Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mirro napisał:

Pan Generał tym razem odleciał. W interesie naszym jest aby gościa ściągnąć i postawić przed sądem. 

A jak przy dezercji jesteśmy, to co byś zrobił z Panem Kuklińskim?

Sam wróci a jak nie zechce to go wepchną z imigrantami.

Opublikowano
Agrest napisał:

Nie wiadomo dziś jaka jest prawda. To że nie działa już wiemy, gorsza cena to ewentualne skutki uboczne.

Ale tych rzetelnie raczej nikt nie opisze.

Ktoś gdzieś kiedyś to wklejał, więc powielę.

https://m.facebook.com/plocknasygnalepl/videos/439460661122652/?extid=CL-UNK-UNK-UNK-AN_GK0T-GK1C&refsrc=deprecated&ref=sharing&_rdr

Amantadyna... Skuteczna in vitro a w leczeniu jedynie nie szkodzi. Szkoda pisać... Natomiast co do szczepień to spadek skuteczności w zapobieganiu zachorowaniom nie oznacza braku działania. Działanie zaś jest wspomagające. No i weź pod uwagę iż imć omicron to spełnienie marzeń antyszczepionkowców - generuje jeno inną grypę. Przy czym jest jak T34 - może rozjechać służbę zdrowia.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, DTaras napisał:

może rozjechać służbę zdrowia.

Ona w PL byłą rozjechana przed '20 xD

Edytowane przez V12
Opublikowano (edytowane)

Im dalej w las tym więcej grzybów. Mutacji będzie tylko przybywać.

A pewnie w niedługim czasie przeskoczy ku uciesze Spurek na naszą bazę pokarmową.

Ostatni ziemianie powrócą do korzeni... dosłownie🤣😉

Edytowane przez Agrest
Opublikowano
4 minuty temu, mirro napisał:

Wczoraj byłem na rezonansie, juz jest rozjechana.

e to pewnie byłeś na nfz bo ja jak robiłem prywatnie to tydzień czekania a opis na 2 czy 3 dzień był. Aby się bałem czy zmieszczę się do tego ustrojstwa 😁

Opublikowano
mirro napisał:

Wczoraj byłem na rezonansie, juz jest rozjechana.

No to Omikron się spóźnił... Wracając do Emila. Chłopak lubił psychoaktywne odjazdy a przypomnę iż podobno rozebrał się z munduru po przeskoczeniu drutu. Istnieją środki pochodzące od amfetaminy co takie odjazdy powodują. Ludzie na waleta biegają, świeżo upieczeni bojownicy lecą prosto pod lufy karabinów... Niestety w naszym wojsku ta zabawa to już codzienność.

mirro napisał:

A nie, polazłem do szpitala wojskowego, tak z przyzwyczajenia. Chwilę posiedziałem i posłuchałem rozmowy na korytarzu. 

Ty to w sumie kombatant to masz pewne możliwości...

Opublikowano
20 minut temu, Agrest napisał:

Nie wiadomo dziś jaka jest prawda. To że nie działa już wiemy, gorsza cena to ewentualne skutki uboczne.

Ale tych rzetelnie raczej nikt nie opisze.

Ktoś gdzieś kiedyś to wklejał, więc powielę.

https://m.facebook.com/plocknasygnalepl/videos/439460661122652/?extid=CL-UNK-UNK-UNK-AN_GK0T-GK1C&refsrc=deprecated&ref=sharing&_rdr

Skoro nie działa to czemu większość zgonów jest w grupie niezaszczepionych?  

W temacie amantadyny  Oto efekt histerii wokół amantadyny. Nie szczepili się, kupowali lek, umierali na COVID-19 - WP Wiadomości

• Haha 1
Opublikowano

joo sie przynajmniej nie czuje oszukany  że zamiast na prostej , jestesmy na rondzie 

Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, DTaras napisał:

Ty to w sumie kombatant to masz pewne możliwości...

Eeeee tam, zawsze w kolejce mówię że ja we wojsku nie byłem.:lol:

Bywalcem tez za częstym nie jestem, bo od poprzedniej wizyty parę lat temu, zdążyli rezonans przenieść i polazłem po staremu. No i się zdziwiłem.

4 minuty temu, V12 napisał:

joo sie przynajmniej nie czuje oszukany  że zamiast na prostej , jestesmy na rondzie 

Ja tam nigdy nie czułem sie oszukany, bo patrząc na działania rządu to raczej złudzeń nie miałem. Szczepienie zaś, to jednak zawsze jakaś szansa. 

Edytowane przez mirro
Opublikowano (edytowane)

Ludzie pragną "normalności" jaka była przed '20 czy takowa kiedys nastanie... ?

ciekawe pytanie 

Edytowane przez V12
Opublikowano

Zniszczony płot posłanki KO /Dorota Niedziela /facebook.com

5 godzin temu, hubertuss napisał:

Ha ha tvn to nie wolne media? To popatrz na szczujnię pisowską. Tam jak słuchasz to jak byś w innej Polsce żył. O wszystkich przewałach rządu oni informują. Pissat informuje bo musi.

5 godzin temu, hubertuss napisał:

Ha ha tvn to nie wolne media? To popatrz na szczujnię pisowską. Tam jak słuchasz to jak byś w innej Polsce żył. O wszystkich przewałach rządu oni informują. Pissat informuje bo musi.

Opublikowano

Kto ci to na ogrodzeniu napisał?  Komu podpadłeś?

21 minut temu, V12 napisał:

Ludzie pragną "normalności" jaka była przed '20 czy takowa kiedys nastanie... ?

Nie nastanie bo ludzie są coraz głupsi. Internet zastępuje wykształcenie a telewizja myślenie. Nie po to Kurski dostaje 2 mld zeby ludzie mysleli samodzielnie.  Jedno co może sytuacje naprawić to głęboki kryzys, bankructwo lewicowego systemu i bieda dla mas które muszą dobrze odczuć ją na własnej d*pie. Dokładnie tak jak z dziećmi - jak dostanie w tyłęk to rozum mu wraca. 

Opublikowano
10 minut temu, Ulman napisał:

bieda dla mas które muszą dobrze odczuć ją na własnej d*pie.

Zapomniałeś jak to się skończyło w Rosji carskiej i twoich Chinach umiłowanych?🤣

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, Ulman napisał:

Kto ci to na ogrodzeniu napisał?  Komu podpadłeś?

sprawcy nie znani,  zaczęło się kiedy  z Tuskiem kawę piłem  🐔

Edytowane przez Roman176
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v