Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

nie rozumiem
to nie można jakiejś kopii posektorowej tego dysku zrobić i na niej sobie hasła eksperymentować?

nawet gdyby był hardwerowo zabezpieczony/zaszyfrowany to też można emulować i ... z takie pieniądze na pewno było by warto nawet na superkomputerze jeśli by to było konieczne
jednak Niemcy to....
nie zrobić kopii portfela kryptowalutowego nawet jeśli oficjalnie podano że to niemożliwe
przecież to tylko zapis cyfrowy w 100% kopiowalny

kacapy zaczepki szukają czy rzeczywiście ktoś Im "koło pióra robi"?

https://energia.rp.pl/surowce-i-paliwa/30300-podwodna-lodz-mogla-uszkodzic-nord-stream-2

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)

https://konkret24.tvn24.pl/polska,108/czy-to-jest-oddzial-covid-a-gdzie-sa-ci-chorzy-co-pokazuje-film-ze-szpitala-w-toruniu,1054801.html

Filmik już został usunięty a sprawca zatrzymany za wtargniecie

https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2021-04-02/wtargnal-do-szpitala-bez-maseczki-jest-wniosek-o-aresztowanie/?ref=slider

Nawet taki polsat news nie przedstawił meritum sprawy.... Po co on tam wszedł.....!!!!!!! 

Edytowane przez PRZMAS19821982
Opublikowano

Jutro zabieram się za ogarnianie majdanu w stodole. Będzie gruba akcja 😊

Opublikowano
10 godzin temu, PRZMAS19821982 napisał:

Nawet taki polsat news nie przedstawił meritum sprawy.... Po co on tam wszedł.....!!!!!!! 

Szkoda że debil nie poszedł do kostnicy, szukać zmarłych na Covid.😂

Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, Roman176 napisał:

Z cyklu 'póki nie było internetu tylko rodzina wiedziała żeś debil'

Roman czasem lepiej się wyspać zanim coś napiszesz,wesołych świąt wszystkim na forum

Edytowane przez witejus
  • Thanks 2
Opublikowano
1 godzinę temu, witejus napisał:

Roman czasem lepiej się wyspać zanim coś napiszesz,wesołych świąt wszystkim na forum

A jakby jeszcze do tego byl trzeźwy.... 😁

Wesołych Świąt! 

Opublikowano (edytowane)

Polska jest najbezpieczniejszym Narodem na święcie dla Żydów nasz Rząd  bardzo dobrze się dogadują z Izraelem .

Wesołych świat .

Edytowane przez galan99
Opublikowano

Innej opcji nie było, niema i na pewno za mego życia nie będzie.

Piosenka " Mój jest ten kawałek podłogi..." nie dla nas. 

Opublikowano

Trzeba trochę po polach pojeździć. Nic tak nie cieszy jak rosnące i kiełkujące zboża.

@mirro co tam na przetwórniach słychać? Na wiśniach i czereśniach zdrowego paka ciężko uświadczyć. 

Opublikowano
8 minut temu, Agrest napisał:

Nic tak nie cieszy jak rosnące i kiełkujące zboża.

Oraz nowe ślady bytności dzika na polu😂 17ha TUZ - 11zniszczone w 100%.

Mokrych świąt i zdrowego, spokojnego dyngusa.

Opublikowano
19 minut temu, galan99 napisał:

Nasi wykonują polecania tamci mogą tylko rozkazywać .

Popatrz na Morawieckiego, Pudę, Niedzielskiego , Fogiela , Raua - jacy oni są nasi?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v