Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
10 minut temu, gregor1284 napisał:

U 4 znajomych dopiero w tym tygodniu po próbki kobieta była i rozejrzeć się co i jak 

Przechodzisz? 😄

Opublikowano

Bez zbytniego przygotowania mogę przejść. Ale i w mlekucie mi dobrze w porównaniu do złodziejskiego i skupiajacego brudasów osm Chorzele. Jeden chorzelak chce przejść, byli u niego i oglądali to wszystko. Jak on przejdzie i chociaż że 4 miesiące tam się utrzyma to ja 0rzestane wierzyć w te wymogi piatnicy

Opublikowano (edytowane)
Dnia 14.02.2021 o 10:44, grzesiu napisał:

Niech podziękują pracownikom, zarządowi i sobie że wytrzymali ten okres intensywnych inwestycji które jak widzimy miały sens na pewno ekonomiczny i dziś dostawcy Mlekpolu realizują zyski z poczynionych inwestycji. Dziś to dzięki Mlekpolowi polski skup mleka wskoczył kilka poziomów wyżej w płaconej cenie za surowiec. 

Aż muszę zacytować ten post sprzed kilku dni. No wskoczyliśmy kilka poziomów wyżej.  Aktywny 5 minut temu i cisza

Edytowane przez Gość
Opublikowano

@alfa gdzie jesteś?  Ciekawe jakiego farmazona tym razem wymyślisz, taki jak z nowym cennikiem "na dłuższy okres"? Mówiłem, że farmazon to żeście się cieszyli, pałą lać darmozjadów i patrzeć czy równo puchnie. Za moich czasów chyba nigdy od lutego nie zaczynali obniżek. Współczuję panowie. 🤕

• Thanks 2
Opublikowano
1 godzinę temu, dabrowskit napisał:

W Mlekpolu w marcu tez w dol będzie. W Zambrowie pelne magazyny. Tylko mleko w proszku idzie

To w takim przypadku czemu Mlekpol szuka dostawców w okolicy Skierniewic? 

Opublikowano

Jakieś wyjście by to było :)

Prawda że Ryki -20 groszy ??

GIzycko niby po 1 gr do białka i tłuszczu. 

tTakie informacje widziałem na fb

Opublikowano

No to.ciekawe czy ktoś bajkę poscil czy ma informacje od radnego 

Opublikowano

Gdzie ci dwaj idioci z Mlekpolu ale mam beke z nich czasu by brakło na cytaty i te piękne monologi Grzesia o spółdzielczości no faktycznie PIERDO.IĆ taką spółdzielczość dowiadujesz się ostatniego dnia miesiąca że cały miesiąc Cię dymali w dupe. 

Jest szansa że za luty będziemy tylko za Piątnica dobre i jeden miesiąc hehe  ale myślę że od kwietnia sobie odbija.

@willemasło może i jest inne ale gdyby było robione U nas z naszego mleka A kiedyś było  chyba z Wietnamu lacalisa albo najczęściej  Francja więc nie widzę sensu ich wspierać w tym aspekcie.Wole kupic polskie konkurencji.

• Like 5
Opublikowano
9 godzin temu, matis24 napisał:

I ile średnio za litr wychodzi?? 

Bo myślę gdzie iść do jakiej mleczarni 

koło 1.65zł powinno wyjśc przy moich parametrach tł 4 bi 3.4 i dostawie 9.900l za luty ryczałt non gmo  ocena

Opublikowano
1 godzinę temu, ramzes10 napisał:

Jakieś wyjście by to było :)

Prawda że Ryki -20 groszy ??

GIzycko niby po 1 gr do białka i tłuszczu. 

tTakie informacje widziałem na fb

Co?, Potwierdzi to ktoś z tymi Rykami?

Opublikowano

Też mi się nie chce wierzyć ale nikt nie zaprzeczył ani nie potwierdził więc może plotka 

Opublikowano

Czy naprawdę ktoś z Was wierzył w tą deklarację o dłuższym utrzymaniu wysokiej ceny gdy wokół wszystkie mleczarnie będą obniżały cenę? Zwłaszcza w kontekście tych zapowiedzi o budowie biogazowni i uruchomieniu nowej linii produktów eko?

Chyba tylko ci dwaj...

Ale prezio zaskoczył nawet ich - nowy, długotrwały cennik padł... po 2 miesiącach

Opublikowano

7 godzin temu, Marcin133 napisał:

O kurcze do tej pory i cisza od szaraka??? Kici kici taś taś....😀

Czeka do poniedziałku na wytyczne ,dostanie gotowce i będzie drukowal 

Opublikowano

A u was kartkę zostawia do podpisu za te produkty bo u mnie od jakiegoś czasu nie zostawia i nawet nie wiadomo za co ile odciagna pomijając fakt że ktoś może tego nie chce tylko przywiezie w nocy i masz brać bez prawa odmowy. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą kształtować się ceny paliw w tym roku? Minął rok od wyborów- kiedy politycy obiecywali obniżki cen paliw, tymczasem hurt w ostatnim czasie pnie się w górę

Zamawialiście już paliwo w tym roku? Jakie ceny?
      Temat jest kontynuacją zeszłorocznej dyskusji:
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301695-ceny-paliw-2024/

• Przez yacenty
      Zapraszamy do dyskusji na temat cen rzepaku w roku kalendarzowym 2025.
      Poniżej zamieszczam listę najpopularniejszych pytań dotyczących cen rzepaku, które były zadane w poprzednich latach.
      Ile będzie kosztować tona rzepaku w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku w 2025 roku? Czy cena rzepaku wzrośnie w 2025 roku? Czy rzepak będzie droższy w 2025 roku? Dlaczego rzepak tanieje lub drożeje w 2025 roku? Kiedy rzepak podrożeje w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na giełdzie w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na Matif w 2025 roku? Ile będzie kosztować rzepak na skupie w 2025 roku? Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie.
      Zapraszamy do dyskusji i prosimy o merytoryczną i kulturalną dyskusję. Rozmawiamy o meritum sprawy, nie wyzywajmy się, szanujmy zdanie innych osób. Życzymy miłej i owocnej wymiany zdań.
    • Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
    • Gość
      Przez Gość
      Cena węgla ostro w górę, ekogroszek 1300-1500 zł za tonę i kopalnie wstrzymują sprzedaż, też przez gaz do góry, czy robią z nas durni?
    • Przez benio1967
      w tej telewizji to zawsze mówią że tanieją,a podają że owies 650 zł tona tylko ciekawe gdzie?
  • Dodaj nową pozycję...
v