Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

@Denver sygnalizuje Tobie, obgadują Ciebie. To nie ja zacząłem ten wątek. Ktoś się włamał na moje konto tak jak Sasinowi i innym biednym politykom pisduaru. Pewnie ludzie Tuska za tym stojąż 🤣😁

Edytowane przez marulekk
Opublikowano
2 minuty temu, marulekk napisał:

Ktoś się włamał na moje konto tak jak Sasinowi i innym biednym politykom pisduaru.

Czekej, czekej jeszce tylko gołe baby się wstawi i będzie tak samo.

• Sad 1
Opublikowano
8 minut temu, marulekk napisał:

@Denver sygnalizuje Tobie, obgadują Ciebie. To nie ja zacząłem ten wątek. Ktoś się włamał na moje konto tak jak Sasinowi i innym biednym politykom pisduaru. Pewnie ludzie Tuska za tym stojąż 🤣😁

To czaskoski szlaucha mu wpuścił😁

• Haha 2
Opublikowano
3 godziny temu, mirro napisał:

No dobra. to niech Ministerstwo zdrowia Organizuje  WOŚP,

chyba była propozycja za czasów PO-PSL  dopłaty do bobytu w szpitalu przez usługobiorce 

Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, jarecki napisał:

chyba była propozycja za czasów PO-PSL  dopłaty do bobytu w szpitalu przez usługobiorce 

dopłaty do wyższych standardów czyli NFZ daje ci gips Ty dopłacasz i masz lekki gips akrylowy itp. nie finansujesz całości jak teraz, tylko dopłacasz różnicę.

Edytowane przez agromatik
Opublikowano

i tu jest taka dopłata w sumie ok , bo po zdjeciu gipsu różnicy nie bedzie jednakowo trzebasię rehabilitować , a znając życie za ten akrylowy trzeba by kilka razy płacić bo przy składaniu kosci  coś sp***dolą .

Opublikowano (edytowane)

A skąd mam wiedzeć? Ich pytaj

Jak zaszczepiona Janda była wielkim skandalem to chyba i Giżyński jest nie mniejszą szują od niej? No chyba że jemu sie po prostu nalezy😄  Ciekawe czy TVPis tez będzie o tym podłym występku przez dwa tygodnie mówił bez przerwy. Marecek też pewnie będzie miał temat do memów, no chyba że jest typowym zaprzańcem to uzna że nie ma problemu bo PISowi wolno a innym nie bo stali tam gdzie stało zomo🤣

Edytowane przez Ulman
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

słońce nigdy się tak na północ nie zapuszcza jak księżyc tej kwadry

takie spostrzeżenie dopiero co aż mnie nieco zamurowało

i przerywnik tego politycznego..
jutro rano też można będzie... tylko ok godzinę później

facjata jak z taniego i pokręconego horroru,zobaczyć coś takiego ciemną nocą to pampers może byc potrzebny
co to za rasa/"kreacja"?
Gwiazdor-Barw-szczescia-broni-Jakimowicz
tylko nie rozumiem jak to coś ma się do artykułu...? jakie toto ma personalia?
https://www.radiozet.pl/Rozrywka/Plotki/Michal-Witkowski-broni-Jaroslawa-Jakimowicza-Bardzo-watpie-w-ten-caly-gwalt

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)
12 godzin temu, marulekk napisał:

sygnalizuje Tobie, obgadują Ciebie.

0677-obgadywanie.jpg

images?q=tbn:ANd9GcQfFaq6Eba1jH44f7xlcyJ

Edytowane przez Denwer
Opublikowano

A co masz dp powiedzenia o szczepieniu Gizynskiego? Może z niego też jest jakaś siostra wielokrotnie przełożona przez prezesa i miał możliwość zaszczepienia się? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v