Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
tomad napisał:

ale na zwinność większy wpływ mają wymiary nie waga

Pewnie ze tak, miałem namyśli że t6 w czterech lub sześciu cylindrach za dużo się nie różnią w gabarycie . Znajomy ma T6.155(4 cylindry) dynamic z zeszłego roku i stanął koło mojego jd 6830 i prawie nie ma różnicy to ja się pytam ile tam jest plastiku, żeby to na takie wielkie wyglądało. Nie no poprostu mi się nie podobają te t6.

Opublikowano
Mateusz1q napisał:

Dominik 

Ale paplasz żeby paplać tylko? Jakiego plastiku jak T6 DC waży prawie tyle co ten 6830 i ma lepiej rozłożona masę 

Co ty gadasz, t. 6. 160 wysyłkowa 5800 kg, john deere 6120m 5700kg, 6830 ponad 6 ton, a teraz porównaj wymiary i możemy rozmawiać jak to możliwe że nh są takie duże

Opublikowano
35 minut temu, Dominiik napisał:

Co ty gadasz, t. 6. 160 wysyłkowa 5800 kg, john deere 6120m 5700kg, 6830 ponad 6 ton, a teraz porównaj wymiary i możemy rozmawiać jak to możliwe że nh są takie duże

Twój Johnny znowu w broszurze ma minimalnie masę wysyłkowo 5600 kg

Opublikowano
Dnia 7.04.2021 o 08:34, emattti napisał:

Kazdy narzeka ze drogo ale w pierwszym kwartale 2021 roku sprzedaz byla najwyzsza od 2014 roku :P

Wycenial ktos teraz MF 5710M?

Dokładnie taki płacz, że drogo a sprzedaż bije rekordy... Skoro są chętni tyle przepłacać to nie ma się co dziwić, że ceny galopują.

Opublikowano

Co sądzicie o case cvx 150? Czym od 150 różni się 1155? Czy może lepszy będzie mx 135? A może renault ares 710? Ciągnik ma służyć do orki, rozrzutnika, siewu itp. a może coś innego opłacanego do 90k? 

Opublikowano
3 godziny temu, Dominiik napisał:

T6.125S z tuzem zalany pod korek paliwem i Red byłem 6.5t. Tuz i szerokie kapcie bez obciążenia w kołach.

Opublikowano

Trochę już się przewijało postów o masie ciągników i wychodziło że wjazd na wagę pokazuje prawdę, a z broszury za bardzo nie ma co porównywać. U nas utarło się że john jest ciezkim ciągnikiem, a cnh są za lekkie. Mój t6 155, z fabrycznym przednim tuz bez obciążnika na wadze ponad 6,900kg. 

Opublikowano (edytowane)

Nie, ja mam deutza i nie chce tego więcej. Problem z jazdą podobno wada fabryczna około 10 tys zł naprawa. Problem z 2 centralami od elektrozaworow koszt jednej około 8 tys złotych. Problem z chłodnica. Ciagnik 3700 godzin.   

Edytowane przez RoH
  • Like 1
Opublikowano
4 godziny temu, RoH napisał:

Nie, ja mam deutza i nie chce tego więcej. Problem z jazdą podobno wada fabryczna około 10 tys zł naprawa. Problem z 2 centralami od elektrozaworow koszt jednej około 8 tys złotych. Problem z chłodnica. Ciagnik 3700 godzin.   

Seria 5g? Nie wyszło na gwarancji?

Opublikowano

Dwa tygodnie temu byłem u dilera i wyceniałem traktor, pług i opryskiwacz, dzisiaj miałem podpisac umowę a on do mnie ze wszystko zdrożało i wyjdzie o 10 tysięcy więcej, dramat co się dzieje z cenami

Opublikowano (edytowane)

Idź powiedz że rezygnujesz Olej dziada idź do innego. Za godzinę będzie telefon, ze jednak ceny zostają. Nie dajcie się robić w konia.

Bartek Ty się nie podlizuj 😋 tylko zdejmij moderację, więcej pożytku będzie 😂

Edytowane przez pedro2
  • Like 1
Opublikowano

Ma ktoś zdanie nt. MF 5709M? Rozważam zakup, cena taka sama albo niższa niż chn-y ok. 190 netto.Lepsze wyposażenie,no i silnik 4,4l a nie 3.x jak w case i nh, dyna 4,rewers elektro, pneumatyka.Mało opinii o tych ciągnikach, jedyne co mnie niepokoi to obroty wom bez 1000

pytałem o nh t5.95 - pieniądze te same

case farmal c j.w

Opublikowano

Też jestem ciekawy waszych opinii. Szkoda że seria 5700S już niedostępna

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
    • Przez yacenty
      Witam!
      prosze w miare mozliwosci o rozne cenniki
  • Dodaj nową pozycję...
v