Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, marulekk napisał:

Wiadomo że ten płot to pikuś i pic na wodę Ale chodzi o sam fakt że się da a wtedy się nie dało

Żeby na polskiej wsi niemożna było sobie kabana uchodować na własne potrzeby woła o pomstę do nieba. Tak wiem wiem że można tylko ta wspaniała bioasekuracja i wymogi . Moje dziecko na żywo nigdy nie widziało świni.

Jak nie widziało to jak znowu bedą wybory to zawież dziecko na spotkanie wyborcze,tam ich pełno

Opublikowano

Podobno jeżeli nie ma stref, to też jest potrzebny. Dzwonił do mnie w tej sprawie lekarz wet. w piątek i chciał w sobotę przyjechać na kontrolę 😱 O co w ogóle chodzi w tym planie, wet mówił że mi wyjaśni 

Opublikowano (edytowane)

Kur.a jeszcze tyle kosztów mnie czeka by pozbyć się tego gó.na...

Dokładnie nie wiem idzie poczytać te  przepisy.

Ogrodzenie, i jakaś buda do przebierania i umywalka z tego co się orientuję.

Są w tym planie punkty które musisz spełnić i papier musi podpisać wet powiatowy?

Zostały mi 4 lochy ogólnie ostatnie tuczniki powinny zejść w marcu.

Edytowane przez Nowy81
Opublikowano

Ja mu powiedziałem, że mam to w du..., wejdą strefy to likwiduję stado, a on mi na to - "nie, nie, ja bym nie chciał żeby pan likwidował". Tak, ja będę robił na tych wszystkich złodziei 

• Haha 2
Opublikowano

Mi mowil ze jak przyjedzie na kontrol wszystko wyjasni i jak cos to bedzoe czas na zrobienie brakow ogrodzenia czy innych 

Ale podobno ma wejsc cos ze od listopada nie mozna trzymac zboza w halach stodolach jedynie silosy wewnetrzne albo zewnetrzne 

Opublikowano

a między ogrodzeniem a chlewnią chłop z widłami żeby wirus nie wlazł 

Opublikowano
12 godzin temu, zycietoniejebajka1 napisał:

Raczej przed bramą , żeby pogonić tych oszołomów z piwu 😉 

Sami sobie możliwość pracy odbiorą ...

myślisz że oni stracą pracę bo Ty świn nie będziesz miał? nie żartuj,papierów do przewalania  znajdą sobie tyle że nikt z pracy nie poleci

Opublikowano
6 minut temu, kopin napisał:

nie żartuj,papierów do przewalania  znajdą sobie tyle że nikt z pracy nie poleci

Już chyba mają uprawnienia do kontroli produkcji roślinnej,tak że mają zajęcie na długie lata.A jak się im będzie się nudzić to wymyślą im nowe zajęcie.

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v