Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
turtojs napisał:

U mnie cały czas od kiedy rypła cena 3,90-4 zł netto, z jakim znajomym nie gadam to też dostawali 3,80-4,00 zł, teraz bardziej 4 zł płacą, woj opolskie

Też pisałem 6 stycznia że były po tyle i kolega że świętokrzyskiego też po tyle pisał, że są to co was dziwi wypowiedź Henio? 😳😳

Opublikowano
10 godzin temu, JanKrzysztof napisał:

W rejonie, gdzie mieszka henio staszek, to przy jego hodowli max cena to 3,8. Ty żeby dostać 4,00 zł netto musisz odstawić kilkadziesiąt sztuk, a on za kilka ma taką cenę.

Ja za 99szt.  Mam tylko 3 80.🙁

Opublikowano
DRIPOL napisał:

3,80 na 3,90 -4.00 + VAT Świętokrzyskie Skup

Panowie informacja taka z ARiMR,od nowego roku nie ma zgłoszenia do agencji kupno/sprzedaż ,muszą być dwie kartki ,,sprzedaż i podpis tylko zbywającego,,i ,,Kupno podpis tylko nabywającego,, dotyczy świń ,bydła prosiąt itd .

No ale jak 3,60 skoro 3,90-4,00 jest w świętokrzyskim

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v