Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

@DTaras "segregacja sanitarna" jest zwrotem autonomicznym i jego sama symbolika zwróciła moją uwagę a nie kontekst tego akurat artykułu.
Zwrot "wytrych" przydatny do skrótowego opisania zjawisk jakie już się dzieją a to dopiero początek nie tylko w Niemczech.
Pomysły choćby naszych "orłów" o preferowaniu zaszczepionych w przestrzeni publicznej to jest przecież dokładnie to samo tak jak "sztywne mandaty" jest odebraniem jednego z naszych praw.
Coraz chętniej stosowane są metody autorytaryzmu w przestrzeni publicznej i mają nawet społeczne przyzwolenie
coraz bardziej się utwierdzam w przekonaniu że stanęliśmy u progu "wieków ciemnych" naszej cywilizacji i chyba nic tego nie jest w stanie powstrzymać

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
32 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

to  to  ja  rozumiem  a nie  tam jakieś  stare  babcie.   Tylko  szkoda  że  pomazane  na  czerwona  jakieś  zygzaki 

9 minut temu, galan99 napisał:

który to z 1990 roku jest ? .

Ja  jestem  rok  produkcji  1990 sierpień  LEW  ;)

Opublikowano
32 minuty temu, racyl napisał:

No niezła ta lewaczka 🤣

To może jakaś nowa akcja solidarnościowa. Ciekawe czy będą się nominować 🤔 ?

Opublikowano (edytowane)
42 minuty temu, racyl napisał:

No niezła ta lewaczka 🤣

No nie dla cepa taki lachon..... Jaki cep taki skandal...skad on miał te foty jak ta pani ich nie robiła nigdy.🤔... Coś dziwne te włamy, zawsze na pis-dzielskie konta niby.... Jakby tam nic nie było to nikt by tego nie znalazł i tyle.... A tak mamy następny katolik święty katolik na pokaz  😋

twitter-1000x975-1.jpg&w=1080&q=75

Czyżby to początek końca jak u świętego pięty 😂😂😂😂

Swoją drogą szukał cep carycy to i znalazł.. 🤔

Edytowane przez ogarek
Opublikowano
1 godzinę temu, dysydent napisał:

ten Suski chyba siebie bardzo przecenia jakoby był personą godną zaangażowania - było nie było - sprawnych technologicznie czyli zdecydowanie mądrzejszych ludzi od przeciętnej większości z Nim włącznie bo nikt mądry nie zakłada kont na pospólnych portalach i to prywatnych ..

Ten Suski jest wiceprzewodniczącym komisji ds służb specjalnych. Jeden Bóg wie , co ta mameja ma w tym tefonie, tablecie i HGW jeszcze gdzie. Jeżeli jest tak jak poniżej to nic mnie już nie zdziwi.

EsCS3qQXEAIOuZe?format=jpg&name=medium

• Thanks 1
  • Sad 1
Opublikowano

Ot dopiero fiskus i wymiar sprawiedliwości miałyby skuteczność. A i obywatel polityka umiałby ocenić przed wyborem , nie po.

Opublikowano
Dnia 14.01.2021 o 13:19, henio2 napisał:

No faktycznie PO umiała się Adamowicza pozbyć po cichu i jeszcze teraz kr,uczą że zach był 😜

Masz jakieś ważne info na ten temat. To zgłoś do prokuratury bo jakoś nie potrafią przez tyle czasu śledztwa dokończyć. Pewnie dlatego, że morderca obciąża pis. Ale twoje info może pomoże prokuraturze.

Dnia 14.01.2021 o 17:13, Denwer napisał:

Tak  też  myślałem  że  samodzielnie  myśleć  nie  potrafisz.  To  ty  jesteś  tym  kolegom  @hubertuss  który  jak usłyszał  że   celebryci  zaszczepili  się  bez  kolejki  to  też  postanowiłeś  że  się  zaszczepisz 🤔 ??

Możesz się śmiać z naukowo udowodnionego zjawiska. Ale to tak naprawdę pokazuje twój niski poziom wiedzy. Dziwnym trafem po aferze z celebrytami sondażowe tak dla szczepienia wyraża dużo większy odsetek badanych ale ty i tak tego nie rozumiesz.

Opublikowano (edytowane)
25 minut temu, mirro napisał:

Ten Suski jest wiceprzewodniczącym komisji ds służb specjalnych. Jeden Bóg wie , co ta mameja ma w tym tefonie, tablecie i HGW jeszcze gdzie. Jeżeli jest tak jak poniżej to nic mnie już nie zdziwi.

EsCS3qQXEAIOuZe?format=jpg&name=medium

to że to jest pospolity głupek to widać na przykładzie tej najświeższej afery ale że jest związany ze służbami specjalnymi? nie wiedziałem bo polskie służby specjalne? czym tu się interesować? tam jest bajzel jak mało kiedy (a teraz po ud..pieniu Trumpa to całkiem zdurnieją co robić) i szkoda czasu...
z resztą gdyby te "służby" były coś warte to nie pozwoliły by swoim kacykom szlajać się po portalach dla pospólstwa

....

chech
no chyba że to ostrzeżenie od swoich własnych służb (?)

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
1 minutę temu, dysydent napisał:

ale że jest związany ze służbami specjalnymi?

No niestety. Dzban pozostanie dzbanem. Problem w tym że jak sam pisze " nie ma dostępu do skrzynki mailowej, która zawiera dokumenty potrzebne mu do pracy". 

Jeżeli tak to zadałbym tylko jedno pytanie. Czy ten dzban, sam zakładał , czy dostał urządzenie już ze skrzynką?

Opublikowano

w normalnym suwerennym państwie skrzynki mailowe i podobne potrzebne do pracy funkcjonariuszy aparatu państwowego powinny stać na serwerach rządowych a pewnie ma na jakim Gmailu czy ... aż się boję zgadywać gdzie

Opublikowano
8 minut temu, mirro napisał:

No niestety. Dzban pozostanie dzbanem. Problem w tym że jak sam pisze " nie ma dostępu do skrzynki mailowej, która zawiera dokumenty potrzebne mu do pracy". 

Jeżeli tak to zadałbym tylko jedno pytanie. Czy ten dzban, sam zakładał , czy dostał urządzenie już ze skrzynką?

Opublikowano
1 godzinę temu, 6465 napisał:

Chyba bardziej zacznę interesować się polityką 🤔

hmm  ja bym sie bał , jest z lewicy żęby czasem do trójkąta jakiś murzyn nie dołączył .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v