Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, turion23 napisał:

Niewiem ile golf w tamtym czasie kosztowal ale za poloneza ojciec zaplacil 114mln złotych.

tak teraz zgłębiam temat, i w 1997r. polonez kosztował 22,400, a ford fiesta 32000zł, E36 kosztowało 80000, a Mondeo 55000, passat 64000zł w bieda wersji, w 1.8T 89000, c-klasa 100000zł

czyli, reasumując myślę że Golf III był droższy od takiego poloneza 2-3 razy

https://v8supercharged.blogspot.com/2014/04/ceny-samochodow-w-1997.html

Edytowane przez bratrolnika
Opublikowano
bratrolnika napisał:

8 minut temu, turion23 napisał:

Na golfa 3 nie ale na nówkę poloneza z salonu juz tak.

wydaje mi się że to diametralnie inne ceny były za te dwa wymienione auta

Ojciec w 93 kupił Opla Kadeta z 88roku to kosztował tyle co 2 nowe polonezy.

• Like 1
Opublikowano
15 minut temu, bratrolnika napisał:

Golf III był droższy od takiego poloneza 2-3 razy

To zależało od wyposażenia, nawet seicento można było dociągnąć do 45 tys z tego co pamiętam, jakaś bieda golf 1.4 kosztował pewnie ok 40tys , mam gdzies autogiełdę z 93r ale nie mogę znaleźć 

Opublikowano
5 minut temu, 6465 napisał:

A mata poczytajta. 

1607938656_r4jg7l_500.jpg

Tomasz jeszcze  ursusa weź znajdź 😉

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Uziu92 napisał:

zachodnim pokemonem jeździsz ? no daj spokój , powinien fiat albo polonez stać w garażu , w oplu za dużo pstryczkow , a jak się popsuje ? daj spokój 😁

Łe? spacer.png

IMG_20210108_130615.jpg

Edytowane przez gregor1284
Opublikowano
11 minut temu, danielursus3p napisał:

Ale pokemon

Trochę go ogarnąć, parę puszk farby i maszyna jak germaniec 

Opublikowano
51 minut temu, danielursus3p napisał:

Ale szpan na wsi był 😀

Kadet jak kadet ale kumpel Mantę miał to dopiero był szpan :D Sam bym taką teraz kupił w dobrej cenie :D

Opublikowano
55 minut temu, Krzysztof81 napisał:

Ojciec w 93 kupił Opla Kadeta z 88roku to kosztował tyle co 2 nowe polonezy.

Tylko nie mów że ten filmik z kadetem i słynny tekst: "Krzychu kadetem teraz" to Ty?

44 minuty temu, Ursus932 napisał:

Tomasz jeszcze  ursusa weź znajdź 😉

Zapytam kuzyna żony ile nowy 1234 kosztował w 2000 bo ma fakturę zakupu.

• Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, Ursus932 napisał:

Obecnie astra 1,7 cdti 

Phhi 😤 to moja foka 1,6 TDCI objeżdża twoje maleństwo z palcem w wydechu. 😁

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v