Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Taaa świnie będą może po 5 zł. a temu dadzą po 7 bo ma do nich tylko 30km.  w dodatku potrzebują tylko 600 szt. na miesiąc   :D   Zgodzę się z tym jak w promieniu 400 km nie ma ani jednej świni.   :D

Opublikowano
13 godzin temu, Navara1988 napisał:

Mam propozycję podpisania umowy na tuczniki po 7 złotych żywa waga netto na grudzień ,? Co robić ? Pszenica umowa na listopad 1100 netto

Stanisława Lem się kłania .

Opublikowano
Dnia 20.08.2021 o 08:16, Navara1988 napisał:

Dają taką cenę bo do nich mam 30 kilometrów i będą potrzebować surowiec na święta. Potrzebują tylko 600 szt mały zakład 

No to ja podpisuje, serio. Przyjeżdżać nie muszą sam transport oplace 

Opublikowano

stosował ktoś może w żywieniu tuczników (waga 60-110kg) sam jęczmień 75% i groch siewny 25% ??  wiem ze pytanie jest w cenie żywca ale w związku z niską ceną żywca i wysoką ceną pszenicy i koncentratu soi to może uzasadnione pytanie, z drugiej strony boje się ze takie oszczędności na końcu i tak na mnie sie odbiją:)

Opublikowano
PartyzantTK napisał:

Są jakieś dopłaty do tucznika sprzedanego z czerwonej strefy ? 2 złote różnicy między „normalnymi”

Narazie jeszcze nie ma, ale być może już niedługo będziemy musieli dopłacać, żeby nam te świnie łaskawie odebrali...

Opublikowano
26 minut temu, jackasss napisał:

Narazie jeszcze nie ma, ale być może już niedługo będziemy musieli dopłacać, żeby nam te świnie łaskawie odebrali...

Lepiej pracować nad jakimś TVN niż problemami nas. PiS ma w d... 

Tuczniki puszczone do lasu można zdjąć w Arimr ze stanu ?

Opublikowano
58 minut temu, PartyzantTK napisał:

Tuczniki puszczone do lasu można zdjąć w Arimr ze stanu ?

wystarczy zaświadczenie od leśniczego.

Opublikowano

no dać ekologa na ministra rolnictwa , to nie jest mieć gdzieś. trzeba mocno nie lubić rolników.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v