnienia nie nagrały rejestratory odpowiedział. Bo nie zdążyły.

Bo wybuch nie stał w drzwiach kabiny pilotów.:lol:

Opublikowano

To był lewacki wybuch spowodowany ulubionym przez lewaków materiałem wybuchowym czyli heksogenem.:lol:Taki wybuch nie trzyma się żadnych zasad, poza lewackimi. No i te drzwi tak też potraktował że zdania uczonych sa podzielone.:lol:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v